מבקש המלצה לנגן

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
Nadav16 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום,
אני לא כ"כ מבין בנגנים. רציתי לשאול מה ההבדל בין MP3 לmp4
אני מניח שהשני יותר טוב.

אני צריך נגן שיהיו בו את הדברים הבאים:

1. לפחות 6GB
2. שומעים ממש חזק בווליום. ואם האוזניה תקלקל האם אפשר להחליף?
3. שיהיה אפשרות לעשות למשל רשימה של אלבום שרק שומעים אותו או שירים מסוימים של אומן. הרי אי אפשר לדחוס הכל בתיקיה אחת, נכון? איך זה הולך?
4. אורך זמן הבטריה שתהיה מאוד ארוכה. עם מה מטעינים?
5. יהיה עמיד להליכות\ספורט שלא יהיה קצר באמצע ...
6.חשוב מאוד! שיהיה תמיכה בעברית.
פעם היה לי נגן ששם השיר הופיע בג'יבריש\יוונית. אז אני רוצה שזה יופיע בעברית ושלא יהיה בעיות.
7. שיהיה עליו אחריות
8. שיהיה אפשר לשים מוזיקה על רמקול כמו בפלאפון (לא חובה)
9. ואם אפשר להכניס לשם גם תמונות מהמחשב זה יהיה מעולה.
10. שיהיה עמיד וחזק למקרה של נפילות לרצפה.
11. אה ושהממשק יהיה פשוט ומובן - לא מסובך מידי
אם יש הוראות בעברית - מה טוב .

ומבקש המלצה על מקום שאפשר לקנות בזול את המכשיר. למשל שמעתי באתר KAMA יש הבדלי מחירים בכל מיני חנויות.
אם יש לכם קישור לתמונה והסבר על הנגן זה יהיה טוב.

התקציב שלי הוא 200 ₪ עד 250 ₪ .

תודה!
(Y)

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 229 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

MP4 זה מושג ישראלי מטומטם שנועד להגיד שהנגן מריץ וידאו (כביכול) גם הMP5 הוא על אותו עיקרון

COWON D2 הוא ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת, ממשק נוח ומובן, זמן סוללה מטורף, מטענים בחיבור USB

חנות? באג... המחירים לא שונים בין חנות לחנות ברוב המקרים איתו

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2709
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

הייתי ממליץ על SANSA Fuze כננרה ,זה אחד הנגנים שמבחינתי נותנים את התמורה הכי טובה למחיר ,ניתן גם לשדרג זכרון עם יהיה חסר .
לגבי אוזניות זה תמיד השקעה נוספת ,מה שמקבלים איתו לא שווה משהוא חח כמו רוב האוזניות שמקבלים עם נגן. או תנסה את sansa clip+ שהוא קטן יותר גם עם אפשרות הרחבה ,גם יש תמיכה בתיקיות (ב FUZE גם יש) אבל זמן ניגון קצר יותר , 15 לאומת 24 שעות ב FUZE. יכול לבדוק גם באפשרות את iaudio i7 עם עוד מוכרים אותו ,אבל שם אין לך אפשרות להרחבת זכרון ,מצד שני יש 60 שעות נגינה .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

Nadav16 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #4 

denis29 כתב:הייתי ממליץ על SANSA Fuze כננרה ,זה אחד הנגנים שמבחינתי נותנים את התמורה הכי טובה למחיר ,ניתן גם לשדרג זכרון עם יהיה חסר .
לגבי אוזניות זה תמיד השקעה נוספת ,מה שמקבלים איתו לא שווה משהוא חח כמו רוב האוזניות שמקבלים עם נגן. או תנסה את sansa clip+ שהוא קטן יותר גם עם אפשרות הרחבה ,גם יש תמיכה בתיקיות (ב FUZE גם יש) אבל זמן ניגון קצר יותר , 15 לאומת 24 שעות ב FUZE. יכול לבדוק גם באפשרות את iaudio i7 עם עוד מוכרים אותו ,אבל שם אין לך אפשרות להרחבת זכרון ,מצד שני יש 60 שעות נגינה .
...
היי denis29 , מצאתי באתר KAMA מחיר 320 על הנגן sansa fuze עם 4GB
עכשיו ראיתי מודעה של מבצע במחסני חשמל על 2GB SANSA CLIP ב-189 שקל!!!

המבצע נגמר עוד יומיים. שאלתי היא - אם הסנסה הזאת של ה-2G .. אז כמה עולה כרטיס הרחבה להרחיב ל-4 או ל-6 ? איך מרחיבים איך זה הולך וכמה עולה כרטיס הרחבה .

חשוב לי לדעת כי אין אפשרות להרחיב אז אני כבר אקנה ב-320 4GB

מחכה לעזרתכם ותודה רבה! (Y)

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2709
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

קצת סדר: sansa clip לא מאפשר הרחבה, sansa clip plus כן מאפשר (יש עוד הבדלים שעושים את ה clip plusלטוב יותר, כמו ניווט בתיקיות, מה שאין בדגם הרגיל), כמו שאתה רואה עצלי בחתימה ,עצלי יש fuze של 8GB עם כרטיס הרחבה של 8GB, יש חריץ הרחבה בצד המכשיר ,אתה מכניס לשם בקליק את הכרטיס זכרון וזה הכל ,במחשב תראה 2 כנוננים נפרדים ,או ב נגן המדיה במחשב ,תלוי באיזה מצב אתה מעדיף לעבוד ,
יש MTP שזה בערך כמו של איפוד, אתה יכול לסנכרן עם windows media player או תוכנה אחרת שיודעת לעבוד עם MTP,
או לעבוד על MSC שזה פשוא העתק והדבק :D (ב MTP הנגן עולה יותר מהר אבל לוכך לך זמו לסנכרן), ב MSC זה הפוך והנגן עולה לעט יותר כי הוא מעדכן את הספריה שלו אבל זמני העתקה של שירים יותר מהירים במצב כזה ,ככה שזה מה שנוח לך יותר ,אני אישית מעדיף MTP כי אז ניתן גם להוריד album art ובכלל יותר נוח לנווט בספריית המוזיקה שלך במחשב (אני אישית פשוט מוריד רק אוספים ,לא מוריד שירים בודדים)
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

Nadav16 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

איזה אוניות טובות יש?

שרשור שלא נקרא #6 

אוזניה אחת בsansa fuze שלי נדפקה.
שמעתי שיש כאלו שקנו ישר אוזניות חדשות באיכות יותר טובה לסנסה שלהם.
על איזה אוזניות אתם ממליצים לי? ומה המחיר שלהם? תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”