חנות זולה בניו יורק המלצות?
שלום,
אני רוצה לרכוש CANON 7D ועדשה CANON 17-55.
יש לי חבר שנמצא שבוע הבא בניו יורק, וחבר אחר שנמצא בבוסטון.
האם יש לכם המלצה לחנות טובה עם באיזורים אלו עם מחירים טובים?
הסתכלתי ב B&H - די יקר שם.
חבר אחר שלי קנה את המלצמה מסאן פרנסיסקו ב 850$ (גוף בלבד), אני מחפש משהו באיזור המחירים הזה.
תודה מראש,
אופיר
אני רוצה לרכוש CANON 7D ועדשה CANON 17-55.
יש לי חבר שנמצא שבוע הבא בניו יורק, וחבר אחר שנמצא בבוסטון.
האם יש לכם המלצה לחנות טובה עם באיזורים אלו עם מחירים טובים?
הסתכלתי ב B&H - די יקר שם.
חבר אחר שלי קנה את המלצמה מסאן פרנסיסקו ב 850$ (גוף בלבד), אני מחפש משהו באיזור המחירים הזה.
תודה מראש,
אופיר
- egurevitch
- עורך ht photo

- תגובות: 878
- שם מלא: אייל גורביץ'
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 41 פעמים
אני לא רואה אף חנות שה-7D עולה בה פחות מ-$1339,
המחיר זהה אצל כולם. אם הוא קנה ב-$850, שיקנה עוד אחת בשבילך.
המחיר זהה אצל כולם. אם הוא קנה ב-$850, שיקנה עוד אחת בשבילך.
אייל גורביץ', כתב צילום.
http://www.eyalg.com
http://www.eyalg.com
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
850$ זה מחיר לא הגיוני למצלמה כזו, בהתחשב שבכל חנות גדולה היא עולה 1300$ ומעלה. או שהוא לא באמת שילם מחיר כזה, או שיש שם איזה קאץ' (מחודשת? תצוגה?) או שהוא נפל על עסקה מעולה ותקנו את כל המלאי כדי למכור ב-1200$ בעצמכם 
סתם כשאלת אגב, מדוע 7D ולא 70D? לראשונה יש עדיפות קלה במצבי פוקוס, גוף מגנזיום, ועוד כמה פיצ'רים קטנים, אבל היא כבר בת 4 והמחליפה שלה מעבר לפינה. ה-70d מציעה מעבד חדש יותר וחיישן רגיש יותר, מסך מגע מפרקי, פוקוס פורץ דרך מבחינת וידיאו, WiFi מובנה, ותג מחיר נמוך ב-200$ בערך.
מה השימושים שלך שגורמים לך להעדיף את ה-7?
סתם כשאלת אגב, מדוע 7D ולא 70D? לראשונה יש עדיפות קלה במצבי פוקוס, גוף מגנזיום, ועוד כמה פיצ'רים קטנים, אבל היא כבר בת 4 והמחליפה שלה מעבר לפינה. ה-70d מציעה מעבד חדש יותר וחיישן רגיש יותר, מסך מגע מפרקי, פוקוס פורץ דרך מבחינת וידיאו, WiFi מובנה, ותג מחיר נמוך ב-200$ בערך.
מה השימושים שלך שגורמים לך להעדיף את ה-7?
ל-Trip, לא נראה לי שהוא שיקר
, אולי נפל על עסקה טובה או שבאמת קנה משהו מחודש - איני יודע לענות לך.
לגבי שאלתך, אין לי באמת סיבה, מאחר והנחתי שזה המחיר של המצלמה אמרתי למה לא, נלך כבר על ה 7D,
אם זה באמת המצב אשקול לקחת את ה-70D.
ד"א, בדקתי את הבדלי המחירים בין ה 70D ל-7D בארץ, ה-70D יקרה ב-1000 ש"ח (ראה ZAP)
לגבי שאלתך, אין לי באמת סיבה, מאחר והנחתי שזה המחיר של המצלמה אמרתי למה לא, נלך כבר על ה 7D,
אם זה באמת המצב אשקול לקחת את ה-70D.
ד"א, בדקתי את הבדלי המחירים בין ה 70D ל-7D בארץ, ה-70D יקרה ב-1000 ש"ח (ראה ZAP)
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

זה ממש מוזר!ofirbl כתב: ד"א, בדקתי את הבדלי המחירים בין ה 70D ל-7D בארץ, ה-70D יקרה ב-1000 ש"ח (ראה ZAP)...
ה-7D נמכרת בארה"ב (עם אחריות מקורית של קנון) ב-$1500 במגוון גדול של חנויות. בארץ היא עולה 4400 ש"ח (עם אחריות מקומית, לא אחריות היבואן קראט). מעניין מה הסיפור ואיך בארץ יכולים למכור אותה ביותר זול מארה"ב. אולי זה ייבוא מקביל שהוא סופר-זול כי זו מצלמה ישנה.
ה-70d החדשה, נמכרת בארה"ב ב-$1200 ובארץ ב 5400ש"ח (או 5800ש"ח עם אחריות מקורית של קראט). זה כבר פער מחירים מעצבן...
דיברתי עם חבר שלי שקנה את ה-7D ב-850 דולר, הוא אמר בפירוש שהוא קנה מצלמה חדשה בקופסה, לא מחודשת ולא שום דבר. זה היה במבצע ואמר שבכל מקרה בכל החנויות היא נמכרת ב-1200 דולר לכל היותר (ממה שהוא ראה), האם יכול להיות שבאינטרנט מפרסמים מחירים גבוהים יותר ממה שקורה שם?
אז ככה,
יש לי כמה אפשרויות:
1. לקנות את ה 7D בארץ ב 4400 ש"ח
2. לקנות את ה 70D שם ב-1200$ פחות או יותר
3. אם באמת יהיה לי מזל לקנות את ה 7D שם במחיר טוב.
עדשה כפי שאמרתי, אני לוקח את ה 17-55 של CANON, היא עולה בערך 30% פחות מהארץ אז נראה לי שחבל לא לקחת משם.
אז מה אתם ממליצים?
בהנחה שה-70D וה-7D יעלו לי בערך אותו מחיר, על איזה מהן כדאי לי ללכת?
עדכון:
קראתי קצת על ההבדלים בין המצלמות,
לפי מה שהבנתי ה-70D עולה כמעט בכל פרמטר על 7D
http://thedigitalcamera.net/canon-eos-7 ... ween-them/
מה אתם חושבים? אולי בכל זאת כדאי ללכת על ה 70D?
אז ככה,
יש לי כמה אפשרויות:
1. לקנות את ה 7D בארץ ב 4400 ש"ח
2. לקנות את ה 70D שם ב-1200$ פחות או יותר
3. אם באמת יהיה לי מזל לקנות את ה 7D שם במחיר טוב.
עדשה כפי שאמרתי, אני לוקח את ה 17-55 של CANON, היא עולה בערך 30% פחות מהארץ אז נראה לי שחבל לא לקחת משם.
אז מה אתם ממליצים?
בהנחה שה-70D וה-7D יעלו לי בערך אותו מחיר, על איזה מהן כדאי לי ללכת?
עדכון:
קראתי קצת על ההבדלים בין המצלמות,
לפי מה שהבנתי ה-70D עולה כמעט בכל פרמטר על 7D
http://thedigitalcamera.net/canon-eos-7 ... ween-them/
מה אתם חושבים? אולי בכל זאת כדאי ללכת על ה 70D?
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

לדעתי, אלא אם משהו מהפיצ'רים של ה-7 מאוד קריטי לשימושים שלך (גוף מגנזיום, האקסטרה פריסטים של פוקוס, עינית עם כיסוי טוב יותר וכו'), כדאי לך ללכת על ה-70d. חדשה יותר ומתקדמת יותר על פני 90% מהתכונות והמאפיינים.