זקוק לרעיון להקמת רשת אלחוטית
הבית בין 2 קומות כאשר בקומה התחתונה נמצא חדר עבודה אשר ממוקם בתוך ממ"ד ושם ממוקם גם הנתב.
הנתב צריך לשדר באופן אלחוטי לכל הקומה התחתונה ולחדר שממוקם בקומה העליונה של הדירה.
כרגע ישנו נתב אלחוטי שהתקבל מחברת הכבלים והם טוענים שאין באפשרותם להחליף אותו לנתב בתקן N כיוון שאין להם נתב בטכנולוגיה זו.
המליצו לי לחבר שני ים-REPEATER שאין לי מושג מה הם עושים אבל אמורים לפתור את הבעיה.
האם ישנה דרך פרקטית יותר?
נ.ב אם צריך אין בעיה לרכוש באופן פרטי 2 נתבים בתקן N.
הנתב צריך לשדר באופן אלחוטי לכל הקומה התחתונה ולחדר שממוקם בקומה העליונה של הדירה.
כרגע ישנו נתב אלחוטי שהתקבל מחברת הכבלים והם טוענים שאין באפשרותם להחליף אותו לנתב בתקן N כיוון שאין להם נתב בטכנולוגיה זו.
המליצו לי לחבר שני ים-REPEATER שאין לי מושג מה הם עושים אבל אמורים לפתור את הבעיה.
האם ישנה דרך פרקטית יותר?
נ.ב אם צריך אין בעיה לרכוש באופן פרטי 2 נתבים בתקן N.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 229 פעמים
1. הנתב של חברת הכבלים = *** טהור. קח מהם מודם (עדיפות למוטורולה)
2. כמו שנאמר למעלה, צריך להוציא את הנתב (שתקנה) מחוץ לממ"ד וזה אמור לפתור בעיה בבית של שני קומות
3. אחרי שמבצעים את סעיף 2 ועדיין יש בעיות, אפשר לחשוב על פתרונות אחרים
2. כמו שנאמר למעלה, צריך להוציא את הנתב (שתקנה) מחוץ לממ"ד וזה אמור לפתור בעיה בבית של שני קומות
3. אחרי שמבצעים את סעיף 2 ועדיין יש בעיות, אפשר לחשוב על פתרונות אחרים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
תשים את הנתב לא בממ"ד ותתחבר אלחוטית במחשב. ככה סביר יותר שתקבל קליטה גם בכל הבית וגם בממ"ד
בממ"ד אם אתה יכול - תשים חוט מאריך לכרטיס האלחוטי ככה שהאנטנה שלו תשב ככל שאפשר בכניסה לחדר - או אפילו מחוץ לחדר.
בממ"ד אם אתה יכול - תשים חוט מאריך לכרטיס האלחוטי ככה שהאנטנה שלו תשב ככל שאפשר בכניסה לחדר - או אפילו מחוץ לחדר.