איפה אפשר לתקן מכונות ASCASO
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בעיקרון כל טכנאי קפה יכול לטפל במכונה.
היבואן נמצא בנורדיה: אינטרפרק.
מעבר לזה, מתי עשית טיפול אבנית לאחרונה? אם יש אבנית בברז קיטור הוא לא ייסגר עד הסוף.
היבואן נמצא בנורדיה: אינטרפרק.
מעבר לזה, מתי עשית טיפול אבנית לאחרונה? אם יש אבנית בברז קיטור הוא לא ייסגר עד הסוף.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
שווה לעשות ניקוי אבנית ואם זה לא יעזור אז ללכת למעבדה כי זה גם יכול להיות אטם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
כמו עופר, גם אני אמליץ לך לנסות לנקות אבנית לבד. זה ממש לא מסובך, ותמצא בקלות כאן הוראות בפורום.
אם לא הולך, אז קפוץ לאינטרפרק - הכי טוב לתקן במעבדת היבואן.
אם לא הולך, אז קפוץ לאינטרפרק - הכי טוב לתקן במעבדת היבואן.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
1. עם אסקסו לא משחקים, כמו פיאט - מקווה בשבילך שלא גרמת נזק. המכונה חייבת מים מרוככים ומפולטרים וזו לא רק המלצה.
2. ניקוי אבנית עשוי לעזור לטפטוף מהראש. כף מלח לימון בליטר, להזרים חצי ליטר (כשתי כוסות), להשאיר המכונה דולקת עוד עשר דקות, לכבות לחצי שעה, לחזור שוב, להחליף למים נקיים ולהזרים מיכל שלם (גם דרך צינורית ההקצפה).
3. קשה לי מאוד להאמין שתצליח להיפטר מהטפטוף בצינורית הקיטור. מחלה ידועה של המכונה. זה רק יותר או פחות. אפשר גם להחליף צינורית הקצפה, ולעתים ניקוי עוצר את הטפטוף לתקופה מסויימת. מקווה שאינטרפרק באים לקראת לקוחותיהם בנושא זה. בינתיים, כוס מתחת לצינורית או פשוט לכוון אותה מעל מגש העודפים כשלא משתמשים.
2. ניקוי אבנית עשוי לעזור לטפטוף מהראש. כף מלח לימון בליטר, להזרים חצי ליטר (כשתי כוסות), להשאיר המכונה דולקת עוד עשר דקות, לכבות לחצי שעה, לחזור שוב, להחליף למים נקיים ולהזרים מיכל שלם (גם דרך צינורית ההקצפה).
3. קשה לי מאוד להאמין שתצליח להיפטר מהטפטוף בצינורית הקיטור. מחלה ידועה של המכונה. זה רק יותר או פחות. אפשר גם להחליף צינורית הקצפה, ולעתים ניקוי עוצר את הטפטוף לתקופה מסויימת. מקווה שאינטרפרק באים לקראת לקוחותיהם בנושא זה. בינתיים, כוס מתחת לצינורית או פשוט לכוון אותה מעל מגש העודפים כשלא משתמשים.
what's next?