AVG Free is best free anti-virus
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
אני עד לפני כחודש השתמשתי ב AVG במשך כמה שנים, עד שהגעתי לאתר (לא זוכר את הכתובת, מצטער) שכל עיסוקו הוא השוואות בין תוכנות אנטי וירוס.
הורדתי משם קובץ PDF מפורט עם השוואה בין כל האנטי-וירוסים הקיימים שיש, מבחינת יעילות, אבל גם מבחינת ההשפעה על ביצועי המחשב. AVG די דישדש מאחור, ואת המקום הראשון כמעט בכל המבחנים שהאתר עשה לקח AVIRA. אז ניסיתי להחליף ל AVIRA ובינתיים הוא אחלה. הבעיה היחידה היא שהוא מתעדכן מדי יום ובכל פעם שהוא מתעדכן קופצת פרסומת למוצר ה PRO שלהם, אבל יש דרכים לעקוף את זה
הורדתי משם קובץ PDF מפורט עם השוואה בין כל האנטי-וירוסים הקיימים שיש, מבחינת יעילות, אבל גם מבחינת ההשפעה על ביצועי המחשב. AVG די דישדש מאחור, ואת המקום הראשון כמעט בכל המבחנים שהאתר עשה לקח AVIRA. אז ניסיתי להחליף ל AVIRA ובינתיים הוא אחלה. הבעיה היחידה היא שהוא מתעדכן מדי יום ובכל פעם שהוא מתעדכן קופצת פרסומת למוצר ה PRO שלהם, אבל יש דרכים לעקוף את זה
אני הגדרתי חסימה ל popup שלהם. בכל פעם שהתוכנה מנסה להציג פרסומות היא נחסמת.amittzor כתב:אני עד לפני כחודש השתמשתי ב AVG במשך כמה שנים, עד שהגעתי לאתר (לא זוכר את הכתובת, מצטער) שכל עיסוקו הוא השוואות בין תוכנות אנטי וירוס.
הורדתי משם קובץ PDF מפורט עם השוואה בין כל האנטי-וירוסים הקיימים שיש, מבחינת יעילות, אבל גם מבחינת ההשפעה על ביצועי המחשב. AVG די דישדש מאחור, ואת המקום הראשון כמעט בכל המבחנים שהאתר עשה לקח AVIRA. אז ניסיתי להחליף ל AVIRA ובינתיים הוא אחלה. הבעיה היחידה היא שהוא מתעדכן מדי יום ובכל פעם שהוא מתעדכן קופצת פרסומת למוצר ה PRO שלהם, אבל יש דרכים לעקוף את זה...
קישור להוראות הביצוע: http://www.wikihow.com/Remove-the-Popup ... ra-Antivir