שלום לכולם
זקוק לעזרתכם בבחירת המסך המתאים ביותר עבורי
אני מתכוון לרכוש בשבועות הקרובים מקרן , ככל הנראה ההחלטה נפלה על מקרן של חברת sim2 HT300 E או E-LINK (תלוי במחיר ובתועלת), זהו המקרן שהכי הרשים אותי ביחס לתקציב שלי , אני מעוניין להתאים למקרן מסך ברמה גבוהה - של stewart רק שאני לא יודע מהו המסך הטוב ביותר עבורי , בחדר קולנוע שאני בונה אין אפשרות להחשכה מוחלטת , החדר חשוך אך לא בצורה מוחלטת.
רוחב מסך ההקרנה הרצוי 2.20-2.40. המקרן ימוקם כ- 4.8 מ' מהמסך, קרוב למרכז המסך. ישיבה מול המסך ולצידי המסך
תודה מובטחת לעוזרים
מסך הקרנה עבור Sim2 HT300 E-LINK
היי ,
ברכות על הבחירה!
אם אתה הולך לכיוון של סטיוארט (החלטה נבונה) יש מסך אחד בלבד שצריך לקחת בחשבון לפי השילוב של המקרן, החדר וגודל המסך והוא ה-Stewart Studiotec.
המסך האמור הוא בבחינת ה-REFERENCE של החברה וכל שאר המסכים מיוצרים לפי הסטנדרט שלו.
ה-GrayHawk לדוגמא הוא העתק של אותו מסך רק בצבע אפור.
למסך יש החזר של 1.3 GAIN אין לו COLOR SHIFT וה-UNIFORMITY שלו יוצא מן הכלל.
מעבר לכך זו קנייה לשנים רבות.
גם אם בעתיד תחליף את המקרן, המסך יתאים לכל מקרן שתבחר.
אם התקציב מאפשר לך הייתי ממליץ לך לבדוק את אפשרויות ה-MASKING שיש לסטיוארט להציע.
זו אכן קפיצה במחיר, אבל היתרון של MASKING ובמיוחד בדרך ובאופן שהם מבוצעים על ידי החברה בהחלט מצדיקים את זה.
האופטימום הוא 4 WAY MASKING (טלויזיה, 1.78 ו-2.35).
אם זה יקר מדי, אזי רק MASKING לסרטי 2.35:1
בהצלחה.
רן
ברכות על הבחירה!
אם אתה הולך לכיוון של סטיוארט (החלטה נבונה) יש מסך אחד בלבד שצריך לקחת בחשבון לפי השילוב של המקרן, החדר וגודל המסך והוא ה-Stewart Studiotec.
המסך האמור הוא בבחינת ה-REFERENCE של החברה וכל שאר המסכים מיוצרים לפי הסטנדרט שלו.
ה-GrayHawk לדוגמא הוא העתק של אותו מסך רק בצבע אפור.
למסך יש החזר של 1.3 GAIN אין לו COLOR SHIFT וה-UNIFORMITY שלו יוצא מן הכלל.
מעבר לכך זו קנייה לשנים רבות.
גם אם בעתיד תחליף את המקרן, המסך יתאים לכל מקרן שתבחר.
אם התקציב מאפשר לך הייתי ממליץ לך לבדוק את אפשרויות ה-MASKING שיש לסטיוארט להציע.
זו אכן קפיצה במחיר, אבל היתרון של MASKING ובמיוחד בדרך ובאופן שהם מבוצעים על ידי החברה בהחלט מצדיקים את זה.
האופטימום הוא 4 WAY MASKING (טלויזיה, 1.78 ו-2.35).
אם זה יקר מדי, אזי רק MASKING לסרטי 2.35:1
בהצלחה.
רן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר: