שתי שאלות בקשר ל-HOT

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
dp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

אולי אני קטנוני, אבל יש לי שתי שאלות שמטרידות אותי בקשר ל-HOT:
1. למה יש צורך בכבל הקטן באחורי הממיר (אני חושב שהוא נקרא "Loop"). רובן הגדול של התקלות בממיר נובע ממנו, ורק הגיוני שחיבור בזוית כזו יתרופף עם הזמן. למה לא להפוך אותו למשהו פנימי ומרותך?
2. אצלנו בבית יש כמה ממירים. למה אם מזמינים סרט/משחק וכו' באחד, לא ניתן לראות את אותו התוכן גם בשאר הממירים בבית? להוט אמורה להיות אפשרות לדעת את הזהות של הממירים שנמצאים אצלי בבית. למה צריך לשלם על משחק, לצורך העניין,לכל ממיר?

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941
קיבל תודות: 15 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

1. במידה ואתה מתכוון לדגם ממיר של SAMSUNG אז המעקף שמחובר מאחורה נקרא BYPASS והוא לצורך כך שהממיר יוכל להעביר שידור אנלוגי בנוסף לדיגיטלי. (לא חובה שהוא יהיה מחובר בממירים אלו זה רק לשם גיבוי אנלוגי או שיהיה ניתן להקליט ערוץ מסויים ולצפות תוך כדי בערוץ אחר).

2. כאשר מזמינים משחק או סרט משירות הלקוחות בטלפון (ההזמנה נעשית דרך המחשב) אז ניתן לראות בכל הממירים בבית, כאשר מזמינים פיזית מממיר ספציפי השידור מתקבל רק באותו ממיר עצמו, אם רוצים לצפות גם בממיר נוסף צריך להזמין גם בו, על פי מה שאני יודע ברגע שמזמינים את אותו הסרט או אותו המשחק באותו הזמן בכמה ממירים מחוייבים רק פעם אחד.

באיזו עיר אתה גר?
-golan-

dp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #3 

לשאלתך - אני גר בבאר-שבע.

הממיר הוא ממיר של THOMSON, החדש (זה עם הדלת הקטנה לכיסוי הכרטיס החכם).
כשהכבל הקטן שדיברתי עליו מנותק, לא ניתן לראות כלום, מופיעה ההודעה הרגילה של תקלה טכנית. צריך להגדיר משהו גם בתפריט אולי? או שבממיר זה התפקיד שלו שונה?
וגם - שמתי לב שלפעמים משחק בכבל הזה משפר/גורע מאיכות האות הנקלט.

תודה על התשובות.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”