היום עברתי מיס להוט ו............
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מפתיע ומעניין.
תבדוק בתפריטים את גבולות האובייקטים אם אתה רואה הבדל בין COMPOSITE ל-RGB.
יתכן שיש לך בעיה כלשהי כי אם אתה בקומפוזיט אז הגבולות של האובייקטים צריכים להיות יותר מטושטשים (אם אין לך COMB FILTER ראוי אז גם יש CRAWLING ANTS).
יתכן שיש לך בעיה כלשהי כי אם אתה בקומפוזיט אז הגבולות של האובייקטים צריכים להיות יותר מטושטשים (אם אין לך COMB FILTER ראוי אז גם יש CRAWLING ANTS).
לחבר את הממיר ב COMPOSITE ואז לעשות UPSCALING??? זה כמו לחבר רדיו טרנזיסטר למגבר ולנסות לפצות על האיכות עם DSP. מילא ההבדל בין SVIDEO לקומפוננט לא תמיד משמעותי, אבל קומפוזיט? קומפוזיט??? שום עיבוד ושום UPSCALING לא יחזירו לתמונה את מה שהקומפוזיט גוזל ממנה.
- oferlaor
- מנהל

גם אני חושב שהשימוש בקומפוזיט הוא מקור הבעיות.
אם אתה מחובר למסך בחיבור SCART, מאוד יתכן שהוא לא תקין באחד הצדדים. לא הגיוני לי שאין הבדל כלשהו בין RGB ל-קומפוזיט אצלך.
אם אתה מחובר למסך בחיבור SCART, מאוד יתכן שהוא לא תקין באחד הצדדים. לא הגיוני לי שאין הבדל כלשהו בין RGB ל-קומפוזיט אצלך.
שככה יהיה לי טוב
או שאני לא הסברתי את עצמי כמו שצריך
או שאיני מבין :
אפסקיילינג מקומפזיט ל SVIDEO א- לא טוב לדעתך ? (אני חושב שכן )
SVIDEO לקומפוננט לא משמעותי לדעתך ? (לדעתי בהחלט כן )
אפסקיילינג מקומפוזיט לכל דבר אחר לא יעיל בגלל מה שבקומפוזיט גוזל לדעתך ? (יש תעשייה שלמה של המרות וידאו שחושבת אחרת)

או שאני לא הסברתי את עצמי כמו שצריך
או שאיני מבין :
אפסקיילינג מקומפזיט ל SVIDEO א- לא טוב לדעתך ? (אני חושב שכן )
SVIDEO לקומפוננט לא משמעותי לדעתך ? (לדעתי בהחלט כן )
אפסקיילינג מקומפוזיט לכל דבר אחר לא יעיל בגלל מה שבקומפוזיט גוזל לדעתך ? (יש תעשייה שלמה של המרות וידאו שחושבת אחרת)
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
עופר
לאיזוה הודעה הודעות אלו מתייחסות?

