כבל רשת CAT 7
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4858
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
בהמשך למה שאמר קודמי
כבל CAT7 מאוד מסובך להשחלה, הוא פחות גמיש ומגיע בחלק מהמקרים עם עוד פס מתכת שמקשה מאוד לכופף אותו. CAT6 הוא כבר OVERKILL לרשתות GIGA , אז אם אתה רוצה להשקיע, זה צריך להיות הכוון.
מקבל את הערותכם אולם ידוע שבונים בית פעם בחיים אולי פעמיים לא כדאי ללכת כבר על משהוא שייתן מענה לעכשיו ולעוד 10--15 שנה ? כי כבר טכנולוגית זה ניתן ובקצב שהטכנולוגיה מתקדמת אי אפשר לדעת מה יהיה אפילו בעוד 5 שנים מעבר לכך שבבית יעבדו 5-7 מחשבים בו זמנית הרבה סטרימינג בפורמט בלו ריי ,הורדות
משחקי רשת וכו' לא הייתי רוצה לקבל הנחתה ברשת
משחקי רשת וכו' לא הייתי רוצה לקבל הנחתה ברשת
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
עוד 10 שנים ואולי פחות הטכנולוגיה כפי הנראה לא בהכרח תתבסס על כבל רשת (לא משנה איזה קטגוריה).
למה לך להסתבך בהשחלה עכשיו ולשלם הרבה יותר על הכבל עצמו במקום לשים צינור עבה יותר ולהכניס מראש גם חוט השחלה נוסף למקרה הצורך?
למה לך להסתבך בהשחלה עכשיו ולשלם הרבה יותר על הכבל עצמו במקום לשים צינור עבה יותר ולהכניס מראש גם חוט השחלה נוסף למקרה הצורך?
איזה קוטר צינור צורך CAT 7 ? בכמה לדעתכם מייקר את כל העניין CAT 7 כולל מחברים
ראיתי שיש כבר CAT 6A
האם מחברי הקצה לכל הקטגוריות למעט CAT7 אותו הדבר?
מבקש המלצה לכבל רשת אייכותי גם 6 וגם 7
ראיתי שיש כבר CAT 6A
האם מחברי הקצה לכל הקטגוריות למעט CAT7 אותו הדבר?
מבקש המלצה לכבל רשת אייכותי גם 6 וגם 7
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
לא הבנתי מה הקשר לריבוי משתמשים.
הכבל מעביר מידע מנקודה לנקודה בתוך רשת.
הכבל מעביר מידע מנקודה לנקודה בתוך רשת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני עם CAT5E עובד מצויין, היה ממש קל להעביר אותם בקיר, המחיר הוא בערך שקל למטר לכבל מסוכך.
אני עוד לא העברתי את הבית לרשת ג'יגה, מכיוון שאני לא צריך את זה.
אני מצליח לראות סרטים עם קצב נתונים ממש גבוה ואין בעיות.
אני עוד לא העברתי את הבית לרשת ג'יגה, מכיוון שאני לא צריך את זה.
אני מצליח לראות סרטים עם קצב נתונים ממש גבוה ואין בעיות.
- yuvalb70
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
השבוע העברתי בקיר כבל CAT6 באורך 30 מטר בבית (נמאס מניתוקי האל חוטי) ועכשיו החיים יפים. עלה באזור של 90 שח.
בנוסף היה צריך להוריד את החיבור בקצה אחד כדי שיהיה אפשר להעביר בצנרת בקיר. החיבור בחזרה היה לא פשוט - צריך מכשיר שמהדק את המחבר וההשחלה לתוכו ממש לא פשוטה.
בנוסף היה צריך להוריד את החיבור בקצה אחד כדי שיהיה אפשר להעביר בצנרת בקיר. החיבור בחזרה היה לא פשוט - צריך מכשיר שמהדק את המחבר וההשחלה לתוכו ממש לא פשוטה.
תסכים איתי שכבל רשת הוא כמו מסלול על כביש ככול שהמסלול רחב יותר כך המכוניות יכולות ליסוע ללא הפרעה אחד מהשני, בריבוי משתמשים בתוך הרשת בישומים גדולים יש משמעות לסוג הכבל וראיתי לא מעט פעמים איך הרשת התרוממה לאחר שהחליפו כבלים לקטגוריה גבוהה .אולי באמת יש הגזמה בדרישה שלי לקטגוריה 7 אבל בהחלט הייתי רוצה לקבל רשת של ג'יגה ואם כבר בונים רשת אז ללכת על משהוא טוב ולא משהוא בינייםpixies כתב:לא הבנתי מה הקשר לריבוי משתמשים.
הכבל מעביר מידע מנקודה לנקודה בתוך רשת....
אבל עדיין אני חוזר לאחד משאלותי האם יש המלצה לחברה טובה לכבל רשת או שכולם טובות (אמרו לי דווקא שהיצור המקומי מעולה ביחס ליבוא שקיים בארץ ?)
מבחינת ציוד עבודה לחיבורי קצה אני לוקח איש רשתות שיבצע את כל האינטגרציה בבית (יש הרבה נקודות רשת) ויבדוק תקינות מערכת
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
תשמע, רשת מעבירה מידע אחד ממקום אחד לשני, לא משנה כמה תעמיס על שאר המחשבים, הכבל של המחשב הספציפי יעביר כמה שהוא יכול להעביר.
עם הכבל מסוכך ועשוי טוב, ולא ליד מקורות מתח גבוה, הוא יעביר לך את המידע.
אני מכיר כמה עם CAT5E שאין להם שום בעיות.
אם אתה חושש קצת, אז תעלה לCAT6 אבל CAT7 לדעתי, זה מוגזם.
עם הכבל מסוכך ועשוי טוב, ולא ליד מקורות מתח גבוה, הוא יעביר לך את המידע.
אני מכיר כמה עם CAT5E שאין להם שום בעיות.
אם אתה חושש קצת, אז תעלה לCAT6 אבל CAT7 לדעתי, זה מוגזם.