היום עברתי מיס להוט ו............

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
nirgen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1662
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #31 

מסכים
יצפאן- לכולם נמאס ממנו , אך אני הספקתי להתגעגע לאחר שלא ראיתי כ 4 שנים.
VOD משדר את הפרקים האחרונים באיכות שלא נופלת מ DVD
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

מפתיע ומעניין.

תבדוק בתפריטים את גבולות האובייקטים אם אתה רואה הבדל בין COMPOSITE ל-RGB.

יתכן שיש לך בעיה כלשהי כי אם אתה בקומפוזיט אז הגבולות של האובייקטים צריכים להיות יותר מטושטשים (אם אין לך COMB FILTER ראוי אז גם יש CRAWLING ANTS).

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

אפשרות חשובה שלא יודעים עלייה בVOD
כאשר לוחצים על כפתורי החיצים קדימה ואחורה פעמיים
הסרט קופץ 3 דקות קדימה או אחורה.

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

לחבר את הממיר ב COMPOSITE ואז לעשות UPSCALING??? זה כמו לחבר רדיו טרנזיסטר למגבר ולנסות לפצות על האיכות עם DSP. מילא ההבדל בין SVIDEO לקומפוננט לא תמיד משמעותי, אבל קומפוזיט? קומפוזיט??? שום עיבוד ושום UPSCALING לא יחזירו לתמונה את מה שהקומפוזיט גוזל ממנה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #35 

גם אני חושב שהשימוש בקומפוזיט הוא מקור הבעיות.

אם אתה מחובר למסך בחיבור SCART, מאוד יתכן שהוא לא תקין באחד הצדדים. לא הגיוני לי שאין הבדל כלשהו בין RGB ל-קומפוזיט אצלך.

nirgen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #36 

שככה יהיה לי טוב
או שאני לא הסברתי את עצמי כמו שצריך
או שאיני מבין :
אפסקיילינג מקומפזיט ל SVIDEO א- לא טוב לדעתך ? (אני חושב שכן )
SVIDEO לקומפוננט לא משמעותי לדעתך ? (לדעתי בהחלט כן )
אפסקיילינג מקומפוזיט לכל דבר אחר לא יעיל בגלל מה שבקומפוזיט גוזל לדעתך ? (יש תעשייה שלמה של המרות וידאו שחושבת אחרת)

8O :roll:
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות

nirgen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

עופר

שרשור שלא נקרא #37 

לאיזוה הודעה הודעות אלו מתייחסות? :מבולבל:
oferlaor כתב:מפתיע ומעניין.

תבדוק בתפריטים את גבולות האובייקטים אם אתה רואה הבדל בין COMPOSITE ל-RGB.

יתכן שיש לך בעיה כלשהי כי אם אתה בקומפוזיט אז הגבולות של האובייקטים צריכים להיות יותר מטושטשים (אם אין לך COMB FILTER ראוי אז גם יש CRAWLING ANTS).
...
oferlaor כתב:גם אני חושב שהשימוש בקומפוזיט הוא מקור הבעיות.

אם אתה מחובר למסך בחיבור SCART, מאוד יתכן שהוא לא תקין באחד הצדדים. לא הגיוני לי שאין הבדל כלשהו בין RGB ל-קומפוזיט אצלך.
...
:?: :?: 8O

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #38 

nirgen, זה כאילו נפלת מהשמיים, אתה הרי חבר ותיק ומדברים על זה פה כל היום...

חיבור הכי טוב למסך שלך זה RGBcvS או component. ביס יכולת לקבל את זה עם רכישת כבל בלבד scart to RGBcvS בהוט אני יודע שלא בכל ממיר ניתן, חפש בפורום ותראה באילו ממירים אפשר.

לגבי composit ל svideo, אתה באמת חושב שזה שווה ל- svideo אמיתי? וגם אם כן, ידוע ש- RGB עדיף אז אין פה שאלה.

