איזה מודם או ראוטר של בזק לקחת? מעבר לאינטרנט NGN....

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
oceans68 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

אני משדרג לאינטרנט 10MB של בזק+בב"ל. NGN

יש לי מודם ישן של אלקטל 5 נורות שחור . אמרו לי שהוא תומך עד 5MB ושאני צריך להחליף אותו.

היות וכבר יש לי ראוטר אלחוטי שאליו מחובר המודם ( של 3COM 3CRWE554G72T, )אני לא רוצה לקחת בהתחייבות לשנתיים ראוטר כולל מודם שלהם אלא רק מודם.

אמור לי שיש להם:

Aztec 600E
Simens C2
Rotal 1320

מישהו מכיר? השתדרג? יודע איזה מודם אמין/עדיף?

האם עדיף כבר לקחת ראוטר שלהם שכולל בתוכו מודם? זה יותר טוב? אם כן מישהו יודע איזה דגם שלהם טוב?

אשמח לעזרה בנושא!

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

לדעתי עדיף לקחת מודם-ראוטר שלהם, זאת בעצם קופסה אחת שכוללת מודם+ראוטר+סוויץ. זה חוסך מקום, פשוט יותר לניהול, והחיים יותר קלים.
לי אישית יש את האסוס הלבן שלהם (אני ב NGN 10M), אני חושב שלא משווקים אותו יותר, יש עכשיו DLINK שתומך בתקן אלחוטי N, יש ביקורות עליו, אני ממליץ לך לקרוא אותן.

oceans68 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #3 

nir11 כתב: יש עכשיו DLINK שתומך בתקן אלחוטי N, יש ביקורות עליו, אני ממליץ לך לקרוא אותן.
...
אבל אם אני לוקח ראוטר שכולל מודם אני צריך להתחייב לשנתיים ולשם עליו כאילו בזיכוי חיוב. מודם אני אקבל בחינם לפי מה שהבנתי.

לגבי הראוטר שתומך בתקן N. אני לא אצטרך להחליף את כרטיסי הרשת שלי במחשבים לתקן N???? יש לי 5 מחשבים בבית....

או שהם יוכלו להתחבר לראטור אפילו שכרטיסי הרשת שלהם הם בתקן G? ואז מחשב חדש שארכוש כבר יהיה בתתקן G?

knazi
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3289
נתן תודות: 205 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

הראוטר תומך גם בתקן G

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

לא יודע מה אבל היה לי הרוטאל , ושמו לי בביית את הDLINK (אין לי רשת ), ואני רואה שיפור די גדול בכול תעבורת הרשת שלי . כך שאני בהחלט ממליץ לך לבדוק זאת .
ואני בעצם רק על 2.5 ,

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”