מה זה dual band
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
זה משתמש בשני חיבורי רשת במקביל בשביל ליצור חיבור של 300Mbps.
זה אמור להיות הרבה יותר עמיד וחסין לרעשים ובעיות ולמכשירים שתומכים בזה הקצב כפול מהירות באופן אפקטיבי.
בקיצור, מומלץ.
זה אמור להיות הרבה יותר עמיד וחסין לרעשים ובעיות ולמכשירים שתומכים בזה הקצב כפול מהירות באופן אפקטיבי.
בקיצור, מומלץ.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
מה החסרונות ב-5GHz ?
אני שוקל לקנות ראוטר שיכלול את זה , אבל השאלה האם לפטופים שנמכרים בארץ, עם תקן N, תומכים ב5GHz או שזה סורס?
אני שוקל לקנות ראוטר שיכלול את זה , אבל השאלה האם לפטופים שנמכרים בארץ, עם תקן N, תומכים ב5GHz או שזה סורס?
טווח וחדירות. תדר יותר גבוה - טווך יותר קצר ופחות חדירות.yes-man כתב:מה החסרונות ב-5GHz ?...
תחקור את הנושא טוב. יש מלה ניואנס פה (true dual band, ביצועים, תאימות אחורה, 802.11a vs 802.11n, וכו). גם לא בטוח שבארץ זה (5GHz) מאושר. אני גם שקלתי ובסוף ויתרתי על הרעיון.yes-man כתב: אני שוקל לקנות ראוטר שיכלול את זה , אבל השאלה האם לפטופים שנמכרים בארץ, עם תקן N, תומכים ב5GHz או שזה סורס?...
כעיקרון ישנם לפטופים בארץ הנמכרים עם רכיב אלחוטי התומך ב- 5Ghz כמו ה- Intel 4965agn ו- 5300agnyes-man כתב:מה החסרונות ב-5GHz ?
אני שוקל לקנות ראוטר שיכלול את זה , אבל השאלה האם לפטופים שנמכרים בארץ, עם תקן N, תומכים ב5GHz או שזה סורס?...
אבל תמיד ניתן להוסיף מתאם אלחוטי USB הפועל בשני התדרים (2.4Ghz / 5Ghz)
עלות המתאם בארץ כ- 150 ש"ח והוא חוקי
תדר 5Ghz בארץ מאושר כל עוד יצרן הנתב / AP דואג לחתוך את התדרים האסורים. זה עדיין משאיר מגוון תדרים גבוה יותר מה- 2.4Ghz וכן ניתן להשיג נתבים כאלו בארץ
יש לשים לב שקיימים 2 סוגי נתבי Dual Band:
Selectable ו- concurrent
הראשון יודע לעבוד רק בתדר אחד - או 2.4Ghz או 5Ghz
השני (concurrent) יודע לעבוד סימולטנית ב- 2 התדרים ואז ניתן להפריד ממש בין שידורי וידאו / online gaming לבין סתם העברות קבצים ברשת האלחוטית.