חסר לי החיבור של הפילטר לידית החליטה בסילביה
לפני כחודש רכשתי מכונת סילביה חדשה.
לאחר השימוש הראשון במכונה שמתי לב שידית החליטה אינה מחזיקה את הפילטר וזה קשה מאוד להוציא את העוגיה מהפילטר מבלי להפיל את הפילטר עצמו.
התפלאתי, אבל מאחר ולא הכרתי את המכונה חשבתי שזה פשוט כך.
היום הגיע אלי מדריך בשם ארנון שנתן לי שיעור מאלף בן שעתיים וחצי בהכנת קפוצ'ינו (מומלץ מאוד).
ארנון אמר לי בוודאות שצריך להיות קפיץ בתחתית ידית החליטה שמצמיד את הפילטר לידית כך שהוא אינו נופל כאשר מרוקנים את עוגיית הקפה.
לפני שאני פונה לנני לתיקון או החלפה, האם זה נכון?
תודה
לאחר השימוש הראשון במכונה שמתי לב שידית החליטה אינה מחזיקה את הפילטר וזה קשה מאוד להוציא את העוגיה מהפילטר מבלי להפיל את הפילטר עצמו.
התפלאתי, אבל מאחר ולא הכרתי את המכונה חשבתי שזה פשוט כך.
היום הגיע אלי מדריך בשם ארנון שנתן לי שיעור מאלף בן שעתיים וחצי בהכנת קפוצ'ינו (מומלץ מאוד).
ארנון אמר לי בוודאות שצריך להיות קפיץ בתחתית ידית החליטה שמצמיד את הפילטר לידית כך שהוא אינו נופל כאשר מרוקנים את עוגיית הקפה.
לפני שאני פונה לנני לתיקון או החלפה, האם זה נכון?
תודה
ההמלצה שלי לכל מי שרכש סילביה - לקפוץ לקפה רות בפ"ת (אפשר בשישי בבוקר) וב 120+מעמ לרכוש ידית עם משפך למנה יחידה ופילטר נורמלי למנה יחידה. יש לזה מספר יתרונות - ניתן להשתמש בהרבה פחות קפה ולקבל קפה טוב, מה שאי אפשר לעשות עם הפילטר היחיד של הסילביה.. המשפך היחיד זה בכלל חגיגה, נראה הרבה יותר טוב מהכפול כשמכינים לכוס אחת. כשחושבים על זה, יש לזה גם יתרון כלכלי, אחרי כמאה מנות כבר חסכת את הסכום הנל
what's next?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אתה אמור לקבל קפיץ עם הידית.
החנות שמכרה לך צריכה לתת לך ואם לא אז נני יתנו לך.
החנות שמכרה לך צריכה לתת לך ואם לא אז נני יתנו לך.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מברג או ידית של כפית...detailer כתב:הלכתי לקפה פרס של נני והחליפו לי לידית אחרת לגמרי של רנצ'יליו.
נראה לי שגם הידית המוחלפת לא תקינה כי אני לא מוצא את הדרך להפריד את הפילטר מהידית.
האם יש איזה כפתור סודי או פטנט מיוחד שאני מפספס?...
Everything should be made as simple as possible, but not simpler