מה סדר הפעולות הנכון להוציא 4 קפוצינו בסילביה?
הדרך הרשמית לא אומר שהיא לא ריאלית, אלא למעשה, משמשת את כלל הצרכנים שלנו שעברו הדרכה על הסילביה בעת ההתקנה.
האם באמת לוקח 3 דקות להוציא שוט בסילביה שלך?
אתם מדקדקים, וזה בסדר, זכותכם המלאה לקחת את הזמן עם כל גרגיר.
הקצפת כד 750 בסילביה לא מציגה שום בעיה, תקפצו לפרס-קפה, או אלינו לקיסריה ונקציף יחד.
לגבי מה יכול לחכות למה, חלב יכול לחכות לאספרסו ולא ההיפך, באופן וודאי לגמרי, במידה ולא לוקחים 3 דקות להוציא שוט.
יש סיבה מאוד טובה לכך שרנצ'יליו לא מפיקים ליין שלם של מכונות ביתיות, אלא רק משפרים מדי פעם את הSilvia.
רק כדי להשוות, הקפיצה הבאה מעל הSilvia, זאת מכונת Epoca, שד"א יש לכמה וכמה אנשים בבית, מכונת דוד 4 ליטר, עם ראש מחליף חום, מה שמאפשר לה להכין כמויות גדולות של קפוצ'ינו באופן רציף, גם עם ראש אחד.
בקיצור, practice makes perfect, תקציפו 750 מ"ל ונדבר.
האם באמת לוקח 3 דקות להוציא שוט בסילביה שלך?
אתם מדקדקים, וזה בסדר, זכותכם המלאה לקחת את הזמן עם כל גרגיר.
הקצפת כד 750 בסילביה לא מציגה שום בעיה, תקפצו לפרס-קפה, או אלינו לקיסריה ונקציף יחד.
לגבי מה יכול לחכות למה, חלב יכול לחכות לאספרסו ולא ההיפך, באופן וודאי לגמרי, במידה ולא לוקחים 3 דקות להוציא שוט.
יש סיבה מאוד טובה לכך שרנצ'יליו לא מפיקים ליין שלם של מכונות ביתיות, אלא רק משפרים מדי פעם את הSilvia.
רק כדי להשוות, הקפיצה הבאה מעל הSilvia, זאת מכונת Epoca, שד"א יש לכמה וכמה אנשים בבית, מכונת דוד 4 ליטר, עם ראש מחליף חום, מה שמאפשר לה להכין כמויות גדולות של קפוצ'ינו באופן רציף, גם עם ראש אחד.
בקיצור, practice makes perfect, תקציפו 750 מ"ל ונדבר.
זה דוקא מעניין כי אולי היה מקום לדגם ביניים שיתחרה בגאגיה, או איזה סילביה עם דוד כפול
נכון שעדיף שחלב יחכה לקפה, אבל אישית עוד לא פיצחתי את החידה איך להקציף ככה שהחלב יהיה ניתן לשימוש אחרי 2 דקות. זה תמיד הופך לגוש סמיך וקשה לשלוט בטמפ'.
נכון שעדיף שחלב יחכה לקפה, אבל אישית עוד לא פיצחתי את החידה איך להקציף ככה שהחלב יהיה ניתן לשימוש אחרי 2 דקות. זה תמיד הופך לגוש סמיך וקשה לשלוט בטמפ'.
what's next?
המכונות המקצועיות, העומדות בברים אינן בעלות דוד כפול, אלא דוד גדול להקצפה עם מחליפי חום בראשים.
מעבר לזה, יש עניין של הכוונת הלקוח להכנה נכונה.
זה כמו מטחנה ביתית, למשל הרוקי, עם מיכל פולים קטן וללא מחלק מנות, ש"אומרת" לך :"תטחן בסמוך להכנת האספרסו, ואל תשים הרבה פולים שיחכו".
הסילביה, קומפקטית במכוון, "אומרת" לך:"יש בי הרבה תכונות טובות והדוד שלי אמנם 330 מ"ל, אבל אל תגזים בהכנת 8 כוסות קפוצ'ינו ברצף, אני לא מיועדת לזה".
לשימוש ביתי 2-4 כוסות זה מקובל ואפשרי בסילביה. אדם שאוהב להכין הרבה קפה, בבת אחת, באופן תדיר, סביר להניח שצריך מכונה מקצועית, ולכן הקפיצה הבאה נותנת את הכל, ולא 1-2 מן התכונות שיתכן ומשתמש ביתי יזדקק להן ביום מסויים, בהתאם לשוני שלו.
יש דבר כזה כמו יותר מדי בחירה. מכיר?
מעבר לזה, יש עניין של הכוונת הלקוח להכנה נכונה.
זה כמו מטחנה ביתית, למשל הרוקי, עם מיכל פולים קטן וללא מחלק מנות, ש"אומרת" לך :"תטחן בסמוך להכנת האספרסו, ואל תשים הרבה פולים שיחכו".
הסילביה, קומפקטית במכוון, "אומרת" לך:"יש בי הרבה תכונות טובות והדוד שלי אמנם 330 מ"ל, אבל אל תגזים בהכנת 8 כוסות קפוצ'ינו ברצף, אני לא מיועדת לזה".
לשימוש ביתי 2-4 כוסות זה מקובל ואפשרי בסילביה. אדם שאוהב להכין הרבה קפה, בבת אחת, באופן תדיר, סביר להניח שצריך מכונה מקצועית, ולכן הקפיצה הבאה נותנת את הכל, ולא 1-2 מן התכונות שיתכן ומשתמש ביתי יזדקק להן ביום מסויים, בהתאם לשוני שלו.
יש דבר כזה כמו יותר מדי בחירה. מכיר?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מה הקשר בין הדרכה ליכולת של מכונה?
לשתות אספרסו בסילביה חייבים לגלוש טמפרטורה אלא אם כן יש לך חך מנירוסטה.
לשתות אספרסו בסילביה חייבים לגלוש טמפרטורה אלא אם כן יש לך חך מנירוסטה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אצלי תמיד הקפה מחכה לחלב המוקצף וכך הקפוצ'ינו יוצא גם חם וגם עם קצף מדהים וסמיך וגם טעים מאוד.Alex_Neni כתב: אתם מאמינים שהאספרסו יחכה לחלב ולא ההיפך?...
כשאני צריך להכין יותר מ 2 קפוצ'ינו, תמיד אני מכין אותם בזוגות ובינהם מדליק את כפתור החליטה ואת ברז ההקצפה עד שזורמים ממנו מים.
זה מצליח וזה לא נורא איטי
דני
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול