רונלדו נבחן עד הקצה

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
Chura פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4770
נתן תודות: 163 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

לא יודע אם פורסם פה, אבל סרטון 45 דקות שמאוד נהנתי לראות.
יש קטעים שראיתי כמה פעמים, כמו החושך, מדהים.
הבחור פשוט מכונה!

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #2 

לא חשבתי שאני אראה את כל ה45 דקות אבל זה פשוט ריתק אותי (Y)
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

מרתק מאד, ממש מדהים.
פה יש הוכחה מדעית למה שכבר ידענו, הבנאדם הוא אחד האתלטים הגדולים ביותר.
למרות שמבחינת האתלטיות, אני לא מכיר כדורגלן אחר שיכול להתחרות בו, עדיין יהיה מעניין לראות שחקנים אחרים באותו מסלול.

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

המכונה הזה לא כל כך מוצלח נגד ברצלונה-גם לזה יש הוכחות מדעיות-סטטיסטיקה!ומסי לא פחות מהיר ממנו,לדעתי יותר!

פשוט יותר צנוע-לא קונה את זה
אמן מייסר

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #5 

מסי אולי זריז יותר, ויש לו יכולות אחרות טובות יותר, אבל כ-All Around Athlete, רונאלדו הוא משהו אחר לגמרי, וזה לא מוגבל רק לכדורגל, אלא בכלל בעולם הספורט הוא נחשב למשהו מיוחד.
ואני אוהב יותר את מסי מאשר את רונאלדו, אבל מה לעשות, זו העובדה...

מה שכן, אחרי שרואים את כל זה, בוודאי צריך להעריך את מי שמצליח לעצור את רונאלדו (לא באופן חד פעמי, אלא באופן שיטתי).

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

אז בבקשה שיעשו מחקר מדעי עם הדמיות על מסי-הוא המדהים ביותר שראיתי מעולם-אז מה אם פחות חתיך???? (n) (n)
אמן מייסר

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #7 

יורם,
מדברים פה על כל היכולות, ולא רק על חלקן.
ככדורגלן, גם אני חושב כמוך שמסי הוא משהו אחר (רונאלדו לא כזה רחוק ממנו, הסיגנונות שלהם שונים לגמרי), אבל כאתלט, רונאלדו לוקח.

גם אני הייתי שמח לראות מסלול דומה עם מסי.

ד"א,
גם מראדונה לא היה אתלט כזה גדול, אבל ככדורגלן, אין עוררין על יכולותיו.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20570
נתן תודות: 198 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

AviBiton כתב:מרתק מאד, ממש מדהים.
פה יש הוכחה מדעית למה שכבר ידענו, הבנאדם הוא אחד האתלטים הגדולים ביותר.
למרות שמבחינת האתלטיות, אני לא מכיר כדורגלן אחר שיכול להתחרות בו, עדיין יהיה מעניין לראות שחקנים אחרים באותו מסלול.
...
אני מנחש שאם היו עושים את הבדיקה על רוב הכדורגלנים המובילים, ואולי אפילו קצת פחות מובילים, היו מתקבלות תוצאות שאותנו היו מרשימות, אפילו אם היו פחותות משל רונלדו. כלומר, אני מניח שכל הרציניים הין פוגעים בחושך.
כמובן שרונלדו זה מקרה קיצוני, וכשעושים תוכנית כזו, אז הוא מהווה גורם משיכת רייטינג שסתם איזה דרוגבה או איברהימוביץ' לא היו מספקים.
משה

Ariky
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

ממש מכונה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

אני אשחק קצת את משה בתגובה שלי,
אין לי ספק שיש יותר מ 100 שחקנים בעולם שהיו משיגים ביצועים גבוהים משל רונאלדו במבחן הזה, על רובם בכלל לא שמענו והם ממש לא נחשבים לעלית השחקנים בעולם (אין לי ספק שיש הרבה יותר מ 1000 שחקנים שהיו משיגים ביצועים טובים משל מסי כאן). אם היינו גולשים לענפי ספורט אחרים, אז ללא ספק הפער היה גדול הרבה יותר (נניח בוחנים מול אתלטים מהפוטבול בארה"ב). שימו את בולט במבחן כזה והוא מפוצץ את הסכלה (מהירות, קפיצה , עוצמת בעיטה (אחרי אימון) וכו). כל זה אומר שלא זאת הסיבה שרונאלדו (או מסי) הם כל כך ייחודים מעל השאר. זה רק אומר שמקרה של רונאלדו, היכולת הפיסית שלו, עם הכישרון, נותנים לו עוד פור לעומת האחרים. מארדונה הוא דוגמה מצויינת לזה. לאיש אין שום יכולת פיזית מיוחדת (מהירות, נגיחה, ניתור, בעיטה חזקה.........), אבל עדיין............דוגמא מצויינת לדעתי (למרות שכמובן לא באותה רמה) זה יוסי בניון שלנו. לשחקן זה אין שום יכולת אתלטית אמיתית לעומת רוב שחקני הכדורגל בעולם ובארץ אבל עדיין......

