שרשור תגובות: ניקון מכריזה על ה-D7100 מצלמת רפלקס להמונים
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
השאלה אם ברזולוציה נמוכה יותר יהיה ירידה במפלס הרעש. אישית הייתי מעדיף לשמר את הרזולוציה של ה d7000 עם ביצועי אור-נמוך משופרים.
אם מדובר באותו המיקרופון כמו ב-D800 אז זה מיקרופון ממש מרשים בשביל משהו שמובנה במצלמה. הרבה פעמים החלטתי לוותר על מיקרופון חיצוני בגלל האיכות של המיקרופון המובנה.
למרות זאת, עדיין שומעים את הזום של העדשה. לא בעיה כשמשתמשים בפוקוס ידני, מה שלדעתי חייבים לעשות בלי קשר עם SLR.
למרות זאת, עדיין שומעים את הזום של העדשה. לא בעיה כשמשתמשים בפוקוס ידני, מה שלדעתי חייבים לעשות בלי קשר עם SLR.
DPreview העלו השוואות סטודיו של המצלמה: http://www.dpreview.com/previews/nikon-d7100/7
ממה שאני רואה בהשוואה של קבצי RAW (לא טורח עם JPEG בהשוואות כאלו):
1. ל 7100 אין שום יתרון בחדות לעומת ה 5200. דווקא מעט יותר Moire כן יש.
2. ה Pentax (שגם לא כוללת פילטר) אמנם חדה יותר פר פיקסל, אבל בחינה קרובה יותר מראה שאם מקטינים את הפלט של ה 7100 לאותו הגודל כמו של ה Pentax אז לא רואים הבדל, וכאשר מגדילים את הפלט של ה Pentax לאותו הגודל כמו של ה 7100, לניקון יש את היתרון בחדות.
3. שמתי לב שבתמונות של ה 7100\5200 יש פה ושם Jaggies מעצבנים.
4. מבחינת רעש, אין חדש.
ממה שאני רואה בהשוואה של קבצי RAW (לא טורח עם JPEG בהשוואות כאלו):
1. ל 7100 אין שום יתרון בחדות לעומת ה 5200. דווקא מעט יותר Moire כן יש.
2. ה Pentax (שגם לא כוללת פילטר) אמנם חדה יותר פר פיקסל, אבל בחינה קרובה יותר מראה שאם מקטינים את הפלט של ה 7100 לאותו הגודל כמו של ה Pentax אז לא רואים הבדל, וכאשר מגדילים את הפלט של ה Pentax לאותו הגודל כמו של ה 7100, לניקון יש את היתרון בחדות.
3. שמתי לב שבתמונות של ה 7100\5200 יש פה ושם Jaggies מעצבנים.
4. מבחינת רעש, אין חדש.