רון קופמן אמר "נתניהו חלאה" - והושעה מערוץ הספורט
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
בוא נצא רגע ספציפית מביבי..osherov כתב:גלשנינו אין אמפטיה להרבה מהם, אבל הצורה שהוא מגדף אותם היא מכוערת מאוד ולטעמי אין לה מקום בתוכנית טלויזיה במדינה שלנו (יש דרכים אחרות להעביר ביקורת נוקבת)...
אולי אני ברוטאלי, אולי אני לא סופר עד 10 לפני שאני מוציא משפט,
אולי אני אפילו איזה "שלוך(ף)",
אבל שום דבר שנגיד עליהם לא יתאר את החרפה בה הם מנהלים את המדינה ב- 20 שנה האחרונות.
מה החוק מתיר או לא מתיר להגיד, זה עניין אחר, ומבחינתי שיאכפו את החוק, אם יש מקום לכך.
אבל את זה שהם ראויים לכל מילת גנאי וקללה שקיימת בשוק- אף אחד לא יכול לקחת מהם.
...
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 422 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
.היות ויציע העיתונות משודרת בערוץ פרימיום פרטי שרוכשים אותו בכסף מלא,יכל מנהל הערוץ לבחור לפי הבנתו וערכיו.
לכן הקוף קיבל השעיה באופן ספורטיבי .אם לא הפנמתם ב"יציע העיתונות" צופים המון בני נוער וילדים.מדסקסים שם הכל.
חוץ מיזה הקוף בתפקיד הקטגור בתכנית,בסגנון ברקוביץ בערוץ 1 שנשמר על יידי בוני.
לכן הקוף קיבל השעיה באופן ספורטיבי .אם לא הפנמתם ב"יציע העיתונות" צופים המון בני נוער וילדים.מדסקסים שם הכל.
חוץ מיזה הקוף בתפקיד הקטגור בתכנית,בסגנון ברקוביץ בערוץ 1 שנשמר על יידי בוני.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6782
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
רוב התקשורת בארץ זה בושה .
גם שהם כותבים בעיתון או בכתבה הם יכתבו "ביבי" או "בניימין נתנייהו" וכו' במקום "ראש הממשלה בנימיןנתניהו" גם בראיון אישי לעיתים הם פונים לשרים בשמם הפרטי...
חוסר כבוד
גם שהם כותבים בעיתון או בכתבה הם יכתבו "ביבי" או "בניימין נתנייהו" וכו' במקום "ראש הממשלה בנימיןנתניהו" גם בראיון אישי לעיתים הם פונים לשרים בשמם הפרטי...
חוסר כבוד
1. כמו שגילי אומר - רוב הפוליטיקאים נוהגים בצורה מאוד לא מכובדת (נעזוב את הראש לרגע). אם הם היו שומרים על הכללים היית יכול לבוא בטענות אל הציבור שנדפק באופן ישיר ממעשיהם.
2. תמיד תהיה אי הסכמה בין החלקים היותר שמרנים בחברה לבין היותר ליברלים יותר לגבי מרחב השימוש בשפה , בטח ובטח בתקשורת. זה ויכוח פחות או יותר קבוע , אבל קופמן הרי מתפרנס כבר שנים מהפה המלוכלך שלו. אם היתה בעיה עם זה לפרנסי הערוץ עד עכשיו הוא לא היה מקבל במה רחבה כל כך. צביעות היא לבקש את השעייתו עכשיו ולהנות מהמזומנים שהוא מכניס בכל ימות השנה האחרים.
3.אתם חושבים שלא היתה כאן כניעה פוליטית? בסדר.
2. תמיד תהיה אי הסכמה בין החלקים היותר שמרנים בחברה לבין היותר ליברלים יותר לגבי מרחב השימוש בשפה , בטח ובטח בתקשורת. זה ויכוח פחות או יותר קבוע , אבל קופמן הרי מתפרנס כבר שנים מהפה המלוכלך שלו. אם היתה בעיה עם זה לפרנסי הערוץ עד עכשיו הוא לא היה מקבל במה רחבה כל כך. צביעות היא לבקש את השעייתו עכשיו ולהנות מהמזומנים שהוא מכניס בכל ימות השנה האחרים.
3.אתם חושבים שלא היתה כאן כניעה פוליטית? בסדר.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

