סיכום אירוע ההכרזה של הגלקסי 4 וסרטון מגע ראשון עם המכשיר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
נהיה באמת מצב אבסורד - המכשירים משום מה "צריכים" להיות יותר דקים, אבל מצד שני הם גדלים בשאר המידות (גובה רוחב)
מישהו באמת חושב שזה יותר נוח לרוב בני האדם?
שני המדדים שלדעתי הכי חשובים בקנה המידה של היום זה גודל המכשיר בכף היד (4.3" אידיאלי לדעתי - מבחינת היחס של שימושיות/נוחות) ומשקל - תשמרו על משקל סביר, תנו לי בטריה חזקה (לא צריך מתחלפת - רוב בני האדם לא מחליפים בטריות), ומצלמה כפי שצוין לעיל. כל הכמות פיקסלים הזאת היא מטופשת. גם ככה התמונות הולכות לרשת והאיכות שלהן יורדת. מי שרוצה לצלם ברזולוציה גבוהה שיקנה מצלמה חיצונית.
צילום בFHD זה אכן נדרש למרות שאני יכול גם להבין את הבעייה (רעידות)
שני המדדים שלדעתי הכי חשובים בקנה המידה של היום זה גודל המכשיר בכף היד (4.3" אידיאלי לדעתי - מבחינת היחס של שימושיות/נוחות) ומשקל - תשמרו על משקל סביר, תנו לי בטריה חזקה (לא צריך מתחלפת - רוב בני האדם לא מחליפים בטריות), ומצלמה כפי שצוין לעיל. כל הכמות פיקסלים הזאת היא מטופשת. גם ככה התמונות הולכות לרשת והאיכות שלהן יורדת. מי שרוצה לצלם ברזולוציה גבוהה שיקנה מצלמה חיצונית.
צילום בFHD זה אכן נדרש למרות שאני יכול גם להבין את הבעייה (רעידות)
כמו שחשבתי ,קצת הרהרתי, סמסונג רוצה להלחם באייפון ???
אז מצאתי את התשובה .
http://www.themarker.com/wallstreet/1.1966277
אז מצאתי את התשובה .
http://www.themarker.com/wallstreet/1.1966277
Itay_Pollak כתב:נהיה באמת מצב אבסורד - המכשירים משום מה "צריכים" להיות יותר דקים, אבל מצד שני הם גדלים בשאר המידות (גובה רוחב)
צילום בFHD זה אכן נדרש למרות שאני יכול גם להבין את הבעייה (רעידות)...
המכשירים הולכים והופכים למפלצתיים ועצומים ללא כל התאמה ארגונומית בסיסית למשתמש הממוצע.
אני עם יד גדולה מאד מתקשה לתפעל גלקסי (אפילו 2) בנוחות עם יד אחת.
גם לדעתי גודל מסך אידיאלי הוא 4.2 אינצ' (למשל המכשירים של סוני מציגים ארגונומיה מעולה).
לא מצליח להבחין אנשים שמסתובבים עם סלולרי בגודל שמתקרב לטבלט...
אני גם חושב שזה כבר לא טלפון מבחינת הגודל ,אני החזקתי משהו דומה ופשוט זה נראה מגוחך שמדברים
ממש רע ,גם אייפון יכלו לצאת עם כזה דבר ממזמן ,אבל כנראה שחשוב להם שאנשים יוכלו לדבר בטלפון
וחוץ מזה שאפו לסמסונג ,לא קופאת על השמרים .
ממש רע ,גם אייפון יכלו לצאת עם כזה דבר ממזמן ,אבל כנראה שחשוב להם שאנשים יוכלו לדבר בטלפון
וחוץ מזה שאפו לסמסונג ,לא קופאת על השמרים .
לפי הביקורת באתר הבא:Jonny123 כתב:מה הדגם המוביל נכון להיום בקטגוריית המוסיקה?amirss כתב:אני מקווה שהם שיפרו שם את הכרטיס קול .
ב s3 איכות במוסיקה זוועה!......
http://www.engadget.com/2012/10/02/ipho ... dio-tests/
האייפון 4s הכי איכותי מבחינת המוסיקה, לוקח גם את ה 5 והגלקסי 3 במקום האחרון.
זה פשוט מעצבן שקונים אוזניות לגלקסי ב 400 ש"ח והם נשמעות כמו אוזניות פשוטות שקונים ב 10 ש"ח..
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2387
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 536 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
לכל האנשים שלא מבינים עדיין מדוע המסכים הולכים וגדלים - תחשבו כמה אחוזים מהזמן אתם משתמשים במכשיר לדיבור (אולי 1-2%) לעומת כמה אתם משתמשים בו לגלישה/משחקים/מוסיקה/יומן/מייל/פייסבוק/סמס (99%).uv2u כתב:Itay_Pollak כתב:נהיה באמת מצב אבסורד - המכשירים משום מה "צריכים" להיות יותר דקים, אבל מצד שני הם גדלים בשאר המידות (גובה רוחב)
צילום בFHD זה אכן נדרש למרות שאני יכול גם להבין את הבעייה (רעידות)...![]()
המכשירים הולכים והופכים למפלצתיים ועצומים ללא כל התאמה ארגונומית בסיסית למשתמש הממוצע.
אני עם יד גדולה מאד מתקשה לתפעל גלקסי (אפילו 2) בנוחות עם יד אחת.
גם לדעתי גודל מסך אידיאלי הוא 4.2 אינצ' (למשל המכשירים של סוני מציגים ארגונומיה מעולה).
לא מצליח להבחין אנשים שמסתובבים עם סלולרי בגודל שמתקרב לטבלט......
ומכאן ההגיון שבהגדלה! כל החברות מבינות ממזמן שעדיף שיהיה לכם נוח 99% מהזמן.
הדקיקות מאפשרת למכשיר להכנס לכיס ולהעלם שם, מה שעובי ומשקל מנופח מונע.
מישהו יודע איפה אפשר לבצע הזמנה מוקדמת???
אם אני רוצה לנטוש את האייפון אני מאוד אשאף להחליף למכשיר אם מערכת הפעלה נעימה ככל האפשר, והבנתי שלGOOGLE המכשירים עם הממשק אנדרואיד הכי ידידותי ונוח, האם זה נכון? האם בכל אנדרואיד אבחר יהיה ניתן להגיע לאותה נוחות ממשק? כולל הגלקסי 4? (אני פשוט מאוד לא חובב את כל ה"תוספות" שהיצרנים האחרים תוקעים על המערכת...)
תודה!
תודה!
אני לצערי לא מסכים איתך .Elad8 כתב:מעבר מאייפון לגקלסי 4 זה לא מעבר למסך קצת יותר גדול, זה מעבר למסך ענק שידרוש הסתגלות....
היה לי גלאקסי S1 (מסך 4') עברתי ל-S3 (מסך 4.
אחרי חודשיים עברתי ל-נוט 2 (מסך 5.5') . ל-נוט לקח לי יומיים להתרגל , ככה שמסך של 5' זה אידאלי לרוב האנשים .
גם המסך יחסית סביר בגודלו וניתן לראות בו תמונות/סרטונים באופן יחסית נורמלי וגם הוא עדיין ניתן לתפעול בצורה די קלה למרות גודלו .
אגב - לגבי "בעיית התקיעות" - יש לי 2 יח' של S3 - צרבתי לאחד מהם גרסה 4.12 מהיום שיצא ובשניהם לא היו תקיעות.
רוב האנשים לא מבינים שהטלפונים החדשים הם "כמו מחשב" ושמומלץ לכבות אותם פעם בכמה ימים.
לגבי כל הפיצ'רים החדשים ולגבי כל אלו שבשבילם זה "אכזבה" - לפי דעתי כבר אין ממש מה להמציא בניידים.
יש כבר מעבדי 4 ליבות , 2 מצלמות במכשיר , מולטי טאצ' , מסך יחסית גדול איכותי.
אני הייתי מעדיף שישפרו את זמן תגובת המצלמה ו8איכות הצילום , שיהיה מצידי טלפון עבה פי 2 מה-S3 ושתהיה
למכשיר סוללה שמחזיקה הרבה ועמידות (גם למים) וכמובן יציבות בתוכנה.
