כנ"ל לגבי HDX -1000kaplaey2 כתב:עוד בקשה, איך אני מגיע להציג את העסק על A-110, הורדתי את התוכנה, עידכנתי את הכל, ועדיין לא מוצא איפה אני יכול להעביר את כל העסק לכיוןן הפופקורן......
שרשור תגובות: מאמר MY MOVIES ומזרימדיות
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2387
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 536 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
רציתי לציין שבגרסת התוכנה שהורדתי בימים האחרונים, כל הבאגים שעופר תאר במדריך, תוקנו.
התוכנה עובדת פגז על האקסטרימר+TVIX, ותומכת מלא בעברית.
יש קצת קושי בלהבין איך לערוך סרטים שהתפספסו מבחינת הלינק ל-imdb, או לראות על איזה סרט מדובר, כאשר יש לקובץ הסרט שם מוזר.
רצוי ששם קובץ הסרט יהיה ברור ולא ראשי תיבות, כפי שמקבלים הרבה פעמים.
קצת משחק והכל מסתדר.
לגבי השאלה הנ"ל. בדקו ב-options/meta data storage אם המזרימדיה שלכם מופיע.
אני מרוצה מאד מהתוכנה, כי קודם כל לא צריך יותר כמה תוכנות לכל הסטרימרים, ובמיוחד התוכנה של האקסטרימר, שנתקעה אצלי כמעט בכל הפעלה.
התוכנה עובדת פגז על האקסטרימר+TVIX, ותומכת מלא בעברית.
יש קצת קושי בלהבין איך לערוך סרטים שהתפספסו מבחינת הלינק ל-imdb, או לראות על איזה סרט מדובר, כאשר יש לקובץ הסרט שם מוזר.
רצוי ששם קובץ הסרט יהיה ברור ולא ראשי תיבות, כפי שמקבלים הרבה פעמים.
קצת משחק והכל מסתדר.
לגבי השאלה הנ"ל. בדקו ב-options/meta data storage אם המזרימדיה שלכם מופיע.
אני מרוצה מאד מהתוכנה, כי קודם כל לא צריך יותר כמה תוכנות לכל הסטרימרים, ובמיוחד התוכנה של האקסטרימר, שנתקעה אצלי כמעט בכל הפעלה.
- rgulian
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 671
- שם מלא: רמי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אצלי יש בעיה במערכת הפעלה ,לא הצלחתי להתקין את MYSQL ,התייאשתי .
liorreem ,התוכנה של MY MOVIE ,זה כמו התוכנה של אתר אקסטריימר( XMJ ver 1.0.6 Beta ) ?
liorreem ,התוכנה של MY MOVIE ,זה כמו התוכנה של אתר אקסטריימר( XMJ ver 1.0.6 Beta ) ?
שאלת הבהרה
שאלה לעופר או למ י שיכול לתת הסבר הבהרה. אני משתמש באקסטרימר (רגיל לא פרו).התקנתי את התוכנה והכל עובד בסדר גמור (התקנתי גרסא 4 של התוכנה). הגדרתי את האקסטרימר בהגדרות ה- Meta .
נתקלתי בשתי בעיות:
1. כאשר אני מנסה לראות את העטיפות והתקצירים באקסטרימר אני נכנס לתיקיית הסרטים ועדיין רואה רק רשימת שמות של תיקיות הסרטים (יצרתי תיקיה לכל סרט). בשביל לראות ממש את העטיפה והתקציר אני צריך להיכנס לתיקיה ללחוץ על הקובץ של הפוסטר ואז הוא מוצג יחד עם התקציר על המסך. האם לזה התכוון המשורר?? האם אני צריך להתקין באקסטרימר גם את הג'וקבוקס על מנת לראות כמו שצריך?? אנא הבהרות.
2. תוכנת mymovies סורקת את התיקיות ומביאה תוצאות של עטיפות,שחקנים וכו... בחלק מהמקרים היא לא מביאה כלום או רק מידע חלקי? מה עושים במקרה כזה? מהיכן משלימים את המידע??
מודה לעזרתכם המהירה.
נתקלתי בשתי בעיות:
1. כאשר אני מנסה לראות את העטיפות והתקצירים באקסטרימר אני נכנס לתיקיית הסרטים ועדיין רואה רק רשימת שמות של תיקיות הסרטים (יצרתי תיקיה לכל סרט). בשביל לראות ממש את העטיפה והתקציר אני צריך להיכנס לתיקיה ללחוץ על הקובץ של הפוסטר ואז הוא מוצג יחד עם התקציר על המסך. האם לזה התכוון המשורר?? האם אני צריך להתקין באקסטרימר גם את הג'וקבוקס על מנת לראות כמו שצריך?? אנא הבהרות.
2. תוכנת mymovies סורקת את התיקיות ומביאה תוצאות של עטיפות,שחקנים וכו... בחלק מהמקרים היא לא מביאה כלום או רק מידע חלקי? מה עושים במקרה כזה? מהיכן משלימים את המידע??
מודה לעזרתכם המהירה.