חיבור ממיר יס למחשב??
היי שלום לכולם, עד היום קראתי פה באתר די הרבה ולא נרשמתי כי לא היו לי שאלות אלא התעניינתי רק בנושאים ועכשיו נרשמתי כי יש לי שאלה אליכם:
היום קיבלתי את הממיר החדש של יס ה-ADB3100 עם כל החיבורים החדשים.
עכשיו השאלה שלי אם אפשר לחבר את הממיר למחשב כמו בהוט דרך היציאת USB למחשב על ידי שימוש בכבל הבא:
http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/ ... 0_24233941
תודה מראש על המידע.
היום קיבלתי את הממיר החדש של יס ה-ADB3100 עם כל החיבורים החדשים.
עכשיו השאלה שלי אם אפשר לחבר את הממיר למחשב כמו בהוט דרך היציאת USB למחשב על ידי שימוש בכבל הבא:
http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/ ... 0_24233941
תודה מראש על המידע.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
אלון,
כנ"ל על hot, המערכות מוצפנות (התוכנה של NDS), ואי אפשר להוריד שום דבר.
אולי בעתיד יכנס פיצ'ר חדש בממירי ההקלטה שלהם (hot magic and yes max), אבל חוץ מהורדת התכנים שהקלטת לא נראה לי שתצליח להוציא ממנו שום דבר מיוחד כמו תוכנה לדוגמא.
כנ"ל על hot, המערכות מוצפנות (התוכנה של NDS), ואי אפשר להוריד שום דבר.
אולי בעתיד יכנס פיצ'ר חדש בממירי ההקלטה שלהם (hot magic and yes max), אבל חוץ מהורדת התכנים שהקלטת לא נראה לי שתצליח להוציא ממנו שום דבר מיוחד כמו תוכנה לדוגמא.
הי
הניצול היחידי שיכל להיות לך מהממיר של יס
הוא חיבור איכותי של הסאונד ביציאה האופטיט מהממיר של יס
וגם מומלץ להישתמש ביציאת סופר וידאו ע'יי קניית פלג עשרים ואחת פינים שנותן לך אופציה לחיבור מסוג הפלג הזה S-VIDEO וגם אם תמצא 21 פינים שנותן לך קומפוננט ביציאה שהממיר גם תומך אז בכלל איכות שידור וידאו חדה מעולה.....קומפוננט לא כל טלויזיה תומכת זה כניסה של שלוש כניסות ניפרדות כחול אדום ירוק כמו שיש כמעט בכל די וי די
הניצול היחידי שיכל להיות לך מהממיר של יס
הוא חיבור איכותי של הסאונד ביציאה האופטיט מהממיר של יס
וגם מומלץ להישתמש ביציאת סופר וידאו ע'יי קניית פלג עשרים ואחת פינים שנותן לך אופציה לחיבור מסוג הפלג הזה S-VIDEO וגם אם תמצא 21 פינים שנותן לך קומפוננט ביציאה שהממיר גם תומך אז בכלל איכות שידור וידאו חדה מעולה.....קומפוננט לא כל טלויזיה תומכת זה כניסה של שלוש כניסות ניפרדות כחול אדום ירוק כמו שיש כמעט בכל די וי די