סתם מחשבה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
dp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

לפני כמה ימים הגיעה אלי טלוויזיה חדשה של Sony. חיברתי אותה לממיר של הכבלים (ערוצי זהב) והכול עובד מצוין, אלא שאני "קצת" פדנט והחלטתי לשמור את כל הערוצים גם באנלוגי. תוך כדי כך פתאום התחלתי לעשות משהו שלא עשיתי כמה שנים ואפילו די נהניתי ממנו: לזפזפ.
אני לא יודע איך זה אצלכם אבל אני כבר כמעט ולא רואה טלוויזיה, אלא אם כן מדובר במשהו מסוים שאני אוהב, או איזה שידור ספורט.
לעצם העניין: בממיר הדיגיטלי יש לא מעט ערוצים הפרוסים על פני מאות תחנות. אני יודע שלפחות אצלי – אם אני לא זוכר מספר של ערוץ מסוים, רוב הסיכויים שאני לא אצפה בו לעולם.
למה חברות הכבלים (והלויין, למרות שאיני יודע איך זה עובד שם) לא מציעות אפשרות לשמור ערוצים ע"פ סדר מסוים שהלקוח יקבע בעצמו? האם כדי לבצע את זה צריך להחליף את הממירים עצמם או שניתן יהיה לעשות זאת באמצעות עדכון תוכנה? האם יש אפשרות לעשות את זה היום ואני לא יודע?

ועוד נק' למחשבה: אולי באמת עדיף שזה לא עובד כך והטלוויזיה לא יכולה להשחית את זמני?!

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

:) ביס לפחות יש אפשרות לשמור מועדפים (נדמה לי הכפתור הכחול ואפשר גם דרך התפריטים) והם מופיעים בערוצי 900+, דיי נוח.
HiFiMusic IL

SBN
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1083

שרשור שלא נקרא #3 

מסכים איתך

אתה יודע לי יש ממיר דיגיטלי של צלחת לווין פרטית ובו אתה יכול לעשות ככל העולה על רוחך כמו לשנות שם ערוץ להוריד לחסום לשנות סדר מיקום כמו שאמרת

אני מאמין שהממירים של HOT ן YES הם לא המצאת הגלגל והחברות הנ"ל פשוט קונות אותם מספק מסויים ובעיקרון אפשר להשתמש בהם במקור כמו בשימוש בממיר דיגיטלי כמו שלי יש לכן לפי דעתי הדבר אפשרי אבל החברות עשו כנראה איזה צריבה פנימית שמונעת לעשות את השינויים .

גם אם אפשר זה לא יהיה פשוט בכלל מבחינת תיכנות לכל מכשיר יש קשוחה משלו הבנאדם שהכי כדאי להתייעץ איתו בנושא זה הוא סיקבוי.

dp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #4 

aloni,
התגובה הדי תמימה שלך - מאוד עזרה :D
בדקתי את הנושא עם הוט ודווקא יש אופציה מאוד נוחה בתפריט העזרה לשמור את כל הערוצים המועדפים ולעבור לראות רק אותם באמצעות כפתור.
כנראה שהטלויזיה תחזור לשחת את זמני :?

eyal_kn
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16

שרשור שלא נקרא #5 

אבל אפשר לשמור רק עד מספר מסוים של ערוצים מועדפים וזה לא מספיק בכלל

dp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #6 

עכשיו, אחרי שגיליתי את האופציה של הוט, אני רואה שאפשר לשמור 8 רשימות של ערוצים מועדפים, לקרוא לכל אחת בשם, לערוך אותן ובכל אחת אפשר לשמור ערוצים ללא הגבלה. חבל שלא כולם מכירים את הפונקציה הזו, אני חושב שהיא מאוד שימושית.
מעז יצא מתוק...

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

יופי, תהנה
HiFiMusic IL

שלח תגובה