במה שונה פתיחת פורטים ב Virtual Server מפתיחת פורטים ב Port Forwarding ו
במה שונה פתיחת פורטים ב Virtual Server מפתיחת פורטים ב Port Forwarding ומה זה UPNP ?
הבנתי שב Virtual Server אני יכול לפתוח את אותו הפורט או טווח פורטים ליותר ממחשב אחד וב Port Forwarding אי אפשר לעשות את זה
אז יש משהו פחות טוב בפתיחת פורטים דרך Virtual Server או שלא?
הבנתי שב Virtual Server אני יכול לפתוח את אותו הפורט או טווח פורטים ליותר ממחשב אחד וב Port Forwarding אי אפשר לעשות את זה
אז יש משהו פחות טוב בפתיחת פורטים דרך Virtual Server או שלא?
למיטב ידיעתי מדובר על פונקציונליות זהה, בכל מקרה לא ניתן לדעתי לעשות FORWARD של אותו פורט למספר מחשבים שונים - שהרי הראוטר יצטרך להחליט איכהוא למי להעביר את הTRAFIC, ולא ברור לי איך יוכל לעשות את זה אם מספר הפורט זהה. כל הרעיון הוא להעביר למחשב מסויים לפי מספר הפורט..
תנסה גם את ההסבר שכאן:
http://networking.ittoolbox.com/groups/ ... on-1330227
תנסה גם את ההסבר שכאן:
http://networking.ittoolbox.com/groups/ ... on-1330227
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
בפועל זה ימומש בדיוק באותה דרך בתוך הראוטר.
UP&P הוא דרך לזהות ציוד תואם בתוך הרשת (ולעיתים מחוצה לה). לדוגמא, יש לנו שרתי תוכן בבית ויש לנו נגני תוכן. עם UP&P, בעצם הנגנים יזהו לבד את מקורות התוכן ללא התערבות אנושית. אם תעביר UP&P הלאה, יתכן והוא יצליח גם להגיע לציוד מחוץ לרשת המקומית שלך ולהזרים גם ממנו תוכן (וההיפך- ניתן יהיה למשוך תוכן מהשרת שלך וכו').
פתיחת פורטים זה דבר בריא רק כשאתה באמת צריך את הפורטים פתוחים...
UP&P הוא דרך לזהות ציוד תואם בתוך הרשת (ולעיתים מחוצה לה). לדוגמא, יש לנו שרתי תוכן בבית ויש לנו נגני תוכן. עם UP&P, בעצם הנגנים יזהו לבד את מקורות התוכן ללא התערבות אנושית. אם תעביר UP&P הלאה, יתכן והוא יצליח גם להגיע לציוד מחוץ לרשת המקומית שלך ולהזרים גם ממנו תוכן (וההיפך- ניתן יהיה למשוך תוכן מהשרת שלך וכו').
פתיחת פורטים זה דבר בריא רק כשאתה באמת צריך את הפורטים פתוחים...
לא נורא עדיין ההסברים עוזרים לי עם ההגדרות לתוכנה XLINK ..אוריאל כתב:אם אתה מאפשר dmz אין לך צורך בupnp
לגבי xlink אין לי מושג...
אם אני מאפשר DMZ אז אין צורך גם בפתיחת פורטים ב Virtual Server או ב Port Forwarding ?
ואפשר תוכנה שבודקת אם הפורטים פתוחים?