כיצד נגמלים משתית קפה?-אז זהו שגיליתי את האספרסו בגיל מבוגר
ויש כאלה ביניכם שיאמרו אפילו מאוד מבוגר -בקשתי לבדוק מכונת קפה לבני
(האם יש כאלה שרוכשים נספרסו בשביל הסטטוס?)
המוכרת הכינה לי כוס אספרסו במכונת נספרסו SITIZ
והיתה נדיבה בכמות הסוכר וזהו -לי יש מכונה ולו עדיין אין
כמי שנמצא רוב היום בבית והכול כ"כ קל -לוחצים ושותים
כנראה עשיתי טעות והייתי צריך לרכוש מכונה תובענית יותר
מאוחר-התאהבנו
נו אז כיצד נגמלים ?או שאולי למה להיגמל?
תודה
(האם יש כאלה שרוכשים נספרסו בשביל הסטטוס?)
המוכרת הכינה לי כוס אספרסו במכונת נספרסו SITIZ
והיתה נדיבה בכמות הסוכר וזהו -לי יש מכונה ולו עדיין אין
כמי שנמצא רוב היום בבית והכול כ"כ קל -לוחצים ושותים
מאוחר-התאהבנו
תודה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
שאלה טובה.
אצלי הבעיה היא דווקא הפוכה. אם היה קל כ"כ להכין אספרסו, כנראה שלא הייתי מתעניין בכך. אבל כל ההתעסקות מעניינת לי, ולפעמים ממש בא לי להכין כוס בלי קשר לטעם. אם היה לי לב לשפוך אותה לכיור, הייתי שופך.
לדעתי במקרה שלך המצב יחסית קל - היות ואתה משתמש בנספרסו יש לך מבחר של 3 קפסולות נטולות קפאין. שתה גם מהן, כך שלא תצרוך יותר מ-2 או 3 מנות אספרסו ביום.
אצלי הבעיה היא דווקא הפוכה. אם היה קל כ"כ להכין אספרסו, כנראה שלא הייתי מתעניין בכך. אבל כל ההתעסקות מעניינת לי, ולפעמים ממש בא לי להכין כוס בלי קשר לטעם. אם היה לי לב לשפוך אותה לכיור, הייתי שופך.
לדעתי במקרה שלך המצב יחסית קל - היות ואתה משתמש בנספרסו יש לך מבחר של 3 קפסולות נטולות קפאין. שתה גם מהן, כך שלא תצרוך יותר מ-2 או 3 מנות אספרסו ביום.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אז אולי הפתרון הוא להעביר את הנספרסו ליעודה הראשון - מתנה לבן, ואתה תרכוש מכונת קפה "אמיתית" כזאת שצריך להתעסק איתה ולהשקיע בה יותר ואז הרווחת פעמיים: גם משהו להתעסק איתו וגם משהו לשתות איתו...noam12 כתב:כמי שנמצא רוב היום בבית והכול כ"כ קל -לוחצים ושותים
מאוחר-התאהבנו
תודה...
אני מסכים מאוד עם מוטי, זה ממש כיף להתעסק עם המכונה (קניית התערובת הנכונה לך, יש כאלה שקולים לבד, טחינה במטחנה ביתית, חליטת הקפה והציפייה למה שיוצא). נשמע הזוי אבל ככה זה כנראה אצל המכורים לדבר. וכנראה שלכן טעמו של הקפה משובח שבעתיים.
דני
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
כשאני משווה כמה קליות שונות זה בדיוק מה שאני עושה. לגימה או שתיים, והשאר לכיור. אני לא חושב שלשתות ארבעה ספלים של אספרסו כפול ברצף זה רעיון מוצלח במיוחד...moti_r כתב:לפעמים ממש בא לי להכין כוס בלי קשר לטעם. אם היה לי לב לשפוך אותה לכיור, הייתי שופך....