הורדות ישירות - התחלה נכונה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
luckyloo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום חברים, עד היום הורדתי תכנים DVDRIP באימיול והסתדרתי מצויין. בזכות האתר למדתי הרבה ושידרגתי לאקסטרימר + פיליפס 8404.
אני רוצה להתחיל להוריד תכני HD, ולא מכיר בכלל את תחום ההורדות הישירות.
קראתי הרבה באתר ואני מבקש לתמצת ולשאול כמה שאלות קצרות:
1. אין לי בעיה לשלם ולעשות מנוי לאתר הורדות ישירות. נראה לי ש RS הוא האתר עם הכי הרבה מקורות. אבל תגידו, כל הסיפור הזה שכל קובץ של כמה גיגה מחולק להמון קבצים קטנים לא מוציא מהדעת? - או במילים אחרות, האם יש אתרים מלבד RS שכדאי לי לשקול?
2. מנהל הורדות מומלץ? אני מחפש משהו פשוט וטוב.
3. חיפוש - מהי הדרך הטובה ביותר לחפש קבצים באתרים אלו, ומהי הדרך הטובה ביותר להתעדכן בשחרורים חדשים? לצורך העניין היום אני מתעדכן עם WNET (בלי השמצות, זה הספיק לי יפה עד עכשיו).

זהו, אודה מאוד על התשובות, וכמובן עם יש לכם עוד טיפים למשתמש הירוק אשמח כמובן לשמוע.

תודה רבה,

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8816
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 659 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

תראה אם מה ששלחתי לך בפרטי עונה לך שאלה מספר 1 ו-3.

tamos2009
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 480
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

אתה יכול להשתמש במנהל הורדות שתומך בראפיד שייר זה מנהל הורדות שאתה שם את חשבון הפרימיום והוא מוריד הכל ביחד.
לחילופין, אתה יכול לעבור לטורנטים, לטראקרים טובים. שהחסרון שבד"כ הוא שקשה להתחיל כי כל הטראקרים הטובים הם פרטיים אז אתה צריך ספתח כלשהוא ואז לעשות החלפות..

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

שני מדריכים
http://www.hometheater.co.il/article014 ... 9%D7%9D-HD

http://www.hometheater.co.il/article010 ... %A8-Usenet

לגבי שאר הדברים אני מציע שתמשיך בפרטי בכדי לא ליצור מצב בו האתר יחשד כאתר לשיתוף קבצים.

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 10116
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

luckyloo,
עפ"י תקנון האתר אין לדון בהורדת תכנים מוגנים בזכויות יוצרים.
את הבסיס קיבלת פה, אתה יכול לחפש סביב המונחים שאתה מכיר (usenet, torrent, rapidshare וכו') אבל נא לא לגלוש למקומות (כולל המלצות על אתרים וכו').

תודה :)

luckyloo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

לכל מי שענה לי, תודה רבה, זה עוזר מאוד.
זמן התגובה באתר הזה נמדד בשעות ספורות. מדהים!

אם השאלות שלי יצרו באלאגן, אני מתנצל, זה באמת מחוסר ידיעה.

שוב תודה,
Lucky

silvioi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #7 

אישית עברתי לא מזמן ל usenet, הרבה יותר יעיל ונוח, מומלץ בחום..

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

silvioi כתב:אישית עברתי לא מזמן ל usenet, הרבה יותר יעיל ונוח, מומלץ בחום..
...
(Y)

drporat
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

silvioi כתב:אישית עברתי לא מזמן ל usenet, הרבה יותר יעיל ונוח, מומלץ בחום..
...
אכן כך, תמורת תשלום חודשי ש קבוע של החל מ11$ תקבל מלוא רוחב פס, בלי צורך ברטיו 1, בלי חיבורי חלקים, בגלי מגבלות של 5 גיגה ביום וקנית תוספת.
תוכל למצוא ביוזנט את הMKV ב720 ו1080 במיוחד כשלוקחים בחשון גם את תרומת abhdtv. כנ"ל לגבי BD וDVDR סטנדרטי. מה שאין שם כמעט: XVID שהם BRRIP (בעיקר באתרי טורנטים פרטיים) וBD עם עברית.
היה כאן שרשור ארוך בנוגע ליוזנט מול טורנטים.
לא אהבתי את ראפיד, ברמת החיפוש, ההורדה והצורך למצוא כל החלקים. מכיון שהשרתים שלהם מזוהים, קל לספקים לחסום/לסנן גישה ולהגביל מהירות הורדה מהם. זה לא קורה ביוזנט.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8816
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 659 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

יש הכל גם בטראקרים פרטיים ולא כולם מחייבים לתת רטיו של 1:1. במקום לשלם 11 דולר ליוזנט לא עדיף להוסיף את הסכום הזה לשדרוג האינטרנט ולקבל פס רוחב עם אפלוד יותר מהיר?

drporat
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

לא אם אתה שואל לדעתי האישית. :)
[ אישית, עשיתי גם את זה וגם את זה. אבל אם אתה לא גר בקרית שמונה ועתיד להשתתף בניסוי חברת החשמל לאינטרנט במהירות 100 מ"ב העלאה והורדה, אתה מגיע גג ל1 מ"ב העלאה. הגדלתי את מהירות ההורדה וההעלאה שלי, אבל היחס בין d/l לבין הu/l הוא עדיין בזיוני - 1:12. ]
חד משמעית, אם הייתי מסתפק בתכנים XVID של 700-1400 מ"ב הייתי יכול להסתדר עם זה ולהגיע ל1:1 בקלות ובמהירות, ואז לפנות מקום לעוד.
אבל יש כאן מספר בעיות - אין מצב להוריד את התכנים הרלוונטים עבורי מבחינת נפח, איכות צפיה, מהירות הורדה ועוד ולהצליח להחזיר הכל בלי seedbox. וזה עולה עוד כסף, שלא כולם מוכנים לשלם, ודורש עוד התעסקות במדיניות הורדות חכמה לבנית ראטיו/באפר וכו'. לא כולם מוכנים לזה מבחינת זמן, תקציב, רמת התעסקות.
בנוגע לרטיו אני רואה ביחס 1:1 ערך. כל הרעיון מאחורי קהילה סגורה איכותית שהיא נותנת לחברים כפי שהם מחזירים לה. מעטים הדברים ב1080/720/BD שהם לא דורשים 1:1. יש שחרורים בודדים עם 50%. אני גאה להיות ברטיו גבוה יותר, כאמור זה עניין של ערך בעיניי.
אנחנו גולשים כאן בכלל הרחק מנושא השרשור ודי מזכירים את השרשור שעסק בטורנטים VS יוזנט. מה גם שלנו יש צרכים שונים ככל הנראה משל יוזם השרשור הנוכחי. ללא חברות באתרי טורנטים פרטיים אין מצב לנצל את רוחב הפס המוצע במלואו.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”