רובוט לניקוי הבית Roomba 700 Series
לכול המעוניין, ה770 נמכרים היום ב 20% הנחה בקיקה
מחיר מלא 2770, אחרי הנחה 2216.
לי זה פתר את הדילמה של האם להזמין מארה"ב או לא
לא יודע עד מתי המבצע, אני מניח שזה במסגרת מבצעי סוף השנה.
לי זה פתר את הדילמה של האם להזמין מארה"ב או לא
לא יודע עד מתי המבצע, אני מניח שזה במסגרת מבצעי סוף השנה.
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
Re: לכול המעוניין, ה770 נמכרים היום ב 20% הנחה בקיקה
מחיר מעולה לדעתי!kix כתב:מחיר מלא 2770, אחרי הנחה 2216.
לי זה פתר את הדילמה של האם להזמין מארה"ב או לא![]()
לא יודע עד מתי המבצע, אני מניח שזה במסגרת מבצעי סוף השנה....
איפה ראית את המבצע הזה? אני לא מצאתי!kix כתב:מחיר מלא 2770, אחרי הנחה 2216.
לא יודע עד מתי המבצע, אני מניח שזה במסגרת מבצעי סוף השנה....
האם מדובר בקיקה בארץ ??xgr3d כתב:איפה ראית את המבצע הזה? אני לא מצאתי!kix כתב:מחיר מלא 2770, אחרי הנחה 2216.
לא יודע עד מתי המבצע, אני מניח שזה במסגרת מבצעי סוף השנה.......
רוצה להזמין רומבה מסדרת ה 700 מארה"ב אבל לא מצליחה להבין מה ההבדל בין ה 760 ל 770 והאם הוא מצדיק תוספת של 50$?
דבר נוסף אם ב ebay כתוב שעבר שידרוג ל 220-240V וכתוב שיש בחבילה (Power Supply (110v-240v UPGRADE וכן European or Australian Plug Adaptor האם זה מספק מבחינת ההתאמה לארץ או שצריך עוד משהו?
ושאלה אחרונה האם כדאי כבר להזמין חלקים נוספים כגון: מסננים, מברשות וכד'?
תודה מראש,
אורלי
דבר נוסף אם ב ebay כתוב שעבר שידרוג ל 220-240V וכתוב שיש בחבילה (Power Supply (110v-240v UPGRADE וכן European or Australian Plug Adaptor האם זה מספק מבחינת ההתאמה לארץ או שצריך עוד משהו?
ושאלה אחרונה האם כדאי כבר להזמין חלקים נוספים כגון: מסננים, מברשות וכד'?
תודה מראש,
אורלי
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
יש לך באתר של iRobot אפשרות לעשות השוואה בין הדגמים.
אם אני זוכר נכון ההבדל בין ה 760 ל 770 זה כפתורי טאץ' ב 770 לעומת כפתורים רגילים (לחצנים כאלה) ב 760
וב 770 יש גם נורה שמתריע שהמיכל מלא וב 760 אין.
אני אישית קניתי את ה 760 כי חששתי מתקלות של פייקוד הטאץ' והנורה לא משנה כי אני גם ככה מרוקן אותו כל שניים- שלושה סיבובים (ימים).
מבחינת מערכת שאיבה, חלקים, חלפים, גודל ומראה כל ה 700 אותו דבר (למעט ה 790 החדש שמגיע עם שלט ושליטה מהאינטרנט או משהו כזה).
אם אני זוכר נכון ההבדל בין ה 760 ל 770 זה כפתורי טאץ' ב 770 לעומת כפתורים רגילים (לחצנים כאלה) ב 760
וב 770 יש גם נורה שמתריע שהמיכל מלא וב 760 אין.
אני אישית קניתי את ה 760 כי חששתי מתקלות של פייקוד הטאץ' והנורה לא משנה כי אני גם ככה מרוקן אותו כל שניים- שלושה סיבובים (ימים).
מבחינת מערכת שאיבה, חלקים, חלפים, גודל ומראה כל ה 700 אותו דבר (למעט ה 790 החדש שמגיע עם שלט ושליטה מהאינטרנט או משהו כזה).
של כל דבר עם 4 גלגלים!
שלום לכולם !
קניתי השבוע רומבה 770 מארה"ב, ואני כרגע מחכה להפעיל אותו כאן בארץ אך אני לא בטוח מה הדרך הכי נכונה ובטוחה מבחינת התאמת המתח
מישהו יכול לעשות לי סדר ולהמליץ באיזה שנאי להשתמש? או האם מומלץ לעשות את ההסבה ?
אני לא רוצה לסכן מכשיר כזה יקר על התעסקות בחשמל, ככה שהייתי שמח לדעת מה האופציות הרלוונטיות.
כמו כן ב EBAY מצאתי רק מתאם חשמל של דגם 550. האם הוא יתאים גם ל 770 ? (מצורף קישור)
http://www.ebay.com/itm/NEW-iRobot-Room ... 0361045472
קניתי השבוע רומבה 770 מארה"ב, ואני כרגע מחכה להפעיל אותו כאן בארץ אך אני לא בטוח מה הדרך הכי נכונה ובטוחה מבחינת התאמת המתח
מישהו יכול לעשות לי סדר ולהמליץ באיזה שנאי להשתמש? או האם מומלץ לעשות את ההסבה ?
אני לא רוצה לסכן מכשיר כזה יקר על התעסקות בחשמל, ככה שהייתי שמח לדעת מה האופציות הרלוונטיות.
כמו כן ב EBAY מצאתי רק מתאם חשמל של דגם 550. האם הוא יתאים גם ל 770 ? (מצורף קישור)
http://www.ebay.com/itm/NEW-iRobot-Room ... 0361045472