שאלות לגבי שידורי HOT
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
החוזה שלי עם YES עומד להסתיים ואני מתכוון לעבור ל-HOT (ב-YES קיבלתי הצעה גבוהה משמעותית מזו של HOT).
יש לי מספר שאלות לגבי שידורי HOT:
1. האם ה-PVR שלהם (Hot Magic) כולל בחיבור ה-SCART שלו S-video ו/או RGB או שהוא מוציא Composite פשוט?
2. האם ישנם שידורים בפורמט רחב (16:9) ב-HOT כמו ב-YES?
3. איזה ממיר תומך VOD ממומלץ (ראיתי בפורום שיש המלצות וההסתיגויות לגבי כמה דגמים)?
4. האם ניכרים ההבדלים באיכות השידור בין שתי החברות (אני צופה בסלון באמצעות מסך LCD 37" ומקרן)?
יש לי מספר שאלות לגבי שידורי HOT:
1. האם ה-PVR שלהם (Hot Magic) כולל בחיבור ה-SCART שלו S-video ו/או RGB או שהוא מוציא Composite פשוט?
2. האם ישנם שידורים בפורמט רחב (16:9) ב-HOT כמו ב-YES?
3. איזה ממיר תומך VOD ממומלץ (ראיתי בפורום שיש המלצות וההסתיגויות לגבי כמה דגמים)?
4. האם ניכרים ההבדלים באיכות השידור בין שתי החברות (אני צופה בסלון באמצעות מסך LCD 37" ומקרן)?
נערך לאחרונה על ידי NimrodKadim ב 31/08/2006 23:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
אלה לא שידורים במסך רחב כמו שהתכוונת. הוא מדבר על תכנים שמשודרים במסך רחב - כלומר עם פסים שחורים למעלה ולמטה.. זה עדיין שידור של 4:3
אחרי הירידה הדרסטית באיכות שידור של יס אני לא חושב שיש לך מה לדאוג לאיכות שידור של הוט בדיגיטלי...
אחרי הירידה הדרסטית באיכות שידור של יס אני לא חושב שיש לך מה לדאוג לאיכות שידור של הוט בדיגיטלי...
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

מה אני אגיד לכם, מאוד מאכזב העניין שאין שידורים במסך רחב. הטלויזיה והמקרן - שניהם רחבים.
הרסיבר שלי לא יודע למתג RGB אלא רק S-Video, Component ו- composite.
האם בשל איכות שידור ירודה אין לי מה לצפות להבדל בין לבחור ביציאת RGB ב-SCART ישירות לטלויזיה או לבחור S-VIDEO ב-SCART אל הרסיבר וממנו לטלויזיה?
כלומר, אם אני לא אראה הבדלים, אז עדיף לי למען נוחות לחבר את הממיר דרך הרסיבר ב-SVIDEO לטלויזיה במקום RGB ישירות.
הרסיבר שלי לא יודע למתג RGB אלא רק S-Video, Component ו- composite.
האם בשל איכות שידור ירודה אין לי מה לצפות להבדל בין לבחור ביציאת RGB ב-SCART ישירות לטלויזיה או לבחור S-VIDEO ב-SCART אל הרסיבר וממנו לטלויזיה?
כלומר, אם אני לא אראה הבדלים, אז עדיף לי למען נוחות לחבר את הממיר דרך הרסיבר ב-SVIDEO לטלויזיה במקום RGB ישירות.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
למה להעביר את התמונה דרך הרסיבר? זה לא מומלץ (אלא אם כן הרסיבר עושה UPSCALING)...
לדעתי ההבדל בין SVIDEO לRGB בהוט הוא גדול מאוד ובכל אחת מהטלויזיות שלי יש הבדל ניכר בין שני החיבורים... (61", 32" ו-20")
הכי טוב זה שתוותר העברה של התמונה מהממיר דרך הרסיבר ותחבר ישירות לטלויזיה, את שאר הדברים תוכל למתג דרך הרסיבר.
לדעתי ההבדל בין SVIDEO לRGB בהוט הוא גדול מאוד ובכל אחת מהטלויזיות שלי יש הבדל ניכר בין שני החיבורים... (61", 32" ו-20")
הכי טוב זה שתוותר העברה של התמונה מהממיר דרך הרסיבר ותחבר ישירות לטלויזיה, את שאר הדברים תוכל למתג דרך הרסיבר.
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

OK תודה רבה. אני אבדוק באמת את שתי האפשרויות כשיחברו אותי.
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

