רק תזהר על השלפוחית, זה מה שקורה בשבוע הראשון לאחר כמה כוסות חומצה ביממה ...
חוויה "לא טובה" מימוש קופון אמיגו תל אביב
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
תתחדש ותהנה
קנייה מצויינת ואתה תהנה מאוד מהמכונה הזו!
אני שמח מאוד לשמוע שהסיפור עם אמיגו הסתיים בצורה חיובית, למרות שקשה לי לשמוע שהוא דרש עוד כסף. בית עסק צריך לעמוד בהתחייבות שלו, במיוחד כשמישהו שאל מראש ובירר. אבל בכל אופן, קיבלת מחיר מעולה למכונה מצויינת, ואתה תהנה מאוד!
קדימה, לעבודה. יש לך שבוע שלם של חוסר שינה לפניך!
קנייה מצויינת ואתה תהנה מאוד מהמכונה הזו!
אני שמח מאוד לשמוע שהסיפור עם אמיגו הסתיים בצורה חיובית, למרות שקשה לי לשמוע שהוא דרש עוד כסף. בית עסק צריך לעמוד בהתחייבות שלו, במיוחד כשמישהו שאל מראש ובירר. אבל בכל אופן, קיבלת מחיר מעולה למכונה מצויינת, ואתה תהנה מאוד!
קדימה, לעבודה. יש לך שבוע שלם של חוסר שינה לפניך!
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 956
- נתן תודות: 93 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
תתחדש!
באמת נראה תמוה ולא הוגן שהם דרשו סכום נוסף. בסדר גודל כזה של חנות הם היו צריכים לספוג את ההפסד גם אם זה אומר לקנות מחנות אחרת ב3500 ולהפסיד 1000-1500 ש"ח.
בכל אופן שיהיה מזל טוב ובהצלחה עם המכונה החדשה.
באמת נראה תמוה ולא הוגן שהם דרשו סכום נוסף. בסדר גודל כזה של חנות הם היו צריכים לספוג את ההפסד גם אם זה אומר לקנות מחנות אחרת ב3500 ולהפסיד 1000-1500 ש"ח.
בכל אופן שיהיה מזל טוב ובהצלחה עם המכונה החדשה.
אני חושב שהייתה צריכה להיות יותר שקיפות בעסקה הזו, שאול היה צריך לחשוף את עסקת הברטר עם בית העסק השני ולגלות שקיפות מלאה מול הלקוח שבאופן חד צדדי נתקל בדרישה ל 500 ש"ח נוספים.
צריך לזכור שכל הקופונים שולמו במזומן כך שלמעשה אם האוסקר עלתה 3000 ולא יותר יש כאן אפקט של עלויות מימון שלא הושתו על חברות אשראי או גוף סילוק אחר.
בכל מקרה מזל טוב על המכונה!
צריך לזכור שכל הקופונים שולמו במזומן כך שלמעשה אם האוסקר עלתה 3000 ולא יותר יש כאן אפקט של עלויות מימון שלא הושתו על חברות אשראי או גוף סילוק אחר.
בכל מקרה מזל טוב על המכונה!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מזל טוב. נראה לי שהם לא היו מוכנים להתנפלות כזאת...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)