Xtreamer, מישהו מכיר?
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
חשבתי שאמרו שזה יימכר רק דרך הרשת, לחסוך עלויות...guyezra כתב:אז אולי הם יהיו היבואנים הרשמיים...
אולי אני סקפטי, אולי אני חשדן מדי - אבל יש יותר מדי דברים בסיפור הזה שלא מוצאים חן בעיניי, וקצת מוזר לי שאני ואיתי היחידים שמציינים את זה שכדאי לחכות להשקה רשמית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אתם לא היחידים, אני הזכרתי זאת וגם הצבעתי על מספר דברים שלא מסתדרים לאורך השרשור.
ייתכן ואנחנו סתם חשדניים וה Xtreamer יהיה The Bomb, אך אני חושב שאין מה למהר עכשיו ועדיף לחכות שהמוצר יושק ויהיו מספר תגובות מרוכשים (גם ביקורת אובייקטיבית יהיה נחמד).
ייתכן ואנחנו סתם חשדניים וה Xtreamer יהיה The Bomb, אך אני חושב שאין מה למהר עכשיו ועדיף לחכות שהמוצר יושק ויהיו מספר תגובות מרוכשים (גם ביקורת אובייקטיבית יהיה נחמד).
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
ziv_r כתב:אתם לא היחידים, אני הזכרתי זאת וגם הצבעתי על מספר דברים שלא מסתדרים לאורך השרשור.
ייתכן ואנחנו סתם חשדניים וה Xtreamer יהיה The Bomb, אך אני חושב שאין מה למהר עכשיו ועדיף לחכות שהמוצר יושק ויהיו מספר תגובות מרוכשים (גם ביקורת אובייקטיבית יהיה נחמד)....
אני מסיק מהמשפט האחרון שלא פנו אליך לערוך ביקורת אובייקטיבית למוצר.ziv_r כתב:אתם לא היחידים, אני הזכרתי זאת וגם הצבעתי על מספר דברים שלא מסתדרים לאורך השרשור.
ייתכן ואנחנו סתם חשדניים וה Xtreamer יהיה The Bomb, אך אני חושב שאין מה למהר עכשיו ועדיף לחכות שהמוצר יושק ויהיו מספר תגובות מרוכשים (גם ביקורת אובייקטיבית יהיה נחמד)....
בזמנו בחיתוליו של הפופקורן, SYABAS נקטה בצעד שיווקי חכם וחילקה דוגמיות לכותבי ביקורות נחשבים
בכל רחבי האינטרנט. מה שמעיד על ביטחון במוצר שלהם.
אם עד ל1 ליולי מועד השיחרור של הXTREAMER למכירה לקהל, לא נראה ולו ביקורת אחת באתר נחשב אני הייתי נזהר מלהוציא את כרטיס האשראי מהארנק עדיין.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הסיפור מעט סבוך יותר ואני לא חושב שהוא ראוי לפרסום מעל דפי הפורום מכיוון שהוא חושף התכתבות פנימית של החברה.
אני יכול רק לחזור על התגובה הקודמת שלי, רצוי לחכות.
אני יכול רק לחזור על התגובה הקודמת שלי, רצוי לחכות.
ה - Batch הראשון עומד להסגר
ה - Batch הראשון (שאמור להשלח ב 1/7/2009) עומד להסגר
שימו לב להודעה הבאה:
http://www.xtreamer.net/166/content-pag ... [quote]Due to overwhelming amount of interest and orders for the xtreamer
only last 300 units were left
In order to be entitled for your device to be shipped on 1.7.2009 place your order now.
1st batch shipmments are scheduled for 1.7.2009
2nd batch shippments are scheduled for 1.8.2009
We will serve all customers on basis of time of order and payment in our systems.
Xtreamer Sales Team [/quote]
שימו לב להודעה הבאה:
http://www.xtreamer.net/166/content-pag ... [quote]Due to overwhelming amount of interest and orders for the xtreamer
only last 300 units were left
In order to be entitled for your device to be shipped on 1.7.2009 place your order now.
1st batch shipmments are scheduled for 1.7.2009
2nd batch shippments are scheduled for 1.8.2009
We will serve all customers on basis of time of order and payment in our systems.