oferlaor כתב:מפתיע ומעניין.
יתכן שיש לך בעיה כלשהי כי אם אתה בקומפוזיט אז הגבולות של האובייקטים צריכים להיות יותר מטושטשים (אם אין לך COMB FILTER ראוי אז גם יש CRAWLING ANTS)....
oferlaor כתב:גם אני חושב שהשימוש בקומפוזיט הוא מקור הבעיות.
אם אתה מחובר למסך בחיבור SCART, מאוד יתכן שהוא לא תקין באחד הצדדים. לא הגיוני לי שאין הבדל כלשהו בין RGB ל-קומפוזיט אצלך....
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
nirgen, זה כאילו נפלת מהשמיים, אתה הרי חבר ותיק ומדברים על זה פה כל היום...
חיבור הכי טוב למסך שלך זה RGBcvS או component. ביס יכולת לקבל את זה עם רכישת כבל בלבד scart to RGBcvS בהוט אני יודע שלא בכל ממיר ניתן, חפש בפורום ותראה באילו ממירים אפשר.
לגבי composit ל svideo, אתה באמת חושב שזה שווה ל- svideo אמיתי? וגם אם כן, ידוע ש- RGB עדיף אז אין פה שאלה.
יאללה, נסה כבר
חיבור הכי טוב למסך שלך זה RGBcvS או component. ביס יכולת לקבל את זה עם רכישת כבל בלבד scart to RGBcvS בהוט אני יודע שלא בכל ממיר ניתן, חפש בפורום ותראה באילו ממירים אפשר.
לגבי composit ל svideo, אתה באמת חושב שזה שווה ל- svideo אמיתי? וגם אם כן, ידוע ש- RGB עדיף אז אין פה שאלה.
יאללה, נסה כבר
HiFiMusic IL
יש הרבה דרכים לשפר סיגנלים בכל מיני פטנטים, רובם מנסים לפצות על אובדן, אבל הם לא יכולים לשחזר. לא משנה איזה מנגנון UPSCALING יהיה לך, אף פעם הוא לא יהיה שווה ערך ל HD אמיתי. אם היתה דרך לשדר משהו ב SD ולהפוף אותו ל HD, לא היה צריך להשקיע בציוד חדש. אין שום ציוד שיכול לשחזר מידע אבוד, מקסימום לנחש מה הוא היה. אם אתה מוציא סינגל בקומפוזיט, הוא כבר חסר מידע רב שהממיר שלך יכול להוציא. צבעים מרוחים למשל, אפשר אולי לשפר את איך שהם נראים, אבל שום אלגוריתם לא יכול להחזיר אותם למקום בצורה מדויקת. יותר מכך, כשאתה עושה Upscaling, כמה שהאות המקורי יותר גרוע, כך גם התוצאה תהיה גרועה, ה upscaling יכול מאוד לחדד את הפגמים. יכול להיות שאתה אוהב תמונה מאוד "רכה", ויושב רחוק, ולכן התמונה נראית לך בסדר גם מקומפוזיט. אבל "אפסקיילינג מקומפזיט ל SVIDEO" - כל מה שקורה זה לקחת את התמונה המרוחה שאתה מקבל מהקומפוזיט, ולהעביר אותה לפורמט שמצליח לשחזר את התמונה הגרועה שהתקבלה, בדייקנות. זה לא הופך את האות המטושטש לאות טוב (איכות הסגנל נמדדת לפי החוליה החלשה ביותר - ברגע שיש לך קומפוזיט בנקודה כלשהי, כל הסט-אפ שלך באיכות קומפוזיט). SVIDEO לקומפוננט - אותו כנ"ל. אי אפשר להוציא אות יותר איכותי ממה שנכנס. במקסימום אפשר לנסות לגרום להיראות יותר טוב. אבל קומפוזיט - SVIDEO - קומפוננט רק נותן לך קומפוזיט בחיבורי קומפוננט. אי אפשר ליצור יש מאין.
אלוני
aloni כתב:nirgen, זה כאילו נפלת מהשמיים, אתה הרי חבר ותיק ומדברים על זה פה כל היום...
יאללה, נסה כבר...
הלא רשמתי כבר מקודם ששקלתי לקנות אך מדיווחים של חבר'ה שרכשו והעידו על שיפור קל או בהשוואה ל SVIDEO - ירדתי מזה
ביננו דריקסי
קומפוזיט
קומפוננט
SCART
SVIDEO
VGA
חיברתי אותם אחד אחד לזהות הבדלים -
חוץ מהקומפוזיט שהיה טיפה טיפה "מרוח " הבדלים ברורים מאוד .....להגיד לך שאחד יותר טוב מהשני קשה לי ממש לא יכול
- oferlaor
- מנהל

nirgen,
לא יודע על איזה דיווחים אתה מדבר, אני אישית דיווחתי על שיפור משמעותי בין SVIDEO מובנה לבין קומפוזיט (ושיפור קטן יותר מבעבר ל-RGBcvS).
זה לא קשור ליס או הוט, מדובר על הבדלים טכנולוגיים.
לגבי הבדיקה, אתה מניח שה-DVD שלך מוציא את האיכות המירבית בכל היציאות. זה לא המקרה. יש מכשירים רבים שממירים לפורמט אחד ומשם לכל השאר. מרבית המכשירים יודעים להוציא פורמט אחד טוב וכל שאר היציאות הן פשרה. במקרים מיוחדים יש שתי יציאות טובות עם מפסק בינהן...
לא יודע על איזה דיווחים אתה מדבר, אני אישית דיווחתי על שיפור משמעותי בין SVIDEO מובנה לבין קומפוזיט (ושיפור קטן יותר מבעבר ל-RGBcvS).
זה לא קשור ליס או הוט, מדובר על הבדלים טכנולוגיים.
לגבי הבדיקה, אתה מניח שה-DVD שלך מוציא את האיכות המירבית בכל היציאות. זה לא המקרה. יש מכשירים רבים שממירים לפורמט אחד ומשם לכל השאר. מרבית המכשירים יודעים להוציא פורמט אחד טוב וכל שאר היציאות הן פשרה. במקרים מיוחדים יש שתי יציאות טובות עם מפסק בינהן...