שכנה מעצבנת
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2855
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אני גר ברחוב אחד העמוסים בקריות צמוד לבנק,וכל הזמן חוסמים אותי בחנייה הפרטית שלי,zeev78 כתב:עברתי לדירה חדשה בשכונה מצויינת בנתניה ויש לי בעיה עם שכנה אחת מעצבנת.
היא חונה בחנייה שלי. דיברתי איתה כבר 3 פעמים על זה וכל פעם היא משחקת אותה ראש קטן ומזיזה את האוטו רק מתי שאני מעיר לה על זה.
במסגרת החוק איזה צעדים מותר לי לנקוט נגדה? האם מותר לי לגרור לה את האוטו?...
היה איז נאד שהגיע כל יום שישי עם המרצדס שלו מחנה לי בתוך החנייה!!!!
מגיע להפקיד את המלאן כסף שלו במחשבה שכל העולם ובפרט החנייה שלי שייכת לו,פעם אחת הוא חסם אותי 20 דקות נכנסתי לבנק הוא היה בשיחה עם המנהל שלפתי אותו בצורה הכי מביישת שיש...
מצאתי טריק טוב - שמתי שלט :
"חנייה פרטית אסור לחנות:אתר ניסוי חומצות וצבע...החנייה באחריותך!"
זה עבד מצויין עד שחבר שלי-עו"ד ייעץ לי להוריד למקרה ואיזה משועמם יחליט לעשות פחחות וצבע על חשבוני.
נערך לאחרונה על ידי צפיד ב 16/11/2008 20:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
zeev78 כתב:צודק, זה חייב להיגמר בחתונה, בוא תיקח אותה בחייאת, אני אשלם על החתונה.זורו44 כתב:כזה רומן ארוך על חניה?
העלילה מסתיימת בדרך כלל בחתונה..........
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
אצלנו בקיבוץ
מישהו חנה באמצע הכביש הפנימי (רוחב בערך 2.5 מטר) ולא ניתן לעבור לשום מקום, כי משני הצדדים יש עמודים ושדיים המונעים עליה על הדשא.
הפתרון היה פשוט - מלגזה 4 טון מרימה את הרכב ומעלה אותו לגג של מכולה, 500 מטר מהמקום. עבד כמו קסם.
הפתרון היה פשוט - מלגזה 4 טון מרימה את הרכב ומעלה אותו לגג של מכולה, 500 מטר מהמקום. עבד כמו קסם.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
עכשיו הבנתי מאיפה התמונה של החזיר..........Shtirlitz כתב:אצלנו בקיבוץמישהו חנה באמצע הכביש הפנימי (רוחב בערך 2.5 מטר) ולא ניתן לעבור לשום מקום, כי משני הצדדים יש עמודים ושדיים המונעים עליה על הדשא.
הפתרון היה פשוט - מלגזה 4 טון מרימה את הרכב ומעלה אותו לגג של מכולה, 500 מטר מהמקום. עבד כמו קסם....
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן