יש בעיה עם ראפידשייר?
גם אני נתקלתי בבעיה לאחרונה בJD, כאשר מבערך שעה 17:00 המהירות צונחת עד להפסקת ההורדות בכלל (לא רק בRS גם במגה ואחרים), במשך היום (אם אני מאתחל את התוכנה בבוקר) ההורדות מגיעות לפעמים עד למעל 300 Kb/s.
שאלתי היא האם כדי לי לנסות להוריד תוכנת הורדות אחרת לשעות הלילה (כגון IDM)? או שחסימה זאת תשפיע גם עליהם? (שאלת דרך אגב נוספת האם זה נכון שIDM עובדת טוב כאשר מותקן על המחשב גם JD?)
שאלתי היא האם כדי לי לנסות להוריד תוכנת הורדות אחרת לשעות הלילה (כגון IDM)? או שחסימה זאת תשפיע גם עליהם? (שאלת דרך אגב נוספת האם זה נכון שIDM עובדת טוב כאשר מותקן על המחשב גם JD?)
- DotanYaniv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מנסיון שלי כרגע IDM עובד סבבה בלי בעיות מיוחדות, לא ראיתי קשר כל שהוא בין תוכנת IDM ו JD, ובכול מקרה, עדיף להוריד בשעות הלילה המאוחרות (לפני הנסיון שלי זמני ההורדות הטובים הם בין 02:00 לבוקר).
תודה, התקנתי את IDM, אבל משום מה לא מצליח למשוך את בלינק להורדה. כאשר אני מעתיק URL של ראפיד הוא מוריד לי קובץ HTML במשקל 30 ק"ב ולא את הקובץ RAR שאמור לשקול 200 מ"ב. מה אני עושה לא נכון? האם יש מדריך מסודר לתוכנה? מהעזרה שלה לא הצלחתי להבין את השיטה.
בJD זה פשוט וקל: אתה מסמן את כל הלינקים שאתה רוצה להוריד ועושה העתק והוא מושך אותם לתוכנה ואז מתחיל להוריד, האם בIDM זה לא כך?
בJD זה פשוט וקל: אתה מסמן את כל הלינקים שאתה רוצה להוריד ועושה העתק והוא מושך אותם לתוכנה ואז מתחיל להוריד, האם בIDM זה לא כך?
- DotanYaniv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני אנסה לעזור :
1. סימון הלינק/ים להורדה ו"העתק"
2. ב IDM : Task-> add batch download from clipboard
ותעקוב אחרי ההוראות...
בהצלחה!
1. סימון הלינק/ים להורדה ו"העתק"
2. ב IDM : Task-> add batch download from clipboard
ותעקוב אחרי ההוראות...
בהצלחה!
ממליץ על ORBIT
אחרי ניסיונות עם JD ו IDM .. ORBIT מעולה...
מהירות מקסימלית ומאוד מאוד נוח..
ORBIT DOWNLOADER..
מהירות מקסימלית ומאוד מאוד נוח..
ORBIT DOWNLOADER..