שלום לכולם,
אני משתמש בutorrent, יש לי רוחב פס של 2.5 מגה דרך נטוויזן והוט.
משום מה אני לא מצליח להתרומם במהירות מעל ל30 ק"ב לשניה.
למישהו יש אולי הצעה איך להרים את המהירות למשהו יותר נורמאלי? (כשאני מוריד ישירות מאתרים אני מגיע למהירות של 230 ק"ב לשניה.
תודה לכל העוזרים.
utorrent
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
פתחת פורטים?
מאיזה אתרים אתה מוריד - יכול להיות שאין מספיק מקורות להוריד מהם ולכן המהירות האיטית.
זו הבעיה באתרים חינמיים פתוחים - לאף אחד לא אכפת מהעלאה. בטראקרים טובים מעיפים אנשים שלא מעלים מספיק אז יש המון מקורות כל הזמן.
האם זה המצב?
ד.א. ממליץ לך לשנות את הכותרת לאינפורמטיבית יותר. משהו כמו "מהירות הורדה נמוכה בUTORRENT" או דבר דומה
מאיזה אתרים אתה מוריד - יכול להיות שאין מספיק מקורות להוריד מהם ולכן המהירות האיטית.
זו הבעיה באתרים חינמיים פתוחים - לאף אחד לא אכפת מהעלאה. בטראקרים טובים מעיפים אנשים שלא מעלים מספיק אז יש המון מקורות כל הזמן.
האם זה המצב?
ד.א. ממליץ לך לשנות את הכותרת לאינפורמטיבית יותר. משהו כמו "מהירות הורדה נמוכה בUTORRENT" או דבר דומה
כן פתחתי את הפורטים כמו שרשום בפורום, יש שרשור שמסביר איך לעשות זאת.harari כתב:פתחת פורטים?
האם זה המצב?
ד.א. ממליץ לך לשנות את הכותרת לאינפורמטיבית יותר. משהו כמו "מהירות הורדה נמוכה בUTORRENT" או דבר דומה...
האמת שברגעים אלה הבנתי מה מקור הבעיה, הגבלתי את הupload שלי ל10 ק"ב וזה תקע את vdownload כנראה שהתוכנה בעד שיוויון או משהו כזה
ברגע שביטלתי את ההגבלה של הupload המהירות קפצה ל300 ק"ב.
תודה בכל מקרה!
אפשר לסגור את השרשור