שאלה בנוגע לפס הקול בטכס פתיחת המשחקים האולימפיים
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7626
- נתן תודות: 376 פעמים
- קיבל תודות: 342 פעמים
כמעט לאורך כל האירוע נשמעו שני פסי קול.
האחד חלש יותר עם טווח תדר מצומצם יותר ( הרבה גבוהים וכמעט ללא נמוכים )
השני חזק יותר, מובחן יותר ומאוזן יותר מבחינת התדרים. הוא היה זה שגם מסונכרן לתמונה.
עכשיו הבעיה, היתי יכול לפתור את זה ולהגיד שפס הקול הראשון שהזכרתי הוא PA כלומר ההגברה באצטדיון אבל הוא הקדים בכחצי שניה את פס הקול שהיה מסונכרן לתמונה.
שובר את הראש מאתמול וההסבר היחיד שלי הוא שלשידור נגרמה השהיה בגלל אילוצים טכניים ( שידור לווין למשל ) וה PA נכנס דרך המיקרופונים של צוותי השידור שלא עברו דרך אותו ערוץ ולא נגרמה להם השהיה או שהיתה זו השהיה קצרה יותר, ולכן הוא הקדים את מה שראינו ושמענו.
איך אף אחד לא חשב על זה, זה ממש מרגיז.
ליאור
האחד חלש יותר עם טווח תדר מצומצם יותר ( הרבה גבוהים וכמעט ללא נמוכים )
השני חזק יותר, מובחן יותר ומאוזן יותר מבחינת התדרים. הוא היה זה שגם מסונכרן לתמונה.
עכשיו הבעיה, היתי יכול לפתור את זה ולהגיד שפס הקול הראשון שהזכרתי הוא PA כלומר ההגברה באצטדיון אבל הוא הקדים בכחצי שניה את פס הקול שהיה מסונכרן לתמונה.
שובר את הראש מאתמול וההסבר היחיד שלי הוא שלשידור נגרמה השהיה בגלל אילוצים טכניים ( שידור לווין למשל ) וה PA נכנס דרך המיקרופונים של צוותי השידור שלא עברו דרך אותו ערוץ ולא נגרמה להם השהיה או שהיתה זו השהיה קצרה יותר, ולכן הוא הקדים את מה שראינו ושמענו.
איך אף אחד לא חשב על זה, זה ממש מרגיז.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2653
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 158 פעמים
אין חדש תחת השמש בערוץ 1, אותן תקלות בסאונד היו גם מבינגיג ומאתונה.
- מכיוון ויש לי אי אלו "קשרים במסדרונות", העלתי את הבעיות הללו בזמנו. אבל לצערי אין אם מי לדבר
הם לא מסוגלים להתמודד עם עשרות פידים ממקורות ותזמונים שונים.
- מכיוון ויש לי אי אלו "קשרים במסדרונות", העלתי את הבעיות הללו בזמנו. אבל לצערי אין אם מי לדבר
הם לא מסוגלים להתמודד עם עשרות פידים ממקורות ותזמונים שונים.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7626
- נתן תודות: 376 פעמים
- קיבל תודות: 342 פעמים
אני לא חושב שזה קשור לרשות השידור הישראלית.מספיקלי כתב:אין חדש תחת השמש בערוץ 1, אותן תקלות בסאונד היו גם מבינגיג ומאתונה.
הם לא מסוגלים להתמודד עם עשרות פידים ממקורות ותזמונים שונים....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני מסכים עם זה. זה היה שידור בסינדיקציה, מה שאומר שרשות השידור קיבלה feed אחד. את הטיפול בבעיות ה- acoustic echo צריך לפתור בשלב שמקבל את האודיו ממספר מיקרופונים.Lior_M כתב:אני לא חושב שזה קשור לרשות השידור הישראלית.מספיקלי כתב:אין חדש תחת השמש בערוץ 1, אותן תקלות בסאונד היו גם מבינגיג ומאתונה.
הם לא מסוגלים להתמודד עם עשרות פידים ממקורות ותזמונים שונים.......
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...