חיבור ממירים

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
00myth00 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #1 

שלום שמי עידו ואני חדש בפורום, יש לי כמה שאלות בקשר לחיבור הממירים של YES וHOT.
כרגע אני נמצא בניו יורק אבל אני בתהליכי חזרה לארץ והקולנוע הביתי חודש לאחרונה עם חומרה חדשה.

כעיקרון לא היה לי הרבה מה להגיד בחומרה שנבחרה כי אבא שלי קנה את הרוב בארץ ללא הרבה התייעצות ממני אבל אני עדיין מעוניין לסחוט כמה שיותר איכות מהקולנוע הביתי בלי לשבור את הקופה יותר ממה שצריך, אז ברגע זה אני כבר מתכנן את כל ההזמנות של החיבורים למיניהם שאצטרך כדי לחבר את הקולנוע הביתי ברגע שהציוד יגיע מחו"ל.

בקשר לחיבור של הDVD, VCR, RECEIVER וכו' יש לי כבר את הכל מוכן, אבל אני די מבולבל בקשר לממירים בארץ.

ממה שהבנתי מהודעות קודמות שקראתי כאן זה שיש חיבור SCART על רוב הממירים, אבל יש לי בעיה קטנה....שבטלויזיה בסלון או באף טלויזיה בחדרים אין לי חיבור כזה....
הטלויזיה בסלון היא HITACHI 42PD380TA - http://aus.hitachi.com.au/hitachi/conte ... sp?ID=1792#

הטלויזיות האחרות הן SHARP AQUOS LC-20S4U ו LC-20B6U-S

הRECEIVER בסלון הוא YAMAHA HTR-5760

עשיתי חיפוש קטן באינטנרט על TRANSCODERS כמו שדובר בהודעות האחרות ומצאתי כמה סוגים, יש את הסוג הקופסא שאפשר לקנות ולחבר אליו את הSCART ולהוציא ממנו את הCOMPONENT לטלויזיה או יש את החוטים שמובנים כבר עם קצה אחד של SCART וקצה אחד של COMPONENT.

אני מעוניין להשתמש אך ורק בחיבור COMPONENT אבל אם אצטרך אלך גם על SVIDEO

האם זה נכון לקנות את אחד האופציות שהגדרתי? או את החוט המובנה או את הקופסא הקטנה לחוד?

תודה מראש, עידו.

אגב ראיתי גם שיש פה כמה אנשים שמשתמשים בNEWSGROUPS....איך זה מסתדר לכם מבחינת המהירויות של הארץ....
פה סטנדרטי 5MB הורדה בערך 600KB/S ......סתם מי שיודע על זה שיענה אבל יותר חשוב על החיבורים...:)

00myth00 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #2 

שכחתי לשאול....
SCART לCOMPONENT זה רק IMAGE
אז מה עם הSOUND? איזה אופציות יש בממירים של הוט ויס חוץ מהRCA הרגיל, יש DIGITAL COAX או OPTICAL או משהו אחר?

והאם יש אופציה לעשות SCART לHDMI או לא?

00myth00 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #3 

אף אחד לא יכול לעזור?

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 15 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

שלום עידו,
מבחינת תמונה- האפשרות העדיפה שלך היא לחבר את הממיר מיצאת ה-SCART בעזרת TRANSCODER לכניסת הקומפוננט במסך.

מבחינת סאונד- רוב הממירים בארץ עובדים ביציאות RCA PHONO אנלוגיות של STEREO - יש סוגי ממירים ב-HOT שאותם תוכל לחבר דרך יציאה אופטית (שידור סטריאו).
ב- YES גם משדרים ב-STEREO יש להם גם סוגי ממירים עם יציאה אופטית (ואם אני לא טועה יש גם סוג עם יציאת COAX) וחלק מהסרטים משודרים בדולבי דיגיטל.

אין אפשרות לחבר מ-SCART ל-HDMI.
-golan-

00myth00 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #5 

תודה גבר :)

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

ותתפלא אבל גם בארץ יש 5M :) ברוך הבא (והשב).
HiFiMusic IL

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”