מה מביאים מאיטליה ?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
ואני הייתי משתמש בשקיות ואקום.
כבר שמרתי כך כמה פעמים פולים, מאז שהבאתי אותן - עובד מעולה.
בהנחה שאין לך שקיות ואקום כאלה, אז חלק למנות, אבל ודא שהמיכלים מלאים עד אפס מקום, ככה יהיה כמה פחות אויר בתוך המיכל.
כבר שמרתי כך כמה פעמים פולים, מאז שהבאתי אותן - עובד מעולה.
בהנחה שאין לך שקיות ואקום כאלה, אז חלק למנות, אבל ודא שהמיכלים מלאים עד אפס מקום, ככה יהיה כמה פחות אויר בתוך המיכל.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
יש להפריד מראש את המנות שתרצה להפשיר, ולאטום טוב טוב לפני ההקפאה, עדיף אטימה כפולה (נאמר שתי קופסאות או שקית אטומה וקופסה) . הבעיה היא שהקפה סופג בקלות ריחות וטעמים וקפה שלא נשמר טוב פשוט מקבל טעם לוואי נורא.
כשמפשירים, להוציא מהמקפיא ולפתוח רק כעבור מס' שעות. זה עובד. בהצלחה!
כשמפשירים, להוציא מהמקפיא ולפתוח רק כעבור מס' שעות. זה עובד. בהצלחה!
what's next?
תיקון לאמיגו:
- מותר בהחלט להקפיא, אם כי קראתי דיונים אינספור על בעד ונגד גם בארץ וגם בחול. מנסיוני האישי הטעם והאיכות נשמרו היטב
- אסור להוציא מהקפאה ולפתוח כי הקפה יקבל לחות ויהרס. יש לחכות מספר שעות כדי שהטמפ' של פולי הקפה תרד לטמפ' החדר לפני מגע עם האויר.
- אגב עובד גם עם קפה טחון ואף מומלץ אם נתקעים עם כמות גדולה
- מותר בהחלט להקפיא, אם כי קראתי דיונים אינספור על בעד ונגד גם בארץ וגם בחול. מנסיוני האישי הטעם והאיכות נשמרו היטב
- אסור להוציא מהקפאה ולפתוח כי הקפה יקבל לחות ויהרס. יש לחכות מספר שעות כדי שהטמפ' של פולי הקפה תרד לטמפ' החדר לפני מגע עם האויר.
- אגב עובד גם עם קפה טחון ואף מומלץ אם נתקעים עם כמות גדולה
what's next?
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
גם אני משתמש בשיטת ההקפאה (בהמלצת hosq) והיא בהחלט שומרת על הטריות.
אגב כותרת השרשור, קיבלתי חצי קילו Tazza D'oro של בית הקפה שלהם (זה עם הציור של האישה) ביום חמישי, היישר מרומא, וגם די טרי.
מה אגיד לכם, הכי טעים ששתיתי עד כה!
אגב כותרת השרשור, קיבלתי חצי קילו Tazza D'oro של בית הקפה שלהם (זה עם הציור של האישה) ביום חמישי, היישר מרומא, וגם די טרי.
מה אגיד לכם, הכי טעים ששתיתי עד כה!