האם ניתן לפצל כבל רשת שיתחבר ל 2 מכשירים?
שלום לכם...
יש לי רשת קווית בכל הבית שמתנקזת לראוטר ASUS 604G בכל חדר יש לי יציאת רשת דרך הקירות שמקורה מהראוטר...
בסלון הצטברו לי 2 מכשירים שדורשים חיבור תמידי לרשת ויש לי רק כבל LAN אחד
המכשירים הם ממיר דרימבוקס לוויני ופופקורן האם יש איזשהו מפצל שניתן בעזרתו לפצל אות רשת מכבל אחד ל2 מקורות?
תודה מראש.
יש לי רשת קווית בכל הבית שמתנקזת לראוטר ASUS 604G בכל חדר יש לי יציאת רשת דרך הקירות שמקורה מהראוטר...
בסלון הצטברו לי 2 מכשירים שדורשים חיבור תמידי לרשת ויש לי רק כבל LAN אחד
המכשירים הם ממיר דרימבוקס לוויני ופופקורן האם יש איזשהו מפצל שניתן בעזרתו לפצל אות רשת מכבל אחד ל2 מקורות?
תודה מראש.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6782
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
כן , תקנה switch קטן (5 פורטים) ופתרת את הבעיה.
לדוגמא:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714317
לדוגמא:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714317
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
בהחלט, זה נקרא קופסת מיתוג, מתג או Switch בלעז.
הוא יודע לפצל את האות לכמה חיבורים שצריך, לדאוג להקצאת כתובות הרשת בצורה תקינה וכו'.
שים לב שהמתג, כמו שאר ציוד הרשת, צריך לתמוך במהירות העבודה אליה אתה שואף- מומלץ היום לעבוד עם מתגים התומכים במהירות של ג'יגה.
הוא יודע לפצל את האות לכמה חיבורים שצריך, לדאוג להקצאת כתובות הרשת בצורה תקינה וכו'.
שים לב שהמתג, כמו שאר ציוד הרשת, צריך לתמוך במהירות העבודה אליה אתה שואף- מומלץ היום לעבוד עם מתגים התומכים במהירות של ג'יגה.
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
הבנת נכון - המתג ינהל את הפיצולים הנוספים, בעוד שהראוטר ימשיך להיות אחראי על הקצאות כתובות וניתוב התעבורה עד לסויץ' (שימשיך משם).
אתה יכול לחבר לראוטר גם 4 מתגים (בחדרים שונים) ולכל אחד מהם התקנים נפרדים, וכן הלאה.
אתה יכול לחבר לראוטר גם 4 מתגים (בחדרים שונים) ולכל אחד מהם התקנים נפרדים, וכן הלאה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אם יש לך ראוטר אז בהחלט אתה צריך רק SWITCH (אחד טוב לא צריך לעלות יותר מ-200 ש"ח ל-8 יציאות).