עצה למכונה ראשונה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
למה דוחסן של מוטה, דווקא?
לך תראה מה עוד יש. טמפר צריך לקנות לפי איך שהוא מרגיש ביד, לא לפי המותג (בדיוק כמו לקנות סכין שף).
לגבי כד הקצפה - גם לי יש מוטה והוא מעולה, אבל הוא יקר מאוד. אפשר להשיג במחיר הרבה יותר זול ובאותה איכות בדיוק (שף דיפו בת"א).
ממליץ גם על ידית נייקד. תעזור לך מאוד מאוד בהתחלה.
לך תראה מה עוד יש. טמפר צריך לקנות לפי איך שהוא מרגיש ביד, לא לפי המותג (בדיוק כמו לקנות סכין שף).
לגבי כד הקצפה - גם לי יש מוטה והוא מעולה, אבל הוא יקר מאוד. אפשר להשיג במחיר הרבה יותר זול ובאותה איכות בדיוק (שף דיפו בת"א).
ממליץ גם על ידית נייקד. תעזור לך מאוד מאוד בהתחלה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
טמפר מוטה הוא מאוד איכותי אבל יקר - במחיר שלו יש הרבה אופציות.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
במחיר זול מהמוטה יש espro בהזמנה מחו"ל ועוד ים כדים טובים של חברות טובות כמו ilsa rattleware וכו'...
כדים לא רעים וזולים יש בחנויות הציוד המוסדי כמו מיסטרל ושף דיפו וגם יש לעיתים מציאות בחנויות כלי הבית.
לגבי טמפר לדעתי הכי משתלם להזמין מחו"ל ויש המון אופציות טובות בטווח של עד 50$ שיהיו עדיפות על מה שמוכרים בארץ.
חפש ב ebay יש גם ב espresso parts...
בהלצחה, מצפים לשמוע רשמים מהאוסקר החדשה, אגב איזה צבע לקחת (לדעתי הכי מחמיא לה הכסוף)?
כדים לא רעים וזולים יש בחנויות הציוד המוסדי כמו מיסטרל ושף דיפו וגם יש לעיתים מציאות בחנויות כלי הבית.
לגבי טמפר לדעתי הכי משתלם להזמין מחו"ל ויש המון אופציות טובות בטווח של עד 50$ שיהיו עדיפות על מה שמוכרים בארץ.
חפש ב ebay יש גם ב espresso parts...
בהלצחה, מצפים לשמוע רשמים מהאוסקר החדשה, אגב איזה צבע לקחת (לדעתי הכי מחמיא לה הכסוף)?