כבכל יום,
גם היום, בדרכי לעבודה, האזנתי לתכנית הרדיו של גבי גזית ב- 103 FM.
תחילה גזית קרא לתכנית הג'ובים "מסריחה".
לבסוף, ציין כי היא מטומטמת כמו אלו שהגו אותה.
אז קללות וגידופים הן לא רק מנת חלקו של הקוף,
הן הגיעו כבר למקומות יותר שמרניים וסולידיים מבחינת אופן ההתבטאות.
לקוף מתמיד אפשר היה לייחס, ואני מסכים, בוטות מילולית,
אבל שתדעו שהוא לא לבד. גזית, איש שיחה ונעים הליכות, אמנם תמיד היה בוטא בדרכו הצינית כלפי מי שהגיע לו,
אבל נראה שגם הוא עלה מדרגה, כי מה לעשות, כולנו כבר מתפוצצים מבפנים, והשריר בלשון כבר לא "רצוני" כמו פעם..
גם היום, בדרכי לעבודה, האזנתי לתכנית הרדיו של גבי גזית ב- 103 FM.
תחילה גזית קרא לתכנית הג'ובים "מסריחה".
לבסוף, ציין כי היא מטומטמת כמו אלו שהגו אותה.
אז קללות וגידופים הן לא רק מנת חלקו של הקוף,
הן הגיעו כבר למקומות יותר שמרניים וסולידיים מבחינת אופן ההתבטאות.
לקוף מתמיד אפשר היה לייחס, ואני מסכים, בוטות מילולית,
אבל שתדעו שהוא לא לבד. גזית, איש שיחה ונעים הליכות, אמנם תמיד היה בוטא בדרכו הצינית כלפי מי שהגיע לו,
אבל נראה שגם הוא עלה מדרגה, כי מה לעשות, כולנו כבר מתפוצצים מבפנים, והשריר בלשון כבר לא "רצוני" כמו פעם..
...
גילי,
השריר בלשון של רון קופמן מאז ומתמיד שימשה רק לצורך אכילה ולא לשום דבר אחר. אין לו ולא היה לו שום אלמנט של בקרת גידופים שהוא מוציא מהפה. להשוות בין הקוף לבין גבי גזית זה בערך כמו להשוות בין בית"ר ירושלים להפועל ת"א (גילי, תעשה לי טובה ואל תגיב להשוואה הזאת שלי)
amiti,
התנהגות ערוץ 5 וראש הממשלה לא מענינת אותי (כן צבועים, לא צבועים)....אני מתייחס רק לסגנון הדיבור הפוגע של קופמן שמתבצע במשך מספר שנים. למרות כל העניין והפלפל שהוא מוסיף לתוכנית שם, לדעתי הוא מזמן היה צריך לעוף ממנה
השריר בלשון של רון קופמן מאז ומתמיד שימשה רק לצורך אכילה ולא לשום דבר אחר. אין לו ולא היה לו שום אלמנט של בקרת גידופים שהוא מוציא מהפה. להשוות בין הקוף לבין גבי גזית זה בערך כמו להשוות בין בית"ר ירושלים להפועל ת"א (גילי, תעשה לי טובה ואל תגיב להשוואה הזאת שלי)
amiti,
התנהגות ערוץ 5 וראש הממשלה לא מענינת אותי (כן צבועים, לא צבועים)....אני מתייחס רק לסגנון הדיבור הפוגע של קופמן שמתבצע במשך מספר שנים. למרות כל העניין והפלפל שהוא מוסיף לתוכנית שם, לדעתי הוא מזמן היה צריך לעוף ממנה
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

osherov כתב:גילי,
להשוות בין הקוף לבין גבי גזית זה בערך כמו להשוות בין בית"ר ירושלים להפועל ת"א (גילי, תעשה לי טובה ואל תגיב להשוואה הזאת שלי)...
...
גילי,
חשבתי שחברת ההנהלה החדשה בבית תמתן אותך, אבל מתברר שנשארת שרוט בדיוק באותה המידה
חשבתי שחברת ההנהלה החדשה בבית תמתן אותך, אבל מתברר שנשארת שרוט בדיוק באותה המידה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7626
- נתן תודות: 376 פעמים
- קיבל תודות: 342 פעמים
נראה לי שהוא ככה בגלל מחסור בשעות שינה ..osherov כתב:גילי,
חשבתי שחברת ההנהלה החדשה בבית תמתן אותך, אבל מתברר שנשארת שרוט בדיוק באותה המידה...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

היו עוד כמה שחשבו כמוך..osherov כתב:גילי,
חשבתי שחברת ההנהלה החדשה בבית תמתן אותך, אבל מתברר שנשארת שרוט בדיוק באותה המידה...
גם היום הם חושבים כמוך..
...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אם לא היו פה כמה כמו אריה שיעידו עליי מלפני,Lior_M כתב:נראה לי שהוא ככה בגלל מחסור בשעות שינה ..osherov כתב:גילי,
חשבתי שחברת ההנהלה החדשה בבית תמתן אותך, אבל מתברר שנשארת שרוט בדיוק באותה המידה......
עוד הייתי יכול להשתמש בזה כתירוץ..
...