עזבתי סופית את ה Usenet ועברתי ל Torrent
כן הבנתי את זה לצערי.
הומלץ לי ע"י אחד מחברי הפורום (פרסום שמו באישורו בלבד) המליץ לי על hdclub.org. אתר מאוד טוב רק שהוא ברוסית, אמנם יש אייקון של אנגלית אבל אז רק המילה RATIO בערך מתורגמת וכל השאר עדיין רוסית.
שמתי לב שקבצי BlueRay לא מגיעים ברגע שהם יוצאים (או שזה רק האתר הזה) לעומת הגרסאות MKV הדחוסות שמגיעות בזמן 0Day כמו שציינו בשרשור.
הומלץ לי ע"י אחד מחברי הפורום (פרסום שמו באישורו בלבד) המליץ לי על hdclub.org. אתר מאוד טוב רק שהוא ברוסית, אמנם יש אייקון של אנגלית אבל אז רק המילה RATIO בערך מתורגמת וכל השאר עדיין רוסית.
שמתי לב שקבצי BlueRay לא מגיעים ברגע שהם יוצאים (או שזה רק האתר הזה) לעומת הגרסאות MKV הדחוסות שמגיעות בזמן 0Day כמו שציינו בשרשור.
האתר עבר שידרוג רציני לפני מס' חודשיםohecht כתב:כן הבנתי את זה לצערי.
שמתי לב שקבצי BlueRay לא מגיעים ברגע שהם יוצאים (או שזה רק האתר הזה) לעומת הגרסאות MKV הדחוסות שמגיעות בזמן 0Day כמו שציינו בשרשור....
הוא כולו באנגלית ברורה מאד.
-
- hdclub.com.ua.JPG
- (30.2 KiB) הורד 3612 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אני לא ממש מסכים עם גישת ה Seedbox. יש מספיק אתרים מהם אפשר להוריד תכנים נפוצים ולשמור את ה Ratio של האתרים "הטובים" עבור התכנים שקשה למצוא. המזל הוא גם ליפול על האתרים בהם יש את התכנים הרצויים עבורכם ב Free Leech, ואז אין ממש חשיבות ל Ratio. חבר שלי לדוגמה, צופה לרוב בכותרי Blu-ray שנפח כל אחד מהם מתחיל ב 25GB ונגמר ב 90GB (עבור כותרים כפולים), באתר\ים אליו יש לו גישה, כל התכנים הללו הינם חינמיים.
Seedbox לא חובה וגם לא ממש רצוי (למי יש כח לתחזק כזה דבר?).
אחרון, כולם מתלוננים עם מהירות ה Up הנמוכה בארץ. זה באמת נכון, אך אם מדברים במספרים, עם מהירות Up ממוצעת של 32KBps, אפשר להעלות משהו כמו 2.5GB ביום. זה די והותר עבור בניית Ratio באתרים "טובים". מכיוון שהתקשורת הינה TCP/IP ומתבצעת הורדה באותה עת, אז גם Up ביום של 1GB יכול לפעמים להיות מספק.
אין ספק שמי שרוצה היום להכנס לאתרי הטורנט, עבודתו בהחלט קשה, אך אפשרית למתמידים.
כל המידע כאן הינו תאורתי לחלוטין. אין לראות בדברי כהמלצה להורדת תכנים.
אחרון, כולם מתלוננים עם מהירות ה Up הנמוכה בארץ. זה באמת נכון, אך אם מדברים במספרים, עם מהירות Up ממוצעת של 32KBps, אפשר להעלות משהו כמו 2.5GB ביום. זה די והותר עבור בניית Ratio באתרים "טובים". מכיוון שהתקשורת הינה TCP/IP ומתבצעת הורדה באותה עת, אז גם Up ביום של 1GB יכול לפעמים להיות מספק.
אין ספק שמי שרוצה היום להכנס לאתרי הטורנט, עבודתו בהחלט קשה, אך אפשרית למתמידים.
כל המידע כאן הינו תאורתי לחלוטין. אין לראות בדברי כהמלצה להורדת תכנים.
לגבי HDClub, נכון הקטגוריות באנגלית וקצת מפרטי הסרטים אבל כל מה שקשור לחוקי האתר, FAQ וכדומה הכל ברוסית (בכל זאת אני צריך להבין מה לעשות כדי שלא יעיפו אותי) סה"כ הוא נותן מהירויות די גבוהות.
זיו, יוצא לך לעשות Upload רצוף באותה מהירות 24 שעות? בכל מקרה הרוחב פס שנשאר בשביל ה-TCP מאוד מקשה. אני ממהירות Upload של 45KB מקציב לטורנט 20KB-25KB, יותר מכך והגלישה איטית מאוד.
זיו, יוצא לך לעשות Upload רצוף באותה מהירות 24 שעות? בכל מקרה הרוחב פס שנשאר בשביל ה-TCP מאוד מקשה. אני ממהירות Upload של 45KB מקציב לטורנט 20KB-25KB, יותר מכך והגלישה איטית מאוד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ohecht,
ממה ששמעתי מחבר שלי, הוא עושה Up של 1GB (כלומר 12KBps) ביום ללא פגיעה במהירות ההורדה. אצלך המהירות פי 2 גבוהה יותר.
ממה ששמעתי מחבר שלי, הוא עושה Up של 1GB (כלומר 12KBps) ביום ללא פגיעה במהירות ההורדה. אצלך המהירות פי 2 גבוהה יותר.
ziv_r,ziv_r כתב:אני לא ממש מסכים עם גישת ה Seedbox. יש מספיק אתרים מהם אפשר להוריד תכנים נפוצים ולשמור את ה Ratio של האתרים "הטובים" עבור התכנים שקשה למצוא. המזל הוא גם ליפול על האתרים בהם יש את התכנים הרצויים עבורכם ב Free Leech, ואז אין ממש חשיבות ל Ratio. חבר שלי לדוגמה, צופה לרוב בכותרי Blu-ray שנפח כל אחד מהם מתחיל ב 25GB ונגמר ב 90GB (עבור כותרים כפולים), באתר\ים אליו יש לו גישה, כל התכנים הללו הינם חינמיים.
כל המידע כאן הינו תאורתי לחלוטין. אין לראות בדברי כהמלצה להורדת תכנים....
מי שלא חווה הורדת/העלאת קבצים במהירויות של 11 מגה לשנייה באמצעות סידבוקס-לא יבין על איזה כלי מדהים מדובר. בייחוד כשמדובר בקבצי בלו ריי.
אני מעלה מזה כשנה וחצי בממוצע כ-180GB של תכני HD ביממה.(תנסה להשוות למיספר שציינת למעלה).
במצב שכזה-באמת שאין חשיבות למושג רטיו.
המושג החשוב במקרה הזה הוא ה"באפר".
עשיתי מנוי לטרמינל(סידבוקס) במחשבה לנפח את הבאפר באתרים מסויימיםכדי שיגיע למימדים שכאלו שלא אצטרך לחשוב בכלל על הרטיו,כלומר:להגיע למצב שהורדה של סרט בלוריי של 50GB(לדוגמה)-לא "תזיז" לי.
מעין "בנק" רציני של TB.
מניסיון אישי-שימוש בטרמינל למשך חודש-חודשיים יהיה יעיל למטרה הזו לבניית בנק של כ- 4-5 TB.
החשוב מכל הוא שכמות כזו גם תבטיח את הישרדותך באתרים הרלוונטיים.
כמובן שיש צורך קודם- כל להיכנס לחברות באתרים האלו..
מבחינת תפעול הטרמינל-יש כללים ושיטות עבודה לנהול טוב יותר של ההורדות/העלאות,וחשוב מאד גם להתמיד בהם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

yosifon,
קראת את מה שצוטטת?
קראת את מה שצוטטת?
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
המשפטים האלו חסרי משמעות.yosifon כתב: האתרים שבעבורם "שווה" לתחזק את הטרמינל-הם עולם אחר לגמרי.
אין בכלל מה להשוות.
מי שלא חווה-גם לא יבין עד כמה....
ה seedbox מיותר.
עדיף 4 מגה הורדה לבית ולא 11 מגה על העץ.
אין בעיה לבנות Ratio נהדר באתרים הטובים עם קו ביתי.
אין צורך ב Ratio להורדת בלוריי.
אין חכם כבעל ניסיון.jpost כתב:המשפטים האלו חסרי משמעות.yosifon כתב: האתרים שבעבורם "שווה" לתחזק את הטרמינל-הם עולם אחר לגמרי.
אין בכלל מה להשוות.
מי שלא חווה-גם לא יבין עד כמה....
ה seedbox מיותר.
עדיף 4 מגה הורדה לבית ולא 11 מגה על העץ.
אין בעיה לבנות Ratio נהדר באתרים הטובים עם קו ביתי.
אין צורך ב Ratio להורדת בלוריי....
רצוי שתאמץ את המישפט הזה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

yosifon,
כנראה שלא קראת מכיוון שלא הזכרתי שום אתר חינמי.
jpost
הוגן לומר כי כנראה שהסיבה שאתה מאוד מרוצה מהטורנטים הינה בשל אותם אנשים אשר מחזיקים Seedbox.
כנראה שלא קראת מכיוון שלא הזכרתי שום אתר חינמי.
jpost
הוגן לומר כי כנראה שהסיבה שאתה מאוד מרוצה מהטורנטים הינה בשל אותם אנשים אשר מחזיקים Seedbox.