לא שאכפת לי הכסף לא יוצא מחשבון הבנק שלי
ואני אוהד ריאל מושבע, אבל הצעד הזה פשוט הזוי ולדעתי יעשה לא טוב לריאל מדריד השנה הזו ולשנים הבאות
120 מיליון יורו ?!?!?!
מישהו מאוד מאוד לחוץ בריאל מדריד
היו"ר של טוטנהם הוא יהודי - בגלל המשא ומתן המתמשך האוהדים של טוטנטם כבר מקללים אותו בצורה אנטישמית על זה שהוא יהודי חמדן, בסוף הוא הראה לכולם שאולי הוא מכר שחקן אבל עשה אחלה עסקה,
גם 120 מליון יורו, גם שחקנים מריאל מדריד (מדברים על די-מריה, ואפילו מוראטה, ואולי פביו-קונטראו שיעברו לטוטנהם).
להוריד בפניו את הכובע
מסכים! אבל הבעיה הרבה יותר גדולה מזה... בייל או לא בייל זה לא ה ISSUE פה!
גם אם אנחנו רוצים להודות בזה וגם אם לא, ריאל בלי רונאלדו זה לא אותה ריאל עם.
השחקן הזה ברגע שהוא נמצא על המגרש, ואו נכנס כמחליף (כשמצב בקרשים) מרים את כל הקבוצה לפחות ברמה אחת.
אז אני לא יודע כמה התרומה של שחקן גם אם הוא ב 120 מליון יורו תהיה כזאת גדולה.
1. לדעתי אין סיכוי שהמספרים נכונים. הסכום האמיתי נראה לי הרבה יותר נמוך
2. קשה לי להאמין שהשחקן לא יעבור אלינו בקרוב מאוד (בעיקר בגלל שהוא כבר החליט בראש שהוא עוזב אותם)
3. אם זה טוב או לא...אז ברור שזה על הנייר מעולה. אם המאמן יצליח לחבר אותו ואת ורונאלדו לקבוצה זאת כבר שאלה אחרת...
תחשבו על המצב שנניח מסי היה מגיע לריאל. הרי ברור שזה היה יוצר בעייה עצומה אצלנו בשאלה איך לאכול ולשחק עם היצור הזה, שלא לדבר שמסי עצמו יכול ליפול בקבוצה כזאת ולא לשחק טוב....אבל הסיכוי שאולי רק אולי זה יצליח למשהו היסטורי זה דבר וסיכוי ששום אוהד הוא מאמן כדורגל לא ירצה לא לקחת....
מוזר שאף אחד כאן (למעט יוסי בקטנה) גם לא התייחס לכך ששחקן זה גם מקור הכנסה ולא רק מקור הוצאה.רוצה לומר על הנייר בייל בטוח לא שווה 120 מיליון יורו כי הוא בקושי מייצר הכנסה (בטח נכון להיום),על אותו משקל מסי ורונאלדו שווים גם שווים 120 מיליון ואפילו יותר - גם בגלל שהם הטובים ביותר שמשחקים את המשחק הזה שנקרא כדורגל,ובנוסף ולא פחות חשוב,הם מייצרים לקבוצות שלהם המון המון הכנסות במרצ'נדייז,ובחוזי פרסום אדירים לקבוצות שלהם.