VPN לארה"ב
אני מוצא את עצמי נתקל יותר ויותר ב"צורך" בשירותים של ארה"ב (HULU ופאנדורה בעיקר).
ניסיתי הרבה שיטות חינמיות להשיג IP אמריקאי, אבל הן לא עובדות (או עובדות אבל לא מאפשרות צפייה\שמיעה של סטרים).
תהיתי אם יש כאן אנשים שיש להם VPN בתשלום שהוא מומלץ? או כל שיטה אחרת להשיג IP אמריקאי (לא חובה סופר מהירות לHD, השימוש העיקרי זה לPANDORA)
ניסיתי הרבה שיטות חינמיות להשיג IP אמריקאי, אבל הן לא עובדות (או עובדות אבל לא מאפשרות צפייה\שמיעה של סטרים).
תהיתי אם יש כאן אנשים שיש להם VPN בתשלום שהוא מומלץ? או כל שיטה אחרת להשיג IP אמריקאי (לא חובה סופר מהירות לHD, השימוש העיקרי זה לPANDORA)
bg1987 כתב:אני מוצא את עצמי נתקל יותר ויותר ב"צורך" בשירותים של ארה"ב (HULU ופאנדורה בעיקר).
תהיתי אם יש כאן אנשים שיש להם VPN בתשלום שהוא מומלץ? או כל שיטה אחרת להשיג IP אמריקאי (לא חובה סופר מהירות לHD, השימוש העיקרי זה לPANDORA)...
ממליץ על שירות www.usvpn.org !
מחירים סבירים ויש להם אחלה שירות לקוחות (עונים למיילים ממש מהר).
התשלום גם ע"י פיפאל שזה עוד יתרון.
מאפשר שימוש ב HULU וכו ללא בעיה.
והם מאפשרים חשבון TRIAL שתקף לזמן קצר (כמה שעות משהוא כזה.. אני לא זוכר ) שככה אתה יכול לבחון את השירות לפני הקניה.
mayeast ,
כמה אתה מקבל ב speedtest כאשר אתה מחובר דרכם?
בעיקרון יש מלא ספקים כאלה ,רק תבחרו - http://myvpnreviews.com/
אבל הבעיה היא שהמהירות בדרך כלל לא טובה מישראל
כמה אתה מקבל ב speedtest כאשר אתה מחובר דרכם?
בעיקרון יש מלא ספקים כאלה ,רק תבחרו - http://myvpnreviews.com/
אבל הבעיה היא שהמהירות בדרך כלל לא טובה מישראל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
lleon596,
ממש לא. זה שירות מוצפן ומכיוון שאני מקבל PERFORMANCE מצויין לשירותים מוצפנים אחרים (כולל של אותה חברה) צוואר הבקבוק זה שלהם.
הם טוענים שזה ה-PPTP CLIENT של WINDOWS שמאיט את העסק (בשילוב עם LATENCY גבוה), אבל זה נשמע לי מאוד מוזר כי בכ"ז מדובר על שירותי STREAMING.
ממש לא. זה שירות מוצפן ומכיוון שאני מקבל PERFORMANCE מצויין לשירותים מוצפנים אחרים (כולל של אותה חברה) צוואר הבקבוק זה שלהם.
הם טוענים שזה ה-PPTP CLIENT של WINDOWS שמאיט את העסק (בשילוב עם LATENCY גבוה), אבל זה נשמע לי מאוד מוזר כי בכ"ז מדובר על שירותי STREAMING.
תראה , אני ניסיתי גם עם PPTP וגם עם OPEN VPN ו IP אמרקאי בדרך כלל יותר איטי מאירופאי וזה אומר לי שהבעיה היא בניטוב לארה"ב , אם אתה מתכוון לNNTP בSSL זה לא אותו דבר כי אתה ב"כ עובד באיזה 20 חיבורם בו זמנית.oferlaor כתב:lleon596,
הם טוענים שזה ה-PPTP CLIENT של WINDOWS שמאיט את העסק (בשילוב עם LATENCY גבוה), אבל זה נשמע לי מאוד מוזר כי בכ"ז מדובר על שירותי STREAMING....
יש לי חבר בקנדה שמשתמש בVPN ואצלו זה טס ב95% רוחב הפס שלו ואני מתחבר לאותו שרת ומקבל כ20%.
לצערי הצוואר בקבוק הוא הספק הישראלי.