למישהו יש ניסיון עם אורנג' כספק אינטרנט?
אורנג' לא ממש ספק אינטרנט אלה יותר לקוח אינטרנט של בזק בינלאומי.
האינטרנט שלהם עובד טוב אבל לא מדהים, זמני התגובה בערב יורדים בכ- 8%.
ביחס למחיר לא משתלמים כספק בלבד אלה כחבילה כולל דקות שיחה, ראוטר וטלפון במתנה,
ממש אבל ממש לא מומלץ להפעיל קו טלפון ואינטרנט שלהם במהירות 1.5 מגה.
שירות הלקוחות שלהם בעייתי מאוד ולא אמין, הראוטר שהם נותנים עולה כסף ובכל מקרה מתחייבים עליו וצריך לשלם עליו מחיר מלא (הוא לא בהשאלה), התמיכה הטכנית טובה.
האינטרנט שלהם עובד טוב אבל לא מדהים, זמני התגובה בערב יורדים בכ- 8%.
ביחס למחיר לא משתלמים כספק בלבד אלה כחבילה כולל דקות שיחה, ראוטר וטלפון במתנה,
ממש אבל ממש לא מומלץ להפעיל קו טלפון ואינטרנט שלהם במהירות 1.5 מגה.
שירות הלקוחות שלהם בעייתי מאוד ולא אמין, הראוטר שהם נותנים עולה כסף ובכל מקרה מתחייבים עליו וצריך לשלם עליו מחיר מלא (הוא לא בהשאלה), התמיכה הטכנית טובה.
עברתי עליהם לפני כמה חודשים בטלפוניה קווית ואינטרנט (הייתי חייב גם באינטרנט כי הטלפוניה שלהם תופסת תשתית אינטרנט ואז אין אפשרות לספק אינטרנט אחר על אותה תשתית). לפני זה היה לי בזק-בנלאומי ו- 012, הרושם שלי, שהם פחות או יותר אותו דבר כמו בזק-בנלאומי ויותר טובים מ- 012.
עבור ה- smart-box שלהם, שכולל בסיס לטלפונים אלחוטיים וראוטר אלחוטי בתקן N, צריך לשלם 20 ש"ח לחודש ל- 36 חודשים, אבל זה מקוזז כל עוד אתה לקוח שלהם באינטרנט.
יש להם עכשיו מבצע אינטרנט 2.5 חינם לשנה אם מתחייבים לטלפוניה שלהם לשנה בחבילה של 600 דקות או יותר (החבילת דקות שלהם כוללת ניידים).
עבור ה- smart-box שלהם, שכולל בסיס לטלפונים אלחוטיים וראוטר אלחוטי בתקן N, צריך לשלם 20 ש"ח לחודש ל- 36 חודשים, אבל זה מקוזז כל עוד אתה לקוח שלהם באינטרנט.
יש להם עכשיו מבצע אינטרנט 2.5 חינם לשנה אם מתחייבים לטלפוניה שלהם לשנה בחבילה של 600 דקות או יותר (החבילת דקות שלהם כוללת ניידים).
אני מחובר אליהם במהירות של 2.5 רק ספק, ללא ראוטר או כל ציוד אחר שלהם, ללא תקלות מיוחדות.
מישהו כתב על שירות לקוחות בעייתי אך אני חוויתי בדיוק את ההיפך: נציג התקשר אלי ואמר שהם רואים ניתוקים רבים על הקו. במשך תקופה ארוכה עקבנו אח"כ, ביצענו שיחות ועידה עם בזק ובסוף הבעיה נפתרה שעדכנתי גרסה לראוטר (שלי).
הייתי מרוצה מאוד מרמת שירות הלקוחות שלהם.
מישהו כתב על שירות לקוחות בעייתי אך אני חוויתי בדיוק את ההיפך: נציג התקשר אלי ואמר שהם רואים ניתוקים רבים על הקו. במשך תקופה ארוכה עקבנו אח"כ, ביצענו שיחות ועידה עם בזק ובסוף הבעיה נפתרה שעדכנתי גרסה לראוטר (שלי).
הייתי מרוצה מאוד מרמת שירות הלקוחות שלהם.
הכל טוב ויפה עד לרגע שהראוטר שלהם מתקלקל ואז זה הופך להיות בעיה שלך לאור העובדה שמחוייבים עליו ל- 36חודשים וצריך לשלם ברגע שמתנתקים לפני תום התקופה ומצד שני אם הוא מתקלקל השירות לא פעיל ורכישת מכשיר חדש היא באחריות הלקוח.
לא הבנתי, אתה טוען שעל ה- smart-box אין אחריות ?riji כתב:הכל טוב ויפה עד לרגע שהראוטר שלהם מתקלקל ואז זה הופך להיות בעיה שלך לאור העובדה שמחוייבים עליו ל- 36חודשים וצריך לשלם ברגע שמתנתקים לפני תום התקופה ומצד שני אם הוא מתקלקל השירות לא פעיל ורכישת מכשיר חדש היא באחריות הלקוח....
אחריות יצרן לשנה של ניופאן וזהו... התקלקל בשנה השנייה ואתה בהתחייבות? לאורנג' הפתרונים ואתה מוזמן לברר את זה מול שירות הלקוחות (שם יספר לך שהם ינסו לעשות הכל במסגרת התמיכה הטכנית שלהם ... כולל כנראה היפנוזה מרחוק לראוטר שלא דולק).GioraS כתב:לא הבנתי, אתה טוען שעל ה- smart-box אין אחריות ?riji כתב:הכל טוב ויפה עד לרגע שהראוטר שלהם מתקלקל ואז זה הופך להיות בעיה שלך לאור העובדה שמחוייבים עליו ל- 36חודשים וצריך לשלם ברגע שמתנתקים לפני תום התקופה ומצד שני אם הוא מתקלקל השירות לא פעיל ורכישת מכשיר חדש היא באחריות הלקוח.......