חבל שהמוצר יקר.
תגובות לסקירה: Bacchi Carioca - אספרסו אמיתי על הגז!
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 956
- נתן תודות: 93 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
מסכים עם כל מילה!!avicali כתב:מוטי,
כתבה מעולה שכתובה בצורה מקצועית ומהנה, כמו שרק אתה יודע לכתוב![]()
לגבי המכשיר, נראה ממש מעניין ועושה חשק לטעום.
המחיר הוא באמת יקר מדי לדעתי....
כל הכבוד מוטי על הדבקות במטרה לבדוק כל דבר שקשור לעולם הקפה,וכל הכבוד לאילן שהסכים
להשאיל מכשיר כזה.
באמת עושה חשק לטעום, אך הפרוצדורה נראית די מייגעת לעומת האלטרנטיבות האחרות להכנת קפה.
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ביקרתי היום חנות חדשה של אילן ,ראיתי את הבאקי וגם כובדתי על אילן בהסבר הפעלה וטעימה של אספרסו ממנו...קודם כל ,איזה אדם נפלא הוא! תודה אל הכנסת אורחים (ובזמן שהיתי שם כל לקוח נכנס קיבל ממנו יחס לבבי ) הקפה בדיוק כמו שהבכין מוטי ,עדין וטעים.ואני מאוד אהבתי גם את תהליך הכנה, את איך המכשיר בנוי . אצלי יהיה אחד כזה בטוח.זה דומה קצת בהכנה בלה פאבוני יורופיקולה....כיף ו15 שעה המתנה לסבב הבה
- blinkybill
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני בספק שבמיכל הקטן הזה יהיה מספיק קיטור להקצפה, בטח יגמרו האדים אחרי דקה.
אז אחרי חודשים ארוכים שאני מסתובב בין עמודי האתר, ואחרי קריאה של עשרות עמודים וסיקורים, קמתי הבוקר והחלטתי לעשות מעשה שדחיתי כבר כמעט חצי שנה.
והנה אני מוצא את עצמי בדרך לקנות את ה"חללית" המדוברת.
מוטי, תודה ענקית על הסקירה שעוררה בי את הסקרנות, ולאילן שנהב על שיחת טלפון ארוכה שעזרה לי להחליט שזה המוצר שאני רוצה.
מוטי, תודה ענקית על הסקירה שעוררה בי את הסקרנות, ולאילן שנהב על שיחת טלפון ארוכה שעזרה לי להחליט שזה המוצר שאני רוצה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יפה - שיהיה במזל טוב. מוצר מגניב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
תודה רבה.
בערב אחלוק רשמים מעונת הניסויים הראשונה.
אגב, ראיתי שכתבת בעבר על אטומיק ו- OTTO, שאותם באמת לא הצלחתי למצוא בארץ בשומקום למעט חנות אחת בגבעתיים שמכרה אטומיק יד שנייה במצב קטסטרופלי.
התלבטתי קשות בין השלוש האלה, אבל בסופו של דבר, בעקבות העלויות של ה-OTTO (אלף וקצת דולר אוסטרלי כולל משלוח) ובגלל חוות דעת לא מזהירות על האטומיק החדשות (הבנתי ששינו משהו בדגם וגם בסגסוגת) החלטתי ללכת על הבאקי.
אתה יודע אם יש חברים בפורום שמחזיקים במכונות האלה (בדגש על אוטו)?
אני מת לראות את הדבר הזה עובד.
בערב אחלוק רשמים מעונת הניסויים הראשונה.
אגב, ראיתי שכתבת בעבר על אטומיק ו- OTTO, שאותם באמת לא הצלחתי למצוא בארץ בשומקום למעט חנות אחת בגבעתיים שמכרה אטומיק יד שנייה במצב קטסטרופלי.
התלבטתי קשות בין השלוש האלה, אבל בסופו של דבר, בעקבות העלויות של ה-OTTO (אלף וקצת דולר אוסטרלי כולל משלוח) ובגלל חוות דעת לא מזהירות על האטומיק החדשות (הבנתי ששינו משהו בדגם וגם בסגסוגת) החלטתי ללכת על הבאקי.
אתה יודע אם יש חברים בפורום שמחזיקים במכונות האלה (בדגש על אוטו)?
אני מת לראות את הדבר הזה עובד.
נערך לאחרונה על ידי Br_N ב 11/03/2015 16:18, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
תהנה!Br_N כתב:אז אחרי חודשים ארוכים שאני מסתובב בין עמודי האתר, ואחרי קריאה של עשרות עמודים וסיקורים, קמתי הבוקר והחלטתי לעשות מעשה שדחיתי כבר כמעט חצי שנה.
מוטי, תודה ענקית על הסקירה שעוררה בי את הסקרנות, ולאילן שנהב על שיחת טלפון ארוכה שעזרה לי להחליט שזה המוצר שאני רוצה....
שלח תמונה של העסק אצלך על השיש.
אין ספק, זו אחת הדרכים הכי מגניבות להכין אספרסו בבית
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -