הוספת יציאת גז בישול במפרסת שבגג
שלום לכולם,
אני בקרוב עובר דירה, וחשבתי להוסיף יציאה של גז לגג על מנת שיהיה יותר נוח לחבר מנגל גז בלונים
השאלה האם זה אפשרי אם אין תשתית קיימת ? אם זה אפשרי, מי יכול לבצע את זה ?
הצינור גז יכול לעבור בחוץ ? או שהוא חייב להיות בתוך הקירות ?
אני בקרוב עובר דירה, וחשבתי להוסיף יציאה של גז לגג על מנת שיהיה יותר נוח לחבר מנגל גז בלונים
השאלה האם זה אפשרי אם אין תשתית קיימת ? אם זה אפשרי, מי יכול לבצע את זה ?
הצינור גז יכול לעבור בחוץ ? או שהוא חייב להיות בתוך הקירות ?
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3500
- נתן תודות: 183 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
הכל אפשרי.
הכל עניין של תקציב.
או שצריך למתוח קו גז מהחדר מדרגות לגג (מצריך חפירה בקירות). במידה וזה לא אפשרי אז אפשר ללמתוח קו גז ישירות מבלוני הגז בבניין ואז העלות תהיה מאוד גבוהה בגלל הצינור החיצוני.
תעסיק רק מתקין גז מורשה.
וקח הצעה מכמה מתקינים.
אצלי בגג היתה הכנה עם צינור נחושת שמגיע מנקודת הגז ישר לחדר המדרגות. מתקין לקח לי 400 שקל על החיבור לגז הראשי של הדירה + ברז גז בנקודת המנגל.
זול זה בטוח לא יהיה...
הכל עניין של תקציב.
או שצריך למתוח קו גז מהחדר מדרגות לגג (מצריך חפירה בקירות). במידה וזה לא אפשרי אז אפשר ללמתוח קו גז ישירות מבלוני הגז בבניין ואז העלות תהיה מאוד גבוהה בגלל הצינור החיצוני.
תעסיק רק מתקין גז מורשה.
וקח הצעה מכמה מתקינים.
אצלי בגג היתה הכנה עם צינור נחושת שמגיע מנקודת הגז ישר לחדר המדרגות. מתקין לקח לי 400 שקל על החיבור לגז הראשי של הדירה + ברז גז בנקודת המנגל.
זול זה בטוח לא יהיה...
שחר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
באותה הזדמנות, רצוי לשקול להוסיף אם לא קיים ברז בחוץ. מאוד עוזר לנקיונות של המרפסת.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3500
- נתן תודות: 183 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
זיו,
אני חושב שזה חובה. מבחינת התקן, ככה הסביר לי מתקין הגז שהיה אצלי. לברז אצלי יש שסתום בטיחות ברגע שהצינור מנותק גם אם הברז פתוח הגז לא יכול לצאת, רק כאשר הצינור מחובר יהיה מעבר של גז.
http://www.sagiv.co.il/main.asp?product ... el_nav2=11
אני חושב שזה חובה. מבחינת התקן, ככה הסביר לי מתקין הגז שהיה אצלי. לברז אצלי יש שסתום בטיחות ברגע שהצינור מנותק גם אם הברז פתוח הגז לא יכול לצאת, רק כאשר הצינור מחובר יהיה מעבר של גז.
http://www.sagiv.co.il/main.asp?product ... el_nav2=11
שחר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
הזכרתי ברז בהקשר של נקיונות, כלומר ברז מים.