הוא מתכוון שהם לא משדרים תמונה 16:9 מלאה אלא תמונה 16:9 חסומה בתוך מלבן 4:3 כך שיש שני פסים שחורים למעלה ולמטה. מבחינת הטלויזיה הפסים השחורים הם חלק מהתמונה.
כאשר משדרים 16:9 כמו YES התמונה משודרת כולה במלואה ללא תוספות של פסים שחורים.
כאשר משדרים 16:9 כמו YES התמונה משודרת כולה במלואה ללא תוספות של פסים שחורים.
תודה רבה. עדיין לא הבנתי.אני יודע שבפורמט 16:9 התמונה טופסת את כל המסך.
ז.א. לא הבנתי את הנושא של 4:3... אקרא עוד פעם את המאמר על פורמטים, אולי פספסתי את ההסבר...אני יודע שהפסים השחורים הם חלק מהתמונה .
עריכה:
קראתי כבר, הבנתי. מדובר על התמונה שהיא ביחס 4:3 ב SDTV וכו'.ז.א. הכל מוגדר ביחס למסך 4:3.
בכל מיקרה 1:1.85 או 1:2.25 הם פורמטים של מסך רחב.
ז.א. לא הבנתי את הנושא של 4:3... אקרא עוד פעם את המאמר על פורמטים, אולי פספסתי את ההסבר...אני יודע שהפסים השחורים הם חלק מהתמונה .
עריכה:
קראתי כבר, הבנתי. מדובר על התמונה שהיא ביחס 4:3 ב SDTV וכו'.ז.א. הכל מוגדר ביחס למסך 4:3.
בכל מיקרה 1:1.85 או 1:2.25 הם פורמטים של מסך רחב.
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

בסוף אני נשאר ב-YES
.
רגע לפני הניתוק קיבלתי הצעה סבירה.
בכל מקרה תודה על הייעוץ
רגע לפני הניתוק קיבלתי הצעה סבירה.
בכל מקרה תודה על הייעוץ
אני יודע שיס כ"כ נחמדים ויעילים בהשארת מנויים ,ובכלל ממש כיף להיות הלקוח מולם ,בהוט לא כך המצב
ולכן הייתי מחובר אליהם כ 4 שנים , לאחרונה ובגלל מחיר ממש זול דרך מקום העבודה עברתי להוט ואני יכול להעיד כי בפלזמת הפנסוניק שלי רואים הרבה יותר טוב בהוט (נעלמה כמעט לחלוטין בעעת ה carwling ants והתמונה הרבה יותר "חיה"
אם יש לך מסך פלזמה וזה לא מסובך מדי עבורך , תנסה להתחבר להוט אפילו לחודש בלבד לנסיון
ולכן הייתי מחובר אליהם כ 4 שנים , לאחרונה ובגלל מחיר ממש זול דרך מקום העבודה עברתי להוט ואני יכול להעיד כי בפלזמת הפנסוניק שלי רואים הרבה יותר טוב בהוט (נעלמה כמעט לחלוטין בעעת ה carwling ants והתמונה הרבה יותר "חיה"
אם יש לך מסך פלזמה וזה לא מסובך מדי עבורך , תנסה להתחבר להוט אפילו לחודש בלבד לנסיון
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

האמת שכמעט והתחברתי (ממש ברגע האחרון יס משכו אותי בחזרה).
מעבר לאיכות השידור של יס (שאמנם קראתי פה בפורום כי היא ירדה ולעומתה HOT השתפרה), יש גם את העניין של שידורים במסך רחב שזה ממש אכזב אותי שאין ב-HOT וחוץ מזה יש גם את העניין עם YES MAX שהייתי צריך למכור (בסוף ביטלתי את המכירה) ולרכוש את hot magic שקצת סיבך לי את החיבורים (כי אין לו את כל החיבורים של המקס).
מכל מקום אני שמח שנשארתי
מעבר לאיכות השידור של יס (שאמנם קראתי פה בפורום כי היא ירדה ולעומתה HOT השתפרה), יש גם את העניין של שידורים במסך רחב שזה ממש אכזב אותי שאין ב-HOT וחוץ מזה יש גם את העניין עם YES MAX שהייתי צריך למכור (בסוף ביטלתי את המכירה) ולרכוש את hot magic שקצת סיבך לי את החיבורים (כי אין לו את כל החיבורים של המקס).
מכל מקום אני שמח שנשארתי