יאללה, נסה כבר :)
HiFiMusic IL

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שרשור שלא נקרא #39 

יש הרבה דרכים לשפר סיגנלים בכל מיני פטנטים, רובם מנסים לפצות על אובדן, אבל הם לא יכולים לשחזר. לא משנה איזה מנגנון UPSCALING יהיה לך, אף פעם הוא לא יהיה שווה ערך ל HD אמיתי. אם היתה דרך לשדר משהו ב SD ולהפוף אותו ל HD, לא היה צריך להשקיע בציוד חדש. אין שום ציוד שיכול לשחזר מידע אבוד, מקסימום לנחש מה הוא היה. אם אתה מוציא סינגל בקומפוזיט, הוא כבר חסר מידע רב שהממיר שלך יכול להוציא. צבעים מרוחים למשל, אפשר אולי לשפר את איך שהם נראים, אבל שום אלגוריתם לא יכול להחזיר אותם למקום בצורה מדויקת. יותר מכך, כשאתה עושה Upscaling, כמה שהאות המקורי יותר גרוע, כך גם התוצאה תהיה גרועה, ה upscaling יכול מאוד לחדד את הפגמים. יכול להיות שאתה אוהב תמונה מאוד "רכה", ויושב רחוק, ולכן התמונה נראית לך בסדר גם מקומפוזיט. אבל "אפסקיילינג מקומפזיט ל SVIDEO" - כל מה שקורה זה לקחת את התמונה המרוחה שאתה מקבל מהקומפוזיט, ולהעביר אותה לפורמט שמצליח לשחזר את התמונה הגרועה שהתקבלה, בדייקנות. זה לא הופך את האות המטושטש לאות טוב (איכות הסגנל נמדדת לפי החוליה החלשה ביותר - ברגע שיש לך קומפוזיט בנקודה כלשהי, כל הסט-אפ שלך באיכות קומפוזיט). SVIDEO לקומפוננט - אותו כנ"ל. אי אפשר להוציא אות יותר איכותי ממה שנכנס. במקסימום אפשר לנסות לגרום להיראות יותר טוב. אבל קומפוזיט - SVIDEO - קומפוננט רק נותן לך קומפוזיט בחיבורי קומפוננט. אי אפשר ליצור יש מאין.

nirgen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

אלוני

שרשור שלא נקרא #40 

aloni כתב:nirgen, זה כאילו נפלת מהשמיים, אתה הרי חבר ותיק ומדברים על זה פה כל היום...

חיבור הכי טוב למסך שלך זה RGBcvS או component. ביס יכולת לקבל את זה עם רכישת כבל בלבד scart to RGBcvS בהוט אני יודע שלא בכל ממיר ניתן, חפש בפורום ותראה באילו ממירים אפשר.

לגבי composit ל svideo, אתה באמת חושב שזה שווה ל- svideo אמיתי? וגם אם כן, ידוע ש- RGB עדיף אז אין פה שאלה.

יאללה, נסה כבר :)
...

הלא רשמתי כבר מקודם ששקלתי לקנות אך מדיווחים של חבר'ה שרכשו והעידו על שיפור קל או בהשוואה ל SVIDEO - ירדתי מזה

ביננו דריקסי :) ל DVD שלי יש יציאות הבאות
קומפוזיט
קומפוננט
SCART
SVIDEO
VGA

חיברתי אותם אחד אחד לזהות הבדלים -
חוץ מהקומפוזיט שהיה טיפה טיפה "מרוח " הבדלים ברורים מאוד .....להגיד לך שאחד יותר טוב מהשני קשה לי ממש לא יכול

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #41 

nirgen,

לא יודע על איזה דיווחים אתה מדבר, אני אישית דיווחתי על שיפור משמעותי בין SVIDEO מובנה לבין קומפוזיט (ושיפור קטן יותר מבעבר ל-RGBcvS).

זה לא קשור ליס או הוט, מדובר על הבדלים טכנולוגיים.

לגבי הבדיקה, אתה מניח שה-DVD שלך מוציא את האיכות המירבית בכל היציאות. זה לא המקרה. יש מכשירים רבים שממירים לפורמט אחד ומשם לכל השאר. מרבית המכשירים יודעים להוציא פורמט אחד טוב וכל שאר היציאות הן פשרה. במקרים מיוחדים יש שתי יציאות טובות עם מפסק בינהן...

nirgen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

עופר

שרשור שלא נקרא #42 

"ושיפור קטן יותר מבעבר ל-RGBcvS"

לכך התכוונתי

לגבי ה DVD - אתה טוען שאין שום משמעות ליציאת הודיאו שתבחר לשידור ב DVD :?: