כיצד מחברים מחשב עם DVI למסך עם HDMI ?
האם אני צריך כבל מיוחד ? קופסא ממתגת ?
למסך עצמו יש 2 כניסות RCA ו COMPONENT ועוד כניסה אחת HDMI.
למחשב יש יציאת DVI , כיצד אני מחבר אותו למסך בכדי לראות סרטים ב HD?
ושאלה נוספת , האם bsplayer או vlc לדוגמא יכולים לשדר HD או שאני חייב תוכנה יעודית ? חוץ מ zoomplayer שאני לא כל כך אוהב , אילו עוד יש ?
פנטיום 4 , geforce5200 , חצי גי'גה זיכרון (זה יהיה ה HTPC בתור התחלה בשביל סרטי ה HD)
תודה.
למסך עצמו יש 2 כניסות RCA ו COMPONENT ועוד כניסה אחת HDMI.
למחשב יש יציאת DVI , כיצד אני מחבר אותו למסך בכדי לראות סרטים ב HD?
ושאלה נוספת , האם bsplayer או vlc לדוגמא יכולים לשדר HD או שאני חייב תוכנה יעודית ? חוץ מ zoomplayer שאני לא כל כך אוהב , אילו עוד יש ?
פנטיום 4 , geforce5200 , חצי גי'גה זיכרון (זה יהיה ה HTPC בתור התחלה בשביל סרטי ה HD)
תודה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
עם מחשב וכרטיס כמו שלך VLC נראה לי האופציה הטובה ביותרalophind כתב: ושאלה נוספת , האם bsplayer או vlc לדוגמא יכולים לשדר HD או שאני חייב תוכנה יעודית ? חוץ מ zoomplayer שאני לא כל כך אוהב , אילו עוד יש ?
תודה....
הוא בד"כ צורך פחות CPU
אתה יכול גם לנסות POWERDVD
אם הכרטיס לך תומך ב-NVIDIA PURE VIDEO DECODER אז תוכל לנסות נגנים אחרים כמו THEATERTEK, MPC
האם יש טעם לקנות כרטיס dedicated לזה ?guyezra כתב:עם מחשב וכרטיס כמו שלך VLC נראה לי האופציה הטובה ביותרalophind כתב: ושאלה נוספת , האם bsplayer או vlc לדוגמא יכולים לשדר HD או שאני חייב תוכנה יעודית ? חוץ מ zoomplayer שאני לא כל כך אוהב , אילו עוד יש ?
תודה....
הוא בד"כ צורך פחות CPU
אתה יכול גם לנסות POWERDVD
אם הכרטיס לך תומך ב-NVIDIA PURE VIDEO DECODER אז תוכל לנסות נגנים אחרים כמו THEATERTEK, MPC...
איזה כרטיסי מסך מומלצים לשידור ?
על המחשב שלי יש 6600GT אבל זה מחשב אחר..
אבל אצלי הוא במחשב "משחקים" שזה יהיה מחשב שונה לגמרי מהמחשב שישדר את הסרטים , בגלל זה רציתי לברר על כרטיסי מסך שיתנו לי תוצאה טובה למסך הנ"ל.guyezra כתב:6600GT הוא מצויין
גם לי יש אותו...
אם לא הייתי קונה את המסך , הייתי קונה X1900XT...
כנראה שלעולם אשאר ילד
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
אני אמנם לא גיימר, אבל אני גם משחק.alophind כתב:אבל אצלי הוא במחשב "משחקים" שזה יהיה מחשב שונה לגמרי מהמחשב שישדר את הסרטים , בגלל זה רציתי לברר על כרטיסי מסך שיתנו לי תוצאה טובה למסך הנ"ל.guyezra כתב:6600GT הוא מצויין
גם לי יש אותו...
כנראה שלעולם אשאר ילד...
חוץ מזה שאין כמו משחק על מסך גדול...
כרטיס מסך לסרטים בלבד, אני מניח ש-6600 יעשה את העבודה
גם אני לא גיימר , אני משחק במעט מאוד משחקים , רובם ONLINE (רובם מהמעט מאוד...)guyezra כתב:אני אמנם לא גיימר, אבל אני גם משחק.alophind כתב:אבל אצלי הוא במחשב "משחקים" שזה יהיה מחשב שונה לגמרי מהמחשב שישדר את הסרטים , בגלל זה רציתי לברר על כרטיסי מסך שיתנו לי תוצאה טובה למסך הנ"ל.guyezra כתב:6600GT הוא מצויין
גם לי יש אותו...
כנראה שלעולם אשאר ילד...
חוץ מזה שאין כמו משחק על מסך גדול...
כרטיס מסך לסרטים בלבד, אני מניח ש-6600 יעשה את העבודה...
ובקשר למסך למחשב , אני משחק על DELL 21 widescreen שקניתי מ EBAY לפני חצי שנה...)
את הטושיבה "אשמור" לקונסוליה הבאה שתהיה...