מכונת קפה של נספרסו
שלום לכל המביני עניין,
היתה לי מכונה של דלונגי EC200 והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג לנספרסו- לקראת הסוף לקפה היה ריח שרוף ונמאסה לי ההתעסקות עם המקציף.
על איזו מכונה כדאי ללכת? התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח.
האם כדאי ללכת על ה-CITIZ AND MILK? מה ההבדל בינה לבין הפיקסי לדוגמא? או הלטיסימה?
אני מעוניינת בקפה הפוך.
אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות.
שיהיה חג שמח!
היתה לי מכונה של דלונגי EC200 והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג לנספרסו- לקראת הסוף לקפה היה ריח שרוף ונמאסה לי ההתעסקות עם המקציף.
על איזו מכונה כדאי ללכת? התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח.
האם כדאי ללכת על ה-CITIZ AND MILK? מה ההבדל בינה לבין הפיקסי לדוגמא? או הלטיסימה?
אני מעוניינת בקפה הפוך.
אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות.
שיהיה חג שמח!
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
שאלה גם מה הגורם המכריע: מכונה שלך שגוססת,או נתעסקות במכונה ידנית... במקרה ראשון יש הרבה אופציות טובות ושפויות במחיר, שיתנו לך קפה טוב: סט של איזה גאג'יה+מטחנה יעלה כ 1500-1700 שח.עם את מחפשת תהליך הכנה מהיר נקי וסטרילי מכונות קפסולות זה בחירה טובה:
פיקסי+מקציף יהיה הכי זול בנספרסו,לטיסימו הכי יקרה,אבל בעיניי זה שחלב עובר דרך מכונה נותן לך שעות נוספות של ניקוי ...CITIZ AND MILK מכונה ותיקה וטובה...יש גם נאוטילוס של אספרסו קלאב,וגם מכונות של לווצה ואילי..קצת יותר זולות....צריך לזכור שבשיטת הקפסולות כוס קפה יקרה בהרבה מכוס קפה במכונה ידנית,ויותר חשוב אולי שטעמו יהיה פחות טוב.
פיקסי+מקציף יהיה הכי זול בנספרסו,לטיסימו הכי יקרה,אבל בעיניי זה שחלב עובר דרך מכונה נותן לך שעות נוספות של ניקוי ...CITIZ AND MILK מכונה ותיקה וטובה...יש גם נאוטילוס של אספרסו קלאב,וגם מכונות של לווצה ואילי..קצת יותר זולות....צריך לזכור שבשיטת הקפסולות כוס קפה יקרה בהרבה מכוס קפה במכונה ידנית,ויותר חשוב אולי שטעמו יהיה פחות טוב.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אין הבדל - מכונות נספרסו נבדלות רק בעיצוב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)