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 19/03/2013 10:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
movieman - נתחיל מהסוף. הבדיחה ששאלתי לפני כמה שבועות בפייסבוק - תבדקו כמה אנשים יודעים איך מכבים ומדליקים אייפון, וכמה אנדרואיד...
בכל מקרה - עם S3 ו CM10.1 כבר מעל שבועיים - לא צריך לאתחל את המכשיר בכלל, הכל דופק כמו שעון.
בקשר לגודל. לא מסכים בכלל, לא כל אחד יכול לעבור את השינוי. לי הS3 במקרים מסויימים גדול מידיי. הכי מטריף זה שפשוט אי אפשר לעשות הכל ביד אחת בכל הזוויות. כמובן זה תלוי בגודל כף היד שלך.
אני אישית גם בS2 יצא לי לא פעם שעם כרית כף היחד לחצתי בטעות על הפינות של המכשיר ואז הוא לא מגיב לנגיעות של האצבע.
בכל מקרה - עם S3 ו CM10.1 כבר מעל שבועיים - לא צריך לאתחל את המכשיר בכלל, הכל דופק כמו שעון.
בקשר לגודל. לא מסכים בכלל, לא כל אחד יכול לעבור את השינוי. לי הS3 במקרים מסויימים גדול מידיי. הכי מטריף זה שפשוט אי אפשר לעשות הכל ביד אחת בכל הזוויות. כמובן זה תלוי בגודל כף היד שלך.
אני אישית גם בS2 יצא לי לא פעם שעם כרית כף היחד לחצתי בטעות על הפינות של המכשיר ואז הוא לא מגיב לנגיעות של האצבע.
אני מסכים איתך שב-S3 לא ניתן לבצע הכל עם יד אחת אבל... בשביל זה יש 2 ידיים ומן הסתם השימוש ב-2 ידים בו זמניתItay_Pollak כתב:movieman - נתחיל מהסוף. הבדיחה ששאלתי לפני כמה שבועות בפייסבוק - תבדקו כמה אנשים יודעים איך מכבים ומדליקים אייפון, וכמה אנדרואיד...
אני אישית גם בS2 יצא לי לא פעם שעם כרית כף היחד לחצתי בטעות על הפינות של המכשיר ואז הוא לא מגיב לנגיעות של האצבע....
יהיה בד"כ מהיר יותר .
יש חבר'ה שתמיד עבדו עם יד אחת ולכן קשה להם השינוי (אני מניח שאצלך זה לא המקרה)
בכל מקרה ה-S3 מבחינת גודל די אידאלי (כשקיבלתי אותו זו היתה דעתי) ואחרי מס' שבועות איתו חשבתי על 5' כגודל אידאלי.
לגבי ה-S2 ולגבי כל מני תקיעות ובעיות אני אוסיף ואומר - ה-S2 אינו קרוב בשום מאפיין ל-S3.
ה-S3 הוא מכשיר הרבה יותר "בשל" ואני חושב שגם למע' ההפעלה ישנו משקל גדול מאוד על תפקוד המכשיר
והרבה פעמים מאשימים את המכשיר שהוא נתקע / עובד לאט וכו'... ודווקא התוכנה היא זו שגורמת לו את הנ"ל .
אגב להזכיר לכולם את נוקיה המפורסמת שכמעט ונעלמה בשנים האחרונות - החברה מייצרת מכשירים טובים - אך מע' ההפעלה שלה ה-סימביאן לא הייתה מספיק יעילה ובשלה - מה שגרם לירידה במכירות שלהם , והנה היום יצא לי לשמוע מכמה אנשים (חלקם חברים למקצוע חלקם חברים) שהלומינה 820 ו920 ממש טובים ומתפקדים טוב - עם מע' WINDOWS שרצה עליהם. (פגשתי 2 מקרים של חברים שהחזירו את האייפון , ולקחו את הלומינה לאחר שהתנסו .
זה לא אומר שהאייפון מכשיר גרוע - זה אומר שכנראה נוקיה חוזרת לעצמה .