Xtreamer Sales Team [/quote]
uriler כתב:חשבתי שאמרו שזה יימכר רק דרך הרשת, לחסוך עלויות...guyezra כתב:אז אולי הם יהיו היבואנים הרשמיים...![]()
אולי אני סקפטי, אולי אני חשדן מדי - אבל יש יותר מדי דברים בסיפור הזה שלא מוצאים חן בעיניי, וקצת מוזר לי שאני ואיתי היחידים שמציינים את זה שכדאי לחכות להשקה רשמית....
גם הסרטון שלהם נראה כאילו הוא נעשה באיזו מעבדה ביתית אי שם בכפר נידח בסין
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
צודק אבל צריך לקחת את הדברים בפרופורציה:ziv_r כתב:אתם לא היחידים, אני הזכרתי זאת וגם הצבעתי על מספר דברים שלא מסתדרים לאורך השרשור.
1.לא מדובר על סיכון כלכלי גדול מידי.
2.יש ביטוח בויזה על מצב של שילמת ולא קיבלת.
3.בזמנו רכשתי את ה- ISTAR בין הראשונים . לקח להם חודש לענות לי למייל(תסכימו איתי שמדובר בפרק זמן לא סביר ), האתר שלהם היה על הפנים והמכשיר הגיע עם באגים, מפה ועד ב"ש ,אבל בסופו של תהליך הכל התיצב על מקומו בשלום.
יש לי חבר שרכש אתמול את המכשיר המדובר. במידה והוא יקבל אותו כמובטח
מנסיוני , לעיתים ,דווקא ההחלטות המהירות מתגלות כטובות ביותר.
בהצלחה לרוכשים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
ולך תסביר לויזה שאתה הזמנת סטרימר וקיבלת קופסא שלא עושה הרבה? או נניח הם יבטיחו שמדובר בדברים עתידיים?
700 ש"ח או לא, זה כסף. אם זה לא היה כסף, לכולם כבר היו מזרימדיות...
700 ש"ח או לא, זה כסף. אם זה לא היה כסף, לכולם כבר היו מזרימדיות...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

istarmini,
1. מדובר על סיכון כלכלי מסויים, לא משנה גודלו - זהו סיכון שלא כולם מוכנים לקחת.
2. נכון שיש ביטוח, אך הפעלתו לא כזאת פשוטה.
אני לא מבין מה הלחץ להוציא כסף על מוצר שאף אחד בעולם לא ראה אותו עובד. זה לא שיש מלאי מסויים שיגמר והמוצר לא יהיה יותר זמין לרכישה...
אני לא מבין מה הלחץ להוציא כסף על מוצר שאף אחד בעולם לא ראה אותו עובד. זה לא שיש מלאי מסויים שיגמר והמוצר לא יהיה יותר זמין לרכישה...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נכון אבל לך תדע מה יהיה המחיר ,כאשר הוא יצא ויתברר למשל שהוא עושה את העבודה לא פחות ואולי אף יותר, טוב מחבריו?ziv_r כתב:istarmini,
אני לא מבין מה הלחץ להוציא כסף על מוצר שאף אחד בעולם לא ראה אותו עובד. זה לא שיש מלאי מסויים שיגמר והמוצר לא יהיה יותר זמין לרכישה......
היום אתה מקבל אותו אצלך בבית בסביבות 750 ש"ח לעומת כ- 1400 ש"ח לחבריו. שוב יש סיכון אבל לדעתי מדובר בסיכון מחושב ולא מסוכן מידי.
נמתין בסבלנות ונראה מה יוליד יום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תתחדש 
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אבל לא קניתי כלום . חבר שלי קנה ואני אעביר לו את הברכות.ziv_r כתב:תתחדש...
האמת כן התחדשתי ב-BD של סוני למטרות כותרי מוזיקה (הופעות ב- BD ) כי אין הרבה מהן להורדה . מאחר ותפריטים לא ממש מענינים אותי אני לא רואה סיבה להחליף את הISTAR הקטן והטוב, שמאפשר לי לצפות בסרטים .(חוץ מהתקיעות שמתרחשות מידי פעם בקבצי M2TS בעיה ,שכמו שאני מבין את התגלגלות העינינים, כבר לא תטופל על ידי SYBAS )