נסענו בכבישי ישראל, ונדהמנו לגלות שחוץ מהנוף הארצישראלי, הכביש ממש מלוכלך. אפילו כתובות נאצה בגרמנית! מה אנחנו, בנורבורגרינג?! (אתם חייבים להודות זה ממש דומה, ממש כמו המסלול המפורסם):

בדרך עצרנו בפיצוצית הקרוסלה:

איתן שתה יותר מדי בעצירה, אז הוא ירד לשוליים להתרענן:

כיף כיף, אבל החלטתי שנעשה פתיחות, ומי שמגיע ראשון משלם על הכניסה. אז הסתדרנו יפה בשורה:

3.... 2..... 1....... (תכלס רימיתי קצת), תאכלו אבק!

רמאים משלמים בסוף....

ובנימה רצינית יותר:
ביום שלישי התחרינו אני, יוסי, ואיתן (עדי היה איתנו בהתחלה. או שזה היה דני? אני מצטער, אין לי כוח לפתוח את הריפליי לבדוק
אני חייב לבוא ולומר סליחה ליוסי ולאיתן על הנהיגה הלא בטיחותית או ספורטיבית שיצא לי להפגין שם.
מיצג א: עקיפה לא חוקית כתוצאה מבלימה מאוחרת - סליחה יוסי:

בכגלל שלא הייתה לי סבלנות, בלמתי מאוחר במחשבה שיש לי מספיק כביש כדי להכנס לסיבוב, אבל בפועל חסמתי את יוסי עם הבלימה המאוחרת שלי. כתוצאה יוסי ירד למקום אחרון (ואחר כך שוב הוא נפל אבל בגלל סיבה אחרת חחח).
מיצג ב:
כאן הדיעות חלוקות. מאותו היום אף אחד לא יכול לומר האם תומר חתך את איתן בברוטליות, ונכנס באבי אביו, כמעט עשה לו T-BONE טייקדאון, או שמה עשה תומר החלטה אסטרטגית כשראה את איתן בולם מוקדם? אני בעד תומר (מן הסתם), אבל אני מודה שזה לא היה במקום, ואני מבקש את סליחתך איתן!
איך הכל התרחש:

הנה ההוכחה שלא נכנסתי בך איתן - אתה נכנסת בגלגל האחורי שלי. עדיין אשמתי, אבל זו היתה יכול להיות עקיפה נקיה במצב אחר. אני אשתדל לא לעשות את זה יותר מדי. בטח לא עם מפלצות כאלה.
קנו ושפרו כבר מכוניות!!!!!