DVD מול הליכה לקולנוע - האם בכלל יש אולם קולנוע ראוי בארץ ?
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
למי שמנוי ברשת סלקום, יש להם מבצע של הקרנה לאיזה סרט שאתה רוצה כל יום חמישי על חשבונם (נדמה לי שזה תקף רק בסינמה סיטי) אבל בכל זאת שווה לנצל.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
crusader,
זה יותר מתאים לפורום מבצעים - בכל מקרה, הדיווחים היו שיש מספר מאוד מוגבל של מקומות ושקשה מאוד לממש את זה בשטח.
זה יותר מתאים לפורום מבצעים - בכל מקרה, הדיווחים היו שיש מספר מאוד מוגבל של מקומות ושקשה מאוד לממש את זה בשטח.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3537
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 193 פעמים
ממממממ אני לא הולך הרבה לקולנוע מסיבות כלכליות. (הסרט האחרון שהסכמתי ללכת אליו מרצוני ולשלם עליו כסף (ואפילו הזמנתי כרטיסים מראש ככה ששילמתי עוד 4.5 ש"ח) היה שר הטבעות - שיבת המלך בבחורה בארץ) זה פשוט לא משתלם ללכת לקולנוע, גם מחירי הכרטיסים עלו בצורה מפחידה (35 ש"ח לכרטיס. אני זוכר את הימים שכרטיס עלה 23 ש"ח) וגם הרמה כבר לא מה שהיתה פעם.
האולם היחיד שמצאתי ראוי לצפיה הוא אולם 1 של רשת רב חן, סניף קניון אילון, ואולם 1 של רשת רב חן, סניף דיזינגוף (יש הרבה טענות שהוא בעל הציוד הכי מתקדם ואיכותי בארץ, האם זה אכן כך ?)
בכל מקרה, כרגע יש לי טלויזיה 32" שבלי נדר בעוד שנה או פחות (אני מקווה שפחות) מקרן יתפוס את מקומה בתחום הסרטים (אחרי כמה שינויים בסלון), ואז אוכל להנות מסרט כמו שצריך.
האולם היחיד שמצאתי ראוי לצפיה הוא אולם 1 של רשת רב חן, סניף קניון אילון, ואולם 1 של רשת רב חן, סניף דיזינגוף (יש הרבה טענות שהוא בעל הציוד הכי מתקדם ואיכותי בארץ, האם זה אכן כך ?)
בכל מקרה, כרגע יש לי טלויזיה 32" שבלי נדר בעוד שנה או פחות (אני מקווה שפחות) מקרן יתפוס את מקומה בתחום הסרטים (אחרי כמה שינויים בסלון), ואז אוכל להנות מסרט כמו שצריך.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
כמו שכבר צייניתי רשת רב חן בהחלט מראה איכות ותמורה לכסף שאתה מוציא עבור סרט.
אגב אני חושב שהאולם הכי מתקדם בארץ נמצא דווקא בסינמה סיטי (אולם מספר 1) הכולל מערכת סראונד בתקן SDDS... בהחלט שווה ביקור
אגב אני חושב שהאולם הכי מתקדם בארץ נמצא דווקא בסינמה סיטי (אולם מספר 1) הכולל מערכת סראונד בתקן SDDS... בהחלט שווה ביקור
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אתמול הלכתי עם האישה לסרט (היא קיבלה 4 כרטיסי קולנוע מתנה ממקום העבודה שלה).
פעם אחרונה שהלכנו לקולנוע היתה בשנת 2000 וזה מפאת איכות נמוכה של וידאו\אודיו בבתי הקולנוע שבהם יצא לנו לבקר.
חשבתי לעצמי שאולי השתנה משהו לטובה ב 5 שנים.
הגענו לקולנוע, צפינו ב 20 דקות של פרסומות + 10 דקות של פרומואים לסרטים ואז התחיל הסרט - "הטיסה".
שום דבר לא השתנה מלפני 5 שנים, התמונה עמומה ולא חדה, לא הורגש סאב באולם והסאונד נשמע בינוני מינוס ללא שום סראונד.
הקולנוע היה גיל 4 בקניון ערים כפר-סבא.
מזל שהכרטיסים היו בחינם.
פעם אחרונה שהלכנו לקולנוע היתה בשנת 2000 וזה מפאת איכות נמוכה של וידאו\אודיו בבתי הקולנוע שבהם יצא לנו לבקר.
חשבתי לעצמי שאולי השתנה משהו לטובה ב 5 שנים.
הגענו לקולנוע, צפינו ב 20 דקות של פרסומות + 10 דקות של פרומואים לסרטים ואז התחיל הסרט - "הטיסה".
שום דבר לא השתנה מלפני 5 שנים, התמונה עמומה ולא חדה, לא הורגש סאב באולם והסאונד נשמע בינוני מינוס ללא שום סראונד.
הקולנוע היה גיל 4 בקניון ערים כפר-סבא.
מזל שהכרטיסים היו בחינם.
המלצה חמה על קולנוע רב-חן שבעת הכוכבים בהרצליה
אני מזמן שמתי X על הקולנוע. נמאס לי מהפרסומות, הרעש, סלולארי של אנשים, אנשים שמסתירים, כסאות ***, מחיר מופקע ולצערי בזמן האחרון סרטים פשוט ***. בתקופה הטובה שכן הלכתי לקולנוע זה היה רק ברב-חן שבעת הכוכבים בהרצליה תמונה טובה וסאונד מצויין.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3537
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 193 פעמים
Re: המלצה חמה על קולנוע רב-חן שבעת הכוכבים בהרצליה
יצא לי לבקר שם בהקרנה מיוחדת של Hidalgo לגולשי MSN. היה נחמד רק שהאולם בנוי בצורה כזאת כושלת שאי אפשר לתאר. ממש בזיון, אני לא רוצה לתאר מה יקרה שם כאשר אם חס וחלילה תפרוץ שריפה באולם.ambar כתב:אני מזמן שמתי X על הקולנוע. נמאס לי מהפרסומות, הרעש, סלולארי של אנשים, אנשים שמסתירים, כסאות *** מחיר מופקע ולצערי בזמן האחרון סרטים פשוט ***. בתקופה הטובה שכן הלכתי לקולנוע זה היה רק ברב-חן שבעת הכוכבים בהרצליה תמונה טובה וסאונד מצויין....