oferlaor כתב:השלוש שנים זה הסיבה שהם מורידים את המחיר. הם יודעים שיש להם לקוח למשך 3 שנים.
אגב, העובדה שרכשת את הממיר הנ"ל, האם זה אומר שהוא שלך? כלומר, אם אחרי 3 שנים בא לך לתת אותו ללקוח אחר במתנה (או, רחמא לצילן, ל
מכור אותו), האם זה יצליח?
...
היי עופר, דיברתי עם נציגת הוט ורכשתי את המכשיר.
המכשיר נשאר שלך , הוא שלך באופן מלא וגם אם תתנתק מהוט הוא ישאר שלך.
כל עוד אתה מנוי בהוט יש אחריות מלאה על המכשיר, כולל תקלות או החלפות ותמיכה.
למעט ה 900 ש"ח יש תשלום של 14.90 כל חודש.
אני יקבל אותו ביום שני.
ד"א - מה תעשה עם מחר YES יתנו את המכשיר שלהם במחיר דומ הוללא אזיקים לשלוש שנים? או מה יקרה אם מחר YES יציעו משהו אחר מאוד אטרקטיבי? או מה תעשה עם מחר תגלה את שירות הלקוחות האמיתי של החברה (איתה היה לי העונג המפוקפק להיתקל באינטרנט בכבלים)? אני באמת באמת לא מבין איך אנשים נכנסים לחתונה קתולת עם חברה בשביל לחסוך קצת כסף.
ד"א - מה תעשה עם מחר YES יתנו את המכשיר שלהם במחיר דומ הוללא אזיקים לשלוש שנים? או מה יקרה אם מחר YES יציעו משהו אחר מאוד אטרקטיבי? או מה תעשה עם מחר תגלה את שירות הלקוחות האמיתי של החברה (איתה היה לי העונג המפוקפק להיתקל באינטרנט בכבלים)? אני באמת באמת לא מבין איך אנשים נכנסים לחתונה קתולת עם חברה בשביל לחסוך קצת כסף.
...
לא אמרו לי כלום על ה 3 שנים התחייבות להוט, אני יברר את זה בכל אופן מחר
או ביום ראשון ואם כן מה התנאי יציאה אם יש כזה.
אני לא מתכוון להיתקע עם הוט 3 שנים זה בטוח.
היום דיברתי עם HOT ולא ידעו כלום על הכתבה, והתשובה היתה שאינני זכאי לרכוש את הממיר כי שילמתי פיקדון בעת ההצטרפות. גם לא הסבירו לי שאם אני אכעס חזק מספיק ואגיד את המילה YES יוותרו לי
הבחורה שדיברה אתי הסבירה לי שהממיר יהיה שלי אבל לא יהיה לי מה לעשות אתו אם אני לא אהיה מחובר ל HOT.
lito כתב:היום דיברתי עם HOT ולא ידעו כלום על הכתבה, והתשובה היתה שאינני זכאי לרכוש את הממיר כי שילמתי פיקדון בעת ההצטרפות. גם לא הסבירו לי שאם אני אכעס חזק מספיק ואגיד את המילה YES יוותרו לי
הבחורה שדיברה אתי הסבירה לי שהממיר יהיה שלי אבל לא יהיה לי מה לעשות אתו אם אני לא אהיה מחובר ל HOT.
הנהלה מטומטמת יש לחברה הזאת.
...
ok זה נכון, אבל זה רק מחזק את מה שאמרתי - אין התחייביות ל 3 שנים ב HOT
קנה את המכשיר, עזבת המכשיר אצלך ואין מה לעשות איתו, או שאפשר למכור כמו שעופר שאל.
המכשיור פועל רק דרך HOT לפי מה שאמרו, וכן יש התחייבות ל 3 שנים. אם אתה עוזב בתקופה הזאת, אתה צריך לשלם להם 600 ש"י. אבל זה יותר זול מלקנות המכשיר במחיר הרגיל ועוד יותר מהפיקדון. אבל את הפיקדון אתה יכול לקבל בחזרה בניכוי הפחת.
oferlaor כתב:זה ברור, אבל עדיין אני שואל, מישהו יכול לרכוש כזה משומש ממישהו אחר וזה יעבוד (עד כמה שאני יודע, התשובה היא לא - גם ביס וגם בהוט).
...