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #11 

אריה, אני לא חושב שיש 100 שחקנים בעולם שהיו משיגים תוצאות יותר גבוהות משל רונאלדו.
בטח לא אם ניקח בחשבון את כל התוצאות ולא נפרוט אותן אחת אחת.
אולי יש מי שהיה משיג במבחן כזה או אחר תוצאה יותר טובה, אבל בסה"כ, אם מסתכלים על כל המכלול, זה לא קיים אצל הרבה שחקנים, אולי כמה בודדים.

(תראה אותי, מגן על רונאלדו... :) ).

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #12 

אבי,
אני מקווה שברור לכולם שהסרטון הזה הוא יותר פרסומי מאשר אובייקטיבי בכל הנוגע לתוצאות שלו. הרי ברור שנקודת ההתחלה שם היתה להלל את רונאלדו ואת היכולות שלו. מכבים לשחקן את האור ומדליקים ואז רואים שהוא כבש שער. מה זה אומר? שהוא הצליח לעשות את זה בפעם הראשונה? ששחקנים אחרים לא מסוגלים לעשות את זה? שזה היה מזל שזה פגע לו בכתף? כל התשובות נכונות?

נותנים לו לכדרדר ומישהו מכוון לכדור קרן לייזר. זה אומר משהו לגבי יכולת הכדרור (המדהימות באמת) שלו?
מודדים לו את מהירות הבעיטה, אבל החוכמה זה לא עוצמת בעיטה אלא היכולת לדייק את הבעיטות שלך בעוצמה גבוה. אלה שני דברים שונים לגמרי.
נותנים לו לרוץ מול איזה אצן "מסכן" והוא מנצח אותו במבחן זרירות. כנראה שהבעייה היא באצן הלא משהו שהביאו לו, ולא בזה שגילינו כאן חתול מהזריזים בעולם (דווקא במבחן הזה מסי היה מפרק את רונאלדו לטעמי).

חלק מהיופי וההצלחה של ענף הכדורגל קשורה לעובדה שאין קורלצייה בין יכולות אתלטיות ופיזיולוגיות נדירות של שחקן לבין היכולות שלו על המגרש. נניח אם נשווה את זה לכדורסל ב NBA אז אין פה תחרות. שם לדוגמא, ברור ששאקיל אוניל ולברון ג'יימס הם תופעות "גנטיות" שאלוהים ברא, כאלה שבאמת לא קיימים בעולם שלנו. עכשיו לזה נוסיף גם "קצת" כשרון והגענו לשלמות בענף. אי אפשר גם להשוות את רונאלדו לדוגמא לאתלטים בפוטבול. קחו את ג'רי רייס האגדי (Wide Receiver ששיחק בסן פרנסיסקו 49) שלדעתי היה מסוגל לרוץ 100 מטר באזור ה 10 שניות ולקפוץ לגובה ולרוחק יותר מכל שיא ישראלי קיים). בכדורגל השלמות לא בהכרח קשורה לאתלטיקה אלוהית, המרחק "הגנטי" בין אדם ממוצע לכדורגלן הוא קטן פי כמה מזה של אדם ממוצע לשחקן כדורסל או שחקן פוטבול או שחקן כדורעף. אגב, אין לי ספק שגם בליגות משניות במדינות באפריקה, בארה"ב ובנניח דרום אמריקה, קיימים אתלטים טובים בהרבה מרונאלדו...הבעייה היא שהכשרון שלהם הוא לא משהו

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20570
נתן תודות: 198 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

"שיחקת משה" ואכן אני מסכים ב100% לכל מה שכתבת כאן.
עכשיו אנחנו רק צריכים להרחיב את התופעה לעוד כמה תחומים, ואתה מסודר :wink:
משה

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”