המלצה למכונת קפה אוטומטית - תקציב בסביבות ה1000 ש"ח
-
eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום לכולם,
אני משתמש תקופה ארוכה במכונה ידנית ובגלל קוצר זמן ואיבוד עניין בתחביב הזה , מעוניין לעבור למכונה אוטומטית.
עד לא מזמן טחנתי באמצעות מטחנה והכנתי כוסות במכונה ידנית אבל זה הרבה זמן ולכלוך .
ראיתי כרגע 2 מועמדות :
1. Nespresso Citiz&Milk שנמכרת בדיוטי פרי במחיר של 1190 ש"ח עם 200 ש"ח חזרה לקניית קפסולות שזה משהו שהייתי קונה גם ככה. כך שמעשית המכונה עולה אלפייה.
המקציף כאן הוא נפרד.
2. המכונה של לוואצה שנמכרת בתחנות YELLOW באיזור ה700 ש"ח . נדמה לי שגם הם נותנים קצת קפסולות.
במכונה הזו המקציף מובנה.
מה אתם אומרים?
תודה.
אני משתמש תקופה ארוכה במכונה ידנית ובגלל קוצר זמן ואיבוד עניין בתחביב הזה , מעוניין לעבור למכונה אוטומטית.
עד לא מזמן טחנתי באמצעות מטחנה והכנתי כוסות במכונה ידנית אבל זה הרבה זמן ולכלוך .
ראיתי כרגע 2 מועמדות :
1. Nespresso Citiz&Milk שנמכרת בדיוטי פרי במחיר של 1190 ש"ח עם 200 ש"ח חזרה לקניית קפסולות שזה משהו שהייתי קונה גם ככה. כך שמעשית המכונה עולה אלפייה.
המקציף כאן הוא נפרד.
2. המכונה של לוואצה שנמכרת בתחנות YELLOW באיזור ה700 ש"ח . נדמה לי שגם הם נותנים קצת קפסולות.
במכונה הזו המקציף מובנה.
מה אתם אומרים?
תודה.
-
eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

נראה לי כמו בחירה לא רעה אם כך.
בבאג בדיוטי פרי מציעים אותה ב1190 עם 200 שח החזר לרכישת קפסולות וציוד בנספרסו, האם מישהו ראה את זה איפשהו יותר זול?
בבאג בדיוטי פרי מציעים אותה ב1190 עם 200 שח החזר לרכישת קפסולות וציוד בנספרסו, האם מישהו ראה את זה איפשהו יותר זול?
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5345
- נתן תודות: 954 פעמים
- קיבל תודות: 135 פעמים
זה מחיר סביר בהחלט לדעתי , רק וודא שהשירות והאחריות היא של נציגות נספרסו בארץ .eyalsha כתב:נראה לי כמו בחירה לא רעה אם כך.
בבאג בדיוטי פרי מציעים אותה ב1190 עם 200 שח החזר לרכישת קפסולות וציוד בנספרסו, האם מישהו ראה את זה איפשהו יותר זול?...
-
eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

תודה לכולם,
נרכשה CITIZ & MILK בצבע טיטניום בדיוטי פרי.
1190 כולל 200 ש"ח שובר לרכישה של מוצרי נספרסו.
המחיר גם כולל משלוח עד הבית, אני מחכה שתגיע
נרכשה CITIZ & MILK בצבע טיטניום בדיוטי פרי.
1190 כולל 200 ש"ח שובר לרכישה של מוצרי נספרסו.
המחיר גם כולל משלוח עד הבית, אני מחכה שתגיע
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
-
eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

תודה,
קיבלתי 200 שקל לרכישה בנספרסו, נראה לי שאשקיע אותם בקפסולות ...
בקשר לרפליקות למיניהן, הבנתי שהן פחות טובות וגם פיזית פחות מתאימות למכונה, אלא אם כן זה יהיה רבע מחיר לא נראה לי שכדאי אבל תקנו אותי אם אני טועה.
קיבלתי 200 שקל לרכישה בנספרסו, נראה לי שאשקיע אותם בקפסולות ...
בקשר לרפליקות למיניהן, הבנתי שהן פחות טובות וגם פיזית פחות מתאימות למכונה, אלא אם כן זה יהיה רבע מחיר לא נראה לי שכדאי אבל תקנו אותי אם אני טועה.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בפורום כבר דובר אל נושא של רפליקות לנספרסו, ואפילו אל קפסולות רב פעמיות....ברור שנספרסו יגידו לך שרק קפסולות שלהם יחידות שמתאימות והכי טעימות, אבל הדרך הטובה זה לנסות ולהחליט לבד...הבדל מחיר לא גדול במיוחד -- 30 עג' על כוס, מה לעשות ,שיטת הקפסולות היא הכי בזבזנית בכסף(דווקה בזבזנית ולא יקרה, כי יקר היתי קורה לJBM,או טאצה ד'ודו או איזה קפה מפנמה וא אסטרליה)
-
eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

אני יודע,
אבל שמתי לב שבזבזני לאחד זה חסכוני לאחר .
בכמויות שאני שותה כיום, הקפה שאני טוחן במיוחד או קונה טחון מתקלקל כי אני שותה בערך פעמיים שלוש בשבוע בשבוע טוב, לכן עדיף קפסולות מה עוד שאין לי יותר כח וסבלנות לכל התהליך וכמובן לניקוי של המכונה,ההקצפה הידנית וכו' ...
בכל מקרה, כנראה שה200 ש"ח בנספרסו יסדרו לי קרוב ל100 קפסולות שיסדרו לי בערך שנה שלמה בקצב הזה
שוב תודה,
אפרסם התרשמות משלי לטובת שאר החבר'ה כאן כשהמכונה תגיע ואתנסה בה חודש חודשיים.
אבל שמתי לב שבזבזני לאחד זה חסכוני לאחר .
בכמויות שאני שותה כיום, הקפה שאני טוחן במיוחד או קונה טחון מתקלקל כי אני שותה בערך פעמיים שלוש בשבוע בשבוע טוב, לכן עדיף קפסולות מה עוד שאין לי יותר כח וסבלנות לכל התהליך וכמובן לניקוי של המכונה,ההקצפה הידנית וכו' ...
בכל מקרה, כנראה שה200 ש"ח בנספרסו יסדרו לי קרוב ל100 קפסולות שיסדרו לי בערך שנה שלמה בקצב הזה
שוב תודה,
אפרסם התרשמות משלי לטובת שאר החבר'ה כאן כשהמכונה תגיע ואתנסה בה חודש חודשיים.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :