מחפש חוו"ד על גריפים של Ergon לאופניים.
יש לי את ה GX1 (שיש לו את אותו צורה ארגונומית) סה"כ אני מרוצה מהם. הם יושבים טוב ועל הכידון ותחושת האחיזה שלהם היא נוחה ויציבה מאוד לטעמי, גם ברכיבות מאוד ארוכות ואינטנסיביות וגם כאשר היד\הכפפה רטובה. עדיין, אין לי ספק שיש דגמים נוחים לפחות כמו הגריפים האלה של Ergon, אבל ת'אמת לא היה לי כוח בזמנו לחפש. זה היה לשלם די הרבה כסף על מנת ללכת על בטוח. שים לב שלא כולם אוהבים גריפים ארגונומים כאלה......ככה זה נראה על האופניים אחרי שנת שימוש:

התלבטתי באמת לא מעט האם לקחת דגם עם או בלי קרניים. בזמנו רכבתי קצת עם גריפים עם קרניים אבל לא השתמשתי בזה יותר מידי. ניסיתי לבדוק האם ברכיבות ארוכות (בעיקר בטיפוסים מתישים) הקרניים הן נוחות יותר לאחיזה. כנראה, בגלל הרגל ארוך שנים לרכב בלי, הגעתי למסקנה לא מבוססת, שבשבילי הן לא תורמות יותר מידי. מה גם שתמיד היה לי את החשש שבזמן נפילה מהאופניים הקרניים מעליים את הסיכון למכה כואבת יותר. מעבר לזה, אם אני זוכר נכון, תוספת המחיר לקרניים הייתה גבוה יחסית
לי יש את ה GP1
והם מצויינים.
כבר שנתיים על האופניים, עזרו בבעיית הכאבים בידים.
החסרונות - יקר, כבד יחסית לגריפ רגיל למי שזה חשוב לו.
כבר שנתיים על האופניים, עזרו בבעיית הכאבים בידים.
החסרונות - יקר, כבד יחסית לגריפ רגיל למי שזה חשוב לו.
kobbi,
שים לב שמי שמשקל חשוב לו, יכול לרכוש את הגריפים האגרונומים התחרותיים שלהם. דגמי GX וה GS. ה GX1 לדוגמא שוקלים 132 גרם (לזוג)
שים לב שמי שמשקל חשוב לו, יכול לרכוש את הגריפים האגרונומים התחרותיים שלהם. דגמי GX וה GS. ה GX1 לדוגמא שוקלים 132 גרם (לזוג)
המשקל שלהם בא על חשבון גודלם.
אתה צודק אבל הם גם מספקים פחות אחיזה או כמו שאמר לי המוכר אם 100 גרם משפיעים לך "תעשה פיפי" לפני הרכיבה ותוריד את המשקל....osherov כתב:kobbi,
שים לב שמי שמשקל חשוב לו, יכול לרכוש את הגריפים האגרונומים התחרותיים שלהם. דגמי GX וה GS. ה GX1 לדוגמא שוקלים 132 גרם (לזוג)...
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
אם אתה חובב סינגלים צפופים בחורש או סבך - הימנע מקרניים שעלולות להיתפס בדברים לא צפויים (חוץ מהסיכון המוסף בהתהפכות).
אם אתה איש של יותר רכיבות נפח, דרכי 4x4 ומרתון - הקרניים יכולות לעזור, בזכות שינויי המנח האפשריים.
הגריפים הרגילים שלהם מצוינים, בכל מקרה.
אם אתה איש של יותר רכיבות נפח, דרכי 4x4 ומרתון - הקרניים יכולות לעזור, בזכות שינויי המנח האפשריים.
הגריפים הרגילים שלהם מצוינים, בכל מקרה.