אפשרי - צריך לשלוח להוט פקס עם צילום ת"ז של הקונה והמוכר ולציין העברת בעלות. להוט אין שום בעיה לבצע העברה במערכת של ממיר מלקוח ללקוח.
זה לא משהו שקורה יותר מדי אז סביר להניח שהחברה בשרות לקוחות לא ממש מודעים לנושא. אבל זה אפשרי. את הכרטיס הישן אגב אפשר טכנית גם להעביר, אבל הכרטיס שניתן עם הMAGIC שייך דווקא להוט. אני מניח שבמקרה כזה יעדיפו שהלקוח החדש ירכוש לרכוש כרטיס חדש.
oferlaor כתב:זה ברור, אבל עדיין אני שואל, מישהו יכול לרכוש כזה משומש ממישהו אחר וזה יעבוד (עד כמה שאני יודע, התשובה היא לא - גם ביס וגם בהוט).
...
אפשרי - צריך לשלוח להוט פקס עם צילום ת"ז של הקונה והמוכר ולציין העברת בעלות. להוט אין שום בעיה לבצע העברה במערכת של ממיר מלקוח ללקוח.
זה לא משהו שקורה יותר מדי אז סביר להניח שהחברה בשרות לקוחות לא ממש מודעים לנושא. אבל זה אפשרי. את הכרטיס הישן אגב אפשר טכנית גם להעביר, אבל הכרטיס שניתן עם הMAGIC שייך דווקא להוט. אני מניח שבמקרה כזה יעדיפו שהלקוח החדש ירכוש לרכוש כרטיס חדש.
oferlaor כתב:השלוש שנים זה הסיבה שהם מורידים את המחיר. הם יודעים שיש להם לקוח למשך 3 שנים.
אגב, העובדה שרכשת את הממיר הנ"ל, האם זה אומר שהוא שלך? כלומר, אם אחרי 3 שנים בא לך לתת אותו ללקוח אחר במתנה (או, רחמא לצילן, ל
מכור אותו), האם זה יצליח?
...
היי עופר, דיברתי עם נציגת הוט ורכשתי את המכשיר.
המכשיר נשאר שלך , הוא שלך באופן מלא וגם אם תתנתק מהוט הוא ישאר שלך.
כל עוד אתה מנוי בהוט יש אחריות מלאה על המכשיר, כולל תקלות או החלפות ותמיכה.
למעט ה 900 ש"ח יש תשלום של 14.90 כל חודש.
אני יקבל אותו ביום שני.
...
מעניין, הרגע דיברתי עם נציגת הוט בנושא האחריות שאינו מצויין בשום מקום.
לאחר בדיקה היא חזרה עם התשובה הבאה:
"ההתחיבות ל36 חדשים האחריות ל 12 חודש בלבד."
אם למישהו יש מידע שונה ומוסמך אשמח ללמוד
משה
לגבי ה-YES MAX ניתן לבצע העברת בעלות. אני עמדתי למכור את המקס שלי במסגרת מעבר ל-HOT ובדקתי את הפרוצדורה ואפילו עמדתי לבצע העברת בעלות אלא שממש ברג האחרון חזרתי בי מההתנתקות מ-YES בשל הצעה הגונה מצידם להישאר.
הפרוצדורה היא כדלהלן:
המוכר מוסר לקונה את הממיר עם השלט ועם הכרטיס החכם והם מפקססים את טופס העברת הבעלות ל-YES. בטופס רשום בין היתר הכרטיס החכם של המוכר שמשוייך לאחר מכן ע"י YES לקונה. הקונה מתחייב בטופס העברת בעלות לשלם עבור דמי השימוש של המקס (15 ש"ח). כמו כן הוא מתחייב (כפי שהתחייב המוכר במעמד קניית המקס) למסור את הכרטיס החכם ל-YES במידה והוא מפסיק את השימוש במקס.
העברת בעלות לא עולה כסף אבל במידה והקונה זקוק לשירות טכנאי יהיה עליו לשאת בעלות קריאת שירות לטכנאי.
אם המוכר התנתק משירותי המקס (גם אם התנתק מ-YES בכלל) עליו למסור את הכרטיס החכם ל-YES. במקרה זה כאשר יבצע את המכירה של המקס, הקונה יצטרך לרכוש מ-YES כרטיס חכם בעלות של 200 ש"ח.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR