מסכים לגבי היאגי... בכל מקרה, אהבתי את הרעיון כאן, למרות שאצלי הושג שיפור ע"י הצמדת האנטנה המגנטית המקורית ל"מחזיר" ש'יוצר' ממכסה פח של קופסת שימורים, וגם עזר לי בהצמדה למסגרת האלומיניום של התריס...benny123 כתב:כמה חסרונות
אולי אנטנת יאגי מכוערת מעט אבל היא מביאה את התמורה הכי גבוהה בהתאם לעלותה (לדעתי)
אבל שאפו על הרעיון, תמונות להמחשה יהיו פה בהחלט רצויות...
איך להפוך בששה צעדים כבל אנטנה רגיל ופשוט לאנטנה אופטימלית לעידן+
פתרון פגז!
אמנם שרשור ישן אבל עבדתי לפי ההוראות ורואים אחלה (לדעתי, עדיין מפריע לי לראות שידורי SD על מסך HD).
ועוד בדירת קרקע עורפית מוקפת בבניינים בתל אביב.
מבחינת האות, אני מקבל signal strength: 45 אבל signal quality: 100. זה בסדר? כל עוד ה"איכות" 100 אפשר לוותר על ה"עוצמה"?
ואגב, יש פתרון כלשהו לעניין הרזולוציה? אולי משחקי הגדרות שאני לא מכיר
אמנם שרשור ישן אבל עבדתי לפי ההוראות ורואים אחלה (לדעתי, עדיין מפריע לי לראות שידורי SD על מסך HD).
מבחינת האות, אני מקבל signal strength: 45 אבל signal quality: 100. זה בסדר? כל עוד ה"איכות" 100 אפשר לוותר על ה"עוצמה"?
ואגב, יש פתרון כלשהו לעניין הרזולוציה? אולי משחקי הגדרות שאני לא מכיר
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 179
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 17 פעמים
אכן, מה שחשוב זה לקבל "איכות" גבוהה.aizikb כתב:פתרון פגז!
ואגב, יש פתרון כלשהו לעניין הרזולוציה? אולי משחקי הגדרות שאני לא מכיר...
אורך הדיפול (או למעשה, רוחב הדיפול, כי הוא ממוקם באופן אנכי לציר האנטנה ולכיוון המשדר) עבור התדר המדויק 538 MHZ (כלומר UHF 29) הוא 28.8 ס"מ, כאשר מדברים על רוחב של חצי אורך גל. ניתן גם להסתפק בדיפול באורך של רבע אורך גל במקרים של מקומות עם קליטה טובה, ואז מדובר על 14.4 ס"מ.eyalgp כתב:מהו האורך האופטימלי לתדר 538?
תודה!...
שידור אופקי לא אנכי
סליחה על הההקפצה(אם תתרחש)
יש טעות במדריך,
השידור בעידן פלוס הוא בקיטוב אופקי. לכן צריך להניח את האנטנה בצורה מאוזנת.
אפשר לראות כאן
http://www.rashut2.org.il/editor/upload ... ena197.pdf
יש טעות במדריך,
השידור בעידן פלוס הוא בקיטוב אופקי. לכן צריך להניח את האנטנה בצורה מאוזנת.
אפשר לראות כאן
http://www.rashut2.org.il/editor/upload ... ena197.pdf
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1392
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
נותן קרדיט למי שהציע את האנטנה הזו לקחתי כאמור 5 מטר כבל עם חיבור לממיר או לטלויזיה חשפתי 16 סנטימטר מהנחושת ומתחת לזה ליפפתי איזולירבנד שלא יהיה קצר הקליטה מושלמת 90 אחוז עוצמת האות 100 אחוז איכות האות קליטה יציבה כל הזמן שמתי באותו מיקום יאגי פנימית הקליטה הייתה טובה פחות
Re: שידור אופקי לא אנכי
@shay0600
·
בלינק ששלחת, אנטנת )Whip Stick היא וורטיקלית. איפה ראית הוריזונטלית?
·
בלינק ששלחת, אנטנת )Whip Stick היא וורטיקלית. איפה ראית הוריזונטלית?
אפליקצית האנדרואיד שלי: http://bitly.com/mtacd
מוזמנים להוריד (ולפרגן עם 5 כוכבים במרקט =)
מוזמנים להוריד (ולפרגן עם 5 כוכבים במרקט =)