ווקמן
- dragon
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5095
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 555 פעמים
מווקמן חדש אתה יכול לשכוח - אין כאלה. בארץ גם משומשים בקושי אפשר למצוא. לגבי מקור הכח, לא ברור למה אתה לא מוכן לסוללות. יש אמנם ווקמנים שיכולים לעבוד עם ספק DC חיצוני, אבל הם בעיקר מדגמים ישנים יותר וספק רב אם תוכל לאתר גם משהו כזה. באתרי חו"ל כמו איביי יותר קל למצוא מכשירים כאלה שעונים לדרישותיך, ועם קצת מזל תוכל להוציא אחד גם במסגרת התקציב שלך.
ווקמן? מה רע בנגני ה MP3. בכל אחד מהם יש אפשרות הקלטה, טובה יותר או פחות. לי יש נגן IAUDIO7 שמאפשר להקליט גם מהרדיו (כולל אפשרות של תזמון הקלטה, והוא קולט רדיו לא רע בכלל), גם מהמיקרופון הפנימי, וגם מחיבור LINE IN
לא הבנתם אותי נכון
תראו אני לא רוצה להקליט ישירות למכשיר
אני רוצה להקליט במיקרופון רגיל שכולם מכירים שיש באולפני הקלטות תחנות רדיו וכ'ו[
עכשיו בתחנת רדיו שאני עומד לשדר יש מיקרופון מיקסר וכל מה שצריך לתחנת רדיו אבל אין צורב במחשב של האולפן אז בשביל להקליט יש לי אפשרות להביא קלטת להקליט מה שאני רוצה ואז לקחת את זה הבייתה בשביל שזה יהיה במחשב צריך לחבר רדיו טייפ או ווקמן אבל לא שווה לי לקנות רדיו טייפ שהוא גם גדול וגם יקר בשביל שימוש בודד
תראו אני לא רוצה להקליט ישירות למכשיר
אני רוצה להקליט במיקרופון רגיל שכולם מכירים שיש באולפני הקלטות תחנות רדיו וכ'ו[
עכשיו בתחנת רדיו שאני עומד לשדר יש מיקרופון מיקסר וכל מה שצריך לתחנת רדיו אבל אין צורב במחשב של האולפן אז בשביל להקליט יש לי אפשרות להביא קלטת להקליט מה שאני רוצה ואז לקחת את זה הבייתה בשביל שזה יהיה במחשב צריך לחבר רדיו טייפ או ווקמן אבל לא שווה לי לקנות רדיו טייפ שהוא גם גדול וגם יקר בשביל שימוש בודד
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 75 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
בשביל שימוש בודד, הייתי בודק באיזה חנות אם יעשו לך. בטוח יעלה הרבה פחות מ150 ש"ח.
היום יש מקומות שממירים וידאו לDVD, אולי תמצא מקום שיעביר לך את הAUDIO לCD.
היום יש מקומות שממירים וידאו לDVD, אולי תמצא מקום שיעביר לך את הAUDIO לCD.
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
- יצירת קשר:
דיסק און קי לא יעזו רלך שתוכל להעביר את ההקלטה הביתה?
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2709
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
חח לגבי מחיר של מערכת סטראו ,תחפש משומשות ,לגבי עניין הגודל זה תלוי כמה מקום יש לך ,אני אישית לפני הרבה שנים הפסקתי להתעסק במערכות 2.1 ל מחשבים שזהם שווים לכלום ביחס למערכת סטראו אמיתי ,סתם יצה לי לפני איזה חצי שנה למצוע אחת זרוקה כולל רמקולים ותיקון עלה רק 200 ומשהוא שקל ואני נהנה מכל רגע ,אבל לגבי מה שאתה מבקש אממ ,בכל מקרה הייתי ממליץ לבדוק יד שניה ,יש טייפים קטנים גם למתרה שלך ,אבל קלטות זה כזה פסה ..למרות שיש לי אוסף שאבא שלי פעם אסף